Датой образования группы считают 12 октября 1994 года. Вокалист Андрей Голяк, гитарист Павел Гудимов, бас-гитарист Юрий Хусточка и ударник Денис Глинин играли вместе в Клане Тишины, а после знакомства с Святославом Вакарчуком началась история новой львовской рок-группы. Парни решили назваться «Океаном Эльзы» и начались регулярные репетиции. Тогда группа играла в основном урбан-рок — смесь поп-музыки и панка. Став популярными во Львове, в начале 1998 года О. Е. переезжает в Киев и готовит материал для первой полноценной пластинки.
«Золотой» состав
Дебютный альбом увидел свет в сентябре 1998 года и назывался «Там, де нас нема». Песни группы занимают первые места в чартах, их лиричность и вокал Святослава Вакарчука добывают фанатов по всей Украине. В 1999 году О. Е. на фестивале Таврійські Ігри получает награду «Прорыв года» и «Лучшая песня» (за композицию Там, де нас нема). В начале 2000 года группа завершила работу над другой пластинкой — «Янанебібув». Уже после её записи к О. Е. присоединился клавишник Дмитрий Шуров и начались выступления и репетиции в новом составе. Два раза подряд (2000 и 2001) на Таврийских Играх О. Е. был лауреатом в категории «Лучшая поп-группа». В 2001 году группа записывает лучший по мнению большинства критиков альбом украинской рок-музыки — Модель. В этом же году О. Е. сотрудничает с компанией «Пепси» и гастролирует по Украине. После выхода пластинки «Суперсиметрія» (2003) летом следующего 2004 года группу покинули басист Юрий Хусточка и клавишник Дмитрий Шуров, а в 2005 году сольную карьеру начал и гитарист Павел Гудимов.
Состав
С 2004 в группе играют басист Денис "Дусик" Дудко (бывший контрабасист харьковского джаз-бэнда «Схід-Side») и сербский клавишник Милош Елич. В 2005 году к О. Е. присоединился гитарист Петр Чернявский.
Вокалист Святослав Вакарчук, как посол доброй воли Программы Развития ООН для молодежи на Украине участвует в большинстве социальных и культурных проектов. Кроме того, все деньги, вырученные от продаж сингла Веселі, брате, часи настали…, были переданы детскому саду в городе Макеевке.
«Родственные» группы Клан Тишины Esthetic Education Гудімов
Популярность
22 сентября 2005 года в Киеве «Океан Эльзы» презентовали свой пятый студийный альбом «GLORIA». По информации выпускающего лейбла Lavina Music, в первые же шесть часов после начала продаж альбом стал платиновым, разойдясь тиражом в более чем 100 тысяч экземпляров.
Осенью 2005 года успешно прошёл тур по Украине в поддержку альбома «GLORIA», который начался и завершился в киевском Дворце Спорта. Концертный тур 2007 года в поддержку альбома «Міра» превзошёл все ожидания поклонников группы.
Новое время — новый альбом
В конце 2008 года Святослав Вакарчук сложил свои полномочия в качестве депутата Верховной рады Украины, с целью вновь заняться музыкой, которой он не занимался чуть меньше года. В ноябре 2009 года стало известно о скором выходе нового альбома названия которого ещё не было придумано, первый интернет- сингл вышел в этом же месяце и назывался «Я так хочу…», так же интернет-синглом была выпущена композиция «Dolce Vita». Над новым альбомом музыканты работали пол года с июля 2009 года — по февраль 2010 года. 10 марта 2010 года вышел долгожданный 7 студийный альбом — «Dolce Vita» — после 3 лет перерыва между студийными работами группы, за ним следовал большой «Dolce Vita тур» который продолжится, как минимум до конца 2010 года, он будет посвящён концертам в России, Беларуси, Украине, Европе и США, в 2010 году уже запланировано более 100 концертов. Группа вернулась вновь на рабочий лад. С новой студийной работы группы остались не изданные на альбоме песни — музыканты говорят, что следующий альбом скорее всего будет двойным, но произойдёт это не раньше 2011 года.
Состав
Текущий состав группы
Текущий состав группы (с мая 2005 года): Святослав Вакарчук — вокал. Родился 14 мая 1975 года в г. Мукачево. Денис Глинин — ударные. Родился 21 октября 1971 года во Львове. Петр Чернявский — гитара. Родился 16 апреля 1986 года в Киеве. Денис Дудко — бас-гитара. Родился 24 ноября 1975 года в Харькове. Милош Елич — клавишные. Родился 9 сентября 1981 года в г. Нови-Сад (Сербия).
Бывшие участники группы Юрий Хусточка — бас-гитара. Был участником группы с момента основания (1994 год) до июля 2004 года. Дмитрий Шуров — клавишные. Участник группы в 2000—2004 гг. Покинул группу вместе с Юрием Хусточкой, основав с ним и Луи Франком группу Esthetic Education. Павел Гудимов — гитара. Входил в состав «Океана Эльзы» с момента основания до вынужденного ухода в апреле 2005 года. В настоящий момент продолжает творческую работу в группе Гудімов.
Информация взята из Википедии.
Альбомы 1999 — Там, де нас нема (60:34) 2000 — Я на небі був (42:16) 2001 — Модель (41:14) 2003 — Суперсиметрія (42:24) 2005 — GLORIA (42:40) 2007 — Міра (40:52) 2010 — Dolce Vita (60:39)
Акустические альбомы 2003 — Tviй формат (46:54)
Компиляции 2006 — 1221 (78:48) 2010 — THE BEST OF (78:25)
Сольные проекты 2008 — Вночі (43:28) — альбом Святослава Вакарчука
Синглы 1996 — Будинок зі скла 2002 — Холодно 2004 — Дякую 2006 — Веселі часи
В очах твоїх; Long time ago; Там, де нас нема; Відпусти; Той день; Друг; Сосни; 911; Квітка; Я до тебе; Кішка; Майже весна; Для тебе; Холодно; Дякую; Вище неба; Без бою; Відчуваю; Веселі часи; Зелені очі; Все буде добре; Ночі і дні; Я так хочу; Більше для нас.
Святослав Вакарчук народився 14 травня 1975 року в місті Мукачево, Закарпатської області в Україні у сім'ї львівського професора фізики (батько Іван Вакарчук, з 1984 року ректор Національного Університету імені Івана Франка).
Улюблений мультфільм з дитинства - "Ну, постривай!", улюблені кумири - батько, Джон Леннон, Джим Моррісон, Юрій Гагарін. З шести років пішов у львівську елітну школу № 4 (з поглибленим вивченням англійської мови), яку закінчив з срібною медаллю (мав одну четвірку з математики). Лідером не був, але вплив на шкільне життя здійснював - готував стінгазети, брав участь у КВК, створенні шкільного театру, активно займався баскетболом. Два роки займався у музичній школі по класу скрипки, паралельно навчаючись грі на баяні. Має дві вищі освіти (теоретична фізика та міжнародна економіка), які набув у Львівському університеті.
Теоретична фізика залишила слід і в музичній творчості Славка. В 1996-у вступив в аспірантуру на кафедрі теоретичної фізики того ж університету. Тема його кандидатської дисертації "Суперсиметрія електронів у магнітному полі". Більше того, з деяких цілком поінформованих джерел стало відомо, що SUSY - це зовсім не дівчина, а абревіатура від "SUperSYmmetry".
Лідер гурту Океан Ельзи і автор майже усіх текстів. В гурті його звуть Славік або Славко. Полюбляє овочі і фрукти, темне пиво (з міцних напоів - "Криваву Мері"), книгу Барон Мюнгхаузен, Едіт Піаф, Stone Roses, баскетбол, трасу Київ-Львів. Найдорожча насолода, яку може собі дозволити — бути разом з коханою людиною. Не любить солодкий перець, Ірину Алегрову та голівудські бойовики. За оцінкою щотижневика "Кореспондент", Святослав Вакарчук входить у топ сотню як один з найвпливовіших і найзнаменитіших людей в Україні.
Гурт Океан Ельзи, завдяки творчості якого Святослав Вакарчук став відомим співаком та композитором, було створено 1994 року. Святослав став не тільки організатором гурту, але й автором переважної більшості текстів та музики та незмінним солістом Океану Ельзи. Після закінчення університету Вакарчук міг продовжувати навчання за кордоном, але натомість вибрав музичну кар'єру. Океан Ельзи до того часу вдало виступив на кількох фестивалях, й Святослав разом з гуртом поїхав до Києва записувати дебютну платівку ("Там, де нас нема", 1998).
Слухачі зауважили певну схожість Вакарчука з культовим Джимом Моррісоном — захриплий вокал, експресивність на сцені та вигляд типової рок-зірки — кумира молоді. Після відходу учасників гурту, які грали разом ще з середини 1990-х, Святослав пише пісню Дякую. Після виходу "Ґлорії" у 2005 році, де почали з'являтися певні соціально-політичні уривки та філософські запитання, стає послом доброї волі ООН в Україні. Проводить зустрічі із студентами по всій Україні. У парламентських виборах 2006 відкрито не підтримує жодну з політичних сил. Коли після простою та політичної кризи-2007 було ухвалено рішення провести позачергові вибори до Верховної Ради, то співак увійшов до списку пропрезидентської "Нашої Україна-Народної самооборони". Водночас він не є членом жодної політичної партії. Народний депутат України 6-го скликання.
Одружений з 2007 року. Його обраницею є дизайнер та багатолітній офіційний стиліст Океану Ельзи Ляля Фонарьова. Дату виходу альбому "Міра" — 25 квітня вибрано, бо саме ця дата є днем народження Лялі.
Цікавиться японською культурою та буддизмом. Улюблені автори — Юкіо Місіма і Харукі Муракамі. Серед українських прозаїків виділяє, наприклад, стиль Сергія Жадана, твори Марії Матіос. Музичними кумирами вважає, насамперед, легендарних Бітлз, а також рок-гурти Роллінґ Стоунз, Пінк Флойд і Квін. Дружить із російською співачкою Земфірою. Колись на концертах Вакачук присвячував їй пісню Етюд з платівки Янанебібув. Коли росіянка мала концерт у Києві 5 березня 2008 року, то заспівала композицію Океану Ельзи Відпусти, а вокаліст гурту потім піднявся на сцену до Земфіри.
Святослав Вакарчук — лояльна до влади людина. На виборах 1999 виступав із низкою інших співаків у промо-турі на підтримку Кучми як кандидата у Президенти. На виборах 2004 року активно підтримував на той момент опозиційного лідера Віктора Ющенка. Святослав Вакарчук був активним учасником Помаранчевої революції, виступав на концертах на підтримку Віктора Ющенко на Майдані Незалежності разом з Русланою, Олегом Скрипкою та іншими музикантами і співаками. Святослав Вакарчук як посол доброї волі Програми Розвитку ООН для молоді в Україні бере участь у багатьох соціальних та культурних проектах.
19 квітня 2002 року у національному палаці "Україна" у присутності 4000 слухачів відбувся концерт Океану Ельзи з великим симфонічним оркестром "Ренесанс" під керівництвом угорського диригента Йозефа Франса. У фіналі під пісню "Друг", глядачі встали з місць і заспівали. І тут сталося несподіване - Святослав Вакарчук заплакав...
На початку 2007 року ініціював соціальний проект "Книга творить Людину", який мав привернути увагу суспільства до теперішньої ситуації у країні, де люди не надто прагнуть інтелектуально збагачуватись. З'явилися рекламні плакати і ролики на телебаченні. У телеролику використано музику пісні "Вулиця (може все не так)" з альбому Модель.
Цікаві факти: Саме він написав пісню "Він чекає на неї", виконанням якої відомий Олександр Пономарьов. Цю пісню Океан Ельзи грав у рамках концертної програми "Тихий Океан" на початку 2004 року. Святослав Вакарчук свого часу під час одного з чатів на М1 сказав, що є амбідекстром, тобто особою, яка однаково добре володіє правою та лівою рукою. Його зріст — 1 метр 76 см. Вільно говорить польською і англійською.
Сообщение отредактировал C✿momile - Суббота, 21.08.2010, 14:39
Чи коли хто-небудь бачив, З неба як паде зоря? Я подумав: небо плаче, А вона – його сльоза. Ти підеш на захід сонця, Ти побачиш ночі тінь І під небом – тим, що плаче, І під небом – тим, що плаче, Я почую голос твій (3) Я-а-а...
Залишаються на небі Ці сльозинки і завжди Будуть люди їх шукати, Як шукали я і ти. І багато їх знайдеться, Серед них буде моя, Тільки небо далі плаче, Впаде ще одна сльоза і Я почую голос твій (3) Я-а-а... Я почую голос твій (3) Я-а-а...
А ти позич мені сніг – Я намалюю на ньому нас всіх. І ти позич мені дощ – Не питайся нікого. І зупини мені час – Одночасно побачиш всіх нас І залиши мені ти Краплинку сонечка сво-ого!
Приспів: А ти, ти, ти, а ти, ти позич мені сонце В моє віконце! Є! Є! А ти, ти, ти, а ти, ти позич мені сонце В моє віконце! Є! Є!
Давай поїдем туди, Де не питають нас: Хто ми й куди? Давай поїдем туди – Не бійся нікого! А як не зможеш, то знай: Коли без тебе поїду в той край, В долонях я понесу Краплинку сонечка тво-ого!
Приспів (4): В моє віконце! Є! Є! (4) Позич мені сонце в моє віконце! (6) В моє віконце Позич мені сонце! Позич мені сонце! Позич мені сонце В моє віконце!
Мене питають, коли поїду, Всі питають, куди поїду літом я. Усі знайомі і ледь знайомі, Всі сусіди в моєму домі, вся сім’я. А я не знаю, а я не знаю, Навіть часу не вистачає на week-end. І знов, і знов собі уявляю, як у Індію я літаю, в дивний land.
Приспів: Тадж-Махал, Тадж-Махал – Ти індійський п’єдестал, Східна стеля і підвал, Білий камінь і метал Оує, Тадж-Махал!
Він там, де джунглі вітають всюди, Ходять пішки до нього люди на поклон. Його побачити хочуть дуже, Всім показує шлях туди індійський слон. Коли я буду у місті Делі, Зупинюся у готелі або ні – Поїду я все одно до тебе, знай – Читати знаки на стіні.
Приспів (2)
Оує, Тадж-Махал! (3)
Я пам’ятаю час, коли ми з тобою, Шукали місяць удвох не тільки у снах. Лай-ла-ла-ла-лай... Коли я бачив ніч і йшов за тобою, А стіни темного міста дихали нам.
Приспів: Ти заспівай, ти заспівай Свою сумну мелодію, Яку співала вночі. Ти заспівай, лиш заспівай Свою сумну мелодію І залишайся у сні.
Коли настане ніч для мене й для тебе, Коли погасне світло у твому вікні, Я полечу, я полечу у зоряне небо – Там твої очі солоні сняться мені!
Приспів
Ти заспівай, ти заспівай Свою сумну мелодію... Оує-е!
В ніч, коли виходиш ти, Полювати на кохання, Пам’ятай, що воно Може статися востаннє. На столі на кухні сіль Змішана з твоїм бажанням – Ти змети зі стола Власні сни і сподівання. В місті вже давно нема Тих, хто плаче на світанку. Зупинись! Не шукай – Не побачиш їх.
Приспів: Це не твоя земля і не твоя любов, Це не твої слова і не твоє talk-show. Довго стоїш одна на незнайомому вокзалі, Але приходить знов поїзд "Чужа любов".
Ти тікаєш день за днем, Ти благаєш: "Все віддайте!" Так болить голова Від побитого асфальту. Неспокійно за вікном, Але все чуже для тебе. Ти сидиш за столом, Дивишся на їхнє небо. Місто дихає для всіх, Та тебе не помічає. Ти одна – ти не з тих, Хто живе, як всі.
Приспів (2)
Дай мені знак, Слів не кажи – Собою все покажи, Собою все покажи. Сумно мені, Важко давно. Боюсь я бачити дно, Навколо бачити дно.
Приспів: Але стіна твоїх очей Втопить мене в блиску ночей – Дихати не дасть її тепло. Темна вода хвилю жене, Але мене не дожене Хвиля твоя. Я іду на дно...
Хочеш, давай слухати джаз – Він знає, більше від нас, Все знає, ліпше від нас Мій телефон, лагідний біль Шепоче: "Вийди із хвиль..." Шепоче: "Вийди із хвиль..."
Вісім днів він її шукав – На дев’ятий він спав. Заховалась вона у вікні без телефону. На десятий він знов живий, Він співає, але Не почує вона ніяк нових пісень. На одинадцятий день Він забув, він зупинився – все!
Приспів: Так швидко минули ті вісім днів – Вони не почули, як все змінилося давно. Навіщо чекати? Далі життя, яке треба взяти, А не дивитися кіно! Як вільний син, далі один він полетить!
Вісім днів він до неї йшов – На дев’ятий знайшов. Заховалась вона вночі – Темно навколо. На десятий він знов один. Як розлитий бензин, Висихають його слова. Всі його дні неспокійні і злі Залишились просто нічиї!
Як вільний син, далі один він полетить! (4) Я полечу! Як вільний син, далі один він полетить! Далі один, як вільний син, Він полетить, він полетить! Як вільний син, далі один він полетить (2)
Ластівка з мого міста Взяла моє тепло – Більше не хоче його віддати, Холодно стало давно. Ластівка з мого міста Взяла у мене сон. Лиш захотів я сон повернути – Більше її не було!
Приспів: Хей, зачекай, зачекай і високо не літай! Тільки ти, тільки я, тільки ми з тобою! Хей, зачекай, зачекай і далеко не тікай – То знайду ластівку із мого міста, знай!
Ластівка з мого міста пише мені листи. Я їх читаю, але не знаю: ти це була чи не ти? Ластівка з мого міста б’ється в чиєсь вікно. Знаю, для неї небо – пустеля, Але мені все одно!
Приспів: Хей, зачекай, зачекай і високо не літай! Тільки ти, тільки я, тільки ми з тобою! Хей, зачекай, зачекай і далеко не тікай! Я знайду-у ластівку із мого міста, знай! Зачекай, зачекай і високо не літай (3) Я знайду ластівку із мого міста, Ластівку із мого міс-так і знай-є!
Я не хочу назад, я не хочу вниз, Не хочу більше відчувати своїх сліз, Коли немає тебе. П’ятий день, п’яту ніч я не знаю, в чім річ: Я лякаюсь думок і лякаюсь облич, А пам’ять їх все несе. Я вже давно відчув, шо не хочеш ти Поділитися собою, лиш твої листи Не залишили мене... У місті знову дощ, в місті знову дощ Заливає, як завжди, він одіяла площ. Я знов чекаю тебе, А ти забула давно! (4)
А ти стоїш одна, ти ідеш одна. Ти сьогодні не та, ти зовсім не та. Кімната темна й пуста. Моя кімната та, яку любила ти, В якій чекла ти, в якій хотіла ти І залишалась зі мною...
А вмісті знову дощ, в місті знову дощ Заливає, як завжди, він одіяла площ. Я знов чекаю тебе, А ти забула давно! (4)
Ти забула давно! (5)
Hey girl, it was a rainy Thursday Your tears, were drops of morning rain You cried, I couldn’t find the answer But now I want to return
Long, long, long time ago It used to be the world Where we had somethig more Long, long, long time ago It used to be the world Where we had something more I was happy, now I’m drained
Hey time, why do you run away now The fall will never come again Hey girl, although today is Sunday I want to see the rain
Long, long, long time ago It used to be the world Where we had somethig more Long, long, long time ago It used to be the world Where we had something more I was happy, now I’m drained.
Де джерело кришталеве б’є, В синіх горах дивне місце є. Там юний вітер юність відродив, В колисанці гойдається своїй.
Цілу ніч я з вітром колихався, Він зі мною аж до хмар злітав. Я йому казки розповідав, Він мені свої пісні співав.
На світанку босий я іду І додому стежки не знайду. Мене мій вітер в полі переймав І на прощання ніжно обіймав.
Цілий день із вітром ми прощались, Поки темний вечір не настав. Я йому казки розповідав, Він мені свої пісні співав.
Не тримай Мене більше в долонях, Не тримай, не тримай. Годі вже, Я набувся в полоні, Годі вже, годі вже. Ще весна, Але сніг на світанку Замете кожне слово і крок. Я піду - мало часу до ранку, Не згуби мій терновий вінок.
Приголуб Ти мене поцілунком Ще хоч раз, тільки раз. Влився біль мій Отруєним трунком До кохань і образ. Досить вже, Через дні, через ночі Все мине, наче сни, відлетить. Загасити я вогнище хочу. Бачиш, Попіл за вітром летить. Годі вже. Годі вже.
Пізно вже. Слів твоїх я не чую, Годі вже, ти прости. В серці - сум, Але я не жалкую, Не тримай, відпусти. Хтось мені, Мов карання, наврочив. На коханні чорніють хрести, Я в тобі залишитись не хочу. Сил нема, не тримай, відпусти. Годі вже. Годі вже. Годі вже. Годі вже.
Не тримай Мене більше в долонях, Не тримай, не тримай. Новий деньГоді вже, Я набувся в полоні, Годі вже, годі вже...
Чуєш, як весна день починає? Бачиш, як сонце зустрічає? Там, де вода воду шукає, Ти побувай!
Приспів: Знову і знову Видно з вікна Наше розпатлане сонце і знов Новий день прийшов!
Чуєш, як весна день починає? Бачиш, як тінь в скелю тікає? Голосом дивним нас вітає Цей новий день!
Приспів
Чуєш, як весна день починає? Бачиш, як краплями падає вниз? Там, де вода воду шукає, Ти побувай!
Приспів
Там, там, там, тільки там, де нас нема, Там, не падає зима, Тільки там, тільки там, де нас нема, з неба! Там, там, там, тільки там, де нас нема, Там не падає вона, Тільки там, тільки там, де нас нема й не треба! Там, там, там, тільки там, де нас нема, Ходять всі на головах, Тільки там, тільки там, де нас нема, Ходять всі на головах І питаються у нас: "Де ви є? Де ви є?"
Приспів: Скажи мені, чому не можу Я-а-а... Я почую голос твій (3) Я-а-а...
Всі пісні (крім 13, 14) — музика "Океану Ельзи", слова Святослава Вакарчука Колиска вітру — музика Володимира Івасюка, слова Богдана Стельмаха Годі вже — музика Ірини Білик, слова Ірини Білик/Федора Млинченка
Сообщение отредактировал C✿momile - Суббота, 21.08.2010, 15:44
Янанебібув. Куди літав - сам не знав. Бо навколо мене був туман. Падав сніг. Ти лежала на землі. Я підняв. Я на небі був - тебе знайшов на землі.
Приспів: Ти казала: "Їж мене", ти казала: "Пий мене", Ти казала: "Лий мене на себе, я твоя". Ти лежала, я літав, а коли без сили впав, Зникла й не сказала ти мені своє ім’я.
Заливає клей усі мої думки, валить з ніг. Скільки потім я хотів назад, а не зміг. І на фестивалі снів ти була не своя, Виглядає, що історія моя - не твоя.
Приспів
Не хотілось би так залишитися без моря, Не хотілось би так захлинутися на мілі. Заповітні “якби” дозволяють захотіти, А буденні “але” не дають нам до моря йти.
Чутно, нудно і хочеться удвох Спати, знати пілюлі від вина. Дайте знайти вінілові слова, Дайте, дайте до дна.
Приспів: Я намалюю той день, Де літаю і той день, Де співаю я. Той день! Той день! І побачу чайку я в польоті, Я в небі, не в болоті, Я в той день, в той день. Дайте мені листок...
Небезпечно вночі, нецікаво у день, І каміння летить, проростає насіння з нього.
Чутно, нудно, воно тебе навпіл Гості кості кладуть собі на стіл Дайте знайти вінілові слова, Дайте, дайте до дна.
Приспів (2)
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам. Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти?
Я знаю де мій дім самотній від людей, Я слухав звук дощу і Billie Holiday. Але чому мені хочеться втекти? І тільки п’яний дощ знає, де ти.
Приспів: Мало-мало-мало мені, не дощу навесні, Мало-мало-мало я знав не чужих, теплих слів. На землі так мало тебе, на землі є стіна, Я один, а ти не одна.
І у твоїх очах нема моїх слідів, І ключ не підійшов, а може й не посмів. І тільки п’яний дощ ллє туди-сюди, І тільки п’яний дощ знає, де ти.
Приспів
Сьогодні знову я іду додому сам...
Ти вийшла заміж за весну, Ти вийшла заміж за весну, Мені лишила осінь І запах твоїх сосен.
Машина їде по шосе, Вона мене туди несе, Де я не був ще досі, Там чути запах сосен.
Приспів: Сльози колишуться за вікном, Сосни - навколо моя стіна. Сльози лякають своїм теплом, Сосни - на-на-най-най-най.
Хвилина їсть мої слова, Година їсть мої слова, А ніч опустить очі, Вона мене не хоче.
Кохання бігало в садок, Кохання бавилось в пісок, Воно ходило в школу, А далі був лиш холод.
Приспів
Ти вийшла заміж за весну, Ти вийшла заміж за весну, І запах твоїх сосен Мені сказав вже досить.
Приспів
Після дощу висохла ніч, вітер погас. Ми не одні, ми не живі, виключіть нас! Ти, як завжди, дивишся вниз, довго мовчиш. Так не сиди, вимкни CD - ти ж не гориш!
Приспів: Хочу - не хочу, знаю - не знаю! Зимно! Налий мені чаю! Було - не було, як нецікаво! Знаєш, налий собі кави. І поспіши!
І не для нас люди ідуть, люди стоять. Це не для нас парами сплять, виключіть час. Ти не вогонь і не вода, ти манекен. Змило на дно ангельський сад. Хочу назад.
Приспів
Після дощу висохла ніч, вітер погас. Ми не одні, ми не живі, виключіть нас!
Приспів
Не така, як всі, не така, як всі, Замовляй таксі! Не така, як всі, замовляй таксі! Не така, як всі. Ти не така, як всі, ти не така, як всі, Замовляй таксі! Не така, як всі, замовляй таксі! Ти не така, як всі, й замовляй таксі!
Я вважав би, що ти білий день без дощу, Але сльози на твому обличчі. І сказав би тобі: "Не моя, не моя", Тільки ти не пускаєш мене.
Я вважав би, що ти тиха ніч без зірок, Але сяють твоі ясні очі. І сказав би тобі: "Ти лиш сон, тільки сон," - Але ж ти не пускаєш мене.
Приспів: Відпусти, я благаю відпусти, Бо не можу далі йти я. Відпусти, я благаю відпусти, Я не хочу більше йти.
І вважав би, що ти пелюсток на весні, Але ж ти не зів’янеш ніколи. І казав би тобі: "Ти моя, не моя", Ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла.
Приспів
Ти не питай мене, чому наш час такий, Коли навколо нас темна лиш вода. І не питай мене, чому цей світ такий. Напевне, відповідь тобі на це не дам.
І не питай мене, чому мої пісні Тобі нагадують те, чого нема, А лиш візьми собі з полиці молодість, Зітри пилюку там, сядь і заспівай.
Навколо нас живуть герої тих казок, Які в дитинстві ти всі перечитав. У них і запитай, чому наш час такий І чи було усе п’ять століть назад.
І скажуть нам вони, що загубилася У багатьох віках відповідь проста. Бути нам тоді не судилося, Бо у нас життя, лиш одне життя.
І зупиняється час Коли він дивиться на нас Мені це ти доведи Все по полицях розклади.
Чи смієшся ти, чи плачеш ти серед весни Хтось постійно поруч є зі мною Але не ти, але не ти.
Приспів: Поясни, поясни, поясни мені ти. Поясни, поясни, поясни ти мені. Поясни, поясни, поясни мені ти. Поясни, поясни, поясни ти мені.
Де починається світ Коли день майже вогонь Чому так плавиться лід Як зняти серце з долонь.
Чи смієшся ти, чи плачеш ти серед весни Хтось постійно поруч є зі мною Але не ти, але не ти.
Приспів
Чому земля - лише земля? Чому душа - тільки душа? Чому сльоза твоя? Чому любов без ім’я?
Іди кажи "так", або "ні", або "так" Або "ні", або "так", а може, ти знаєш, як? Мої тисячі флейт загубилися навесні У хвилі нових атак.
Іди кажи "так", або "ні", або "так" Або "ні", або "так", бачиш мої листи. Я додому, коли, повернутися захотів - Не було куди іти.
Приспів: Де ми є? Хто ми є? Плаваєм, поки є сили. І летять, як горять наші дні. Нам довго лишилось, чи ні?
Мінімум волі за мінімум долі. На мінному полі фіалки не цвітуть. Не лякайся піти - не далеко таки вони. Бачиш, за нами йдуть?
Іди кажи "так", або "ні", або "так", Або "ні", або "так", чим тобі не любов? Залишили нам день неонової весни, Здати сказали кров.
Приспів (4)
Місто спить, голова болить І летять пусті години. Скільки можна йти сюди? Світ такий малий. Я не знаю, бо я не бачу І я не чую ні машини. Ніч лякає, вона тікає, Вона сама.
Приспів: Коли тебе нема. Коли тебе нема. Коли тебе нема. Коли тебе нема.
Вже холодна твоя вода І лежать забуті квіти. Я побачу в останнє фільм Для людей без снів. Місто спить, голова болить І не знаю я, куди подіти Твоє фото, моє пальто, Наливай сама.
Приспів (3)
Знаєш, я хотів би знати, Спати, чи піти додому, Або випити на кухні Соку з льодом.
Може, я не хочу пити, Жити, значить ніби бути. Бути - значить майже жити, Може бути.
Пляма на стіні від тебе, З неба опустили землю. Темно, але неприємно Досить. Певно.
Ти – моя остання любов, Моя машина, моя машина. Ти і я напилися знов. Моя єдина на смак бензина й кави. День і ніч дихає час, А ми з тобою живемо двоє! Автомобіль буде у нас, Моє ти сонце!
Приспів: Я не один, ти не одна. Скільки людей – стільки машин. Ти не одна, я не один. Мій телефон: 911!
Ти і я – щаслива сім’я, Бо ти машина і я машина Може, твій, а, може, твоя. Моя, єдина, налий бензину й кави! Хто не забув, сьогодні до нас Заходьте в гості, заходьте в гості Ставити фільм – може, і нас Колись покажуть там!
Приспів
Сьогодні світла буде менше, ніж звичайно. Такою ти була на власний випускний. Сюди негайно! Коли на сцені я стою, далеко бачу: Сьогодні ти прийшла в зеленому під низ Давати здачі.
Приспів: Я-а-а-а-а у тебе питаю, Я-а-а-а-а, а ти до мене! А я до тебе, я до тебе, я до тебе І ніби в ванну налили неба! А я до тебе, я до тебе, я до тебе І ніби в кухні запахло небом! А я до тебе, я до тебе, я до тебе І ніби спальня – то твоє небо! А я до тебе, я до тебе, я до тебе Отак іду сюди-туди.
І ми ховалися в будинках на Подолі, І ми ховалися подалі від людей Без парасолі. А далі ти не знала, де себе подіти... А далі я не знав, залишитись чи ні... Дорослі діти!
Приспів: Я-а-а-а-а у тебе питаю! Я-а-а-а-а, а ти до мене! А я до тебе, я до тебе, я до тебе І ніби в ванну налили неба. А я до тебе, я до тебе, я до тебе І ніби в кухні запахло небом! А я до тебе, я до тебе, я до тебе І ніби ванна – то твоє небо-бо-бо! А я до тебе, я до тебе, я до тебе Отак іду сюди-туди.
Якби колись сказала ти мені Стати твоїм човном, Якби колись, то взяв би я тебе І на волю поплив... Якби колись сказала ти мені Стати тінню вночі, Якби колись сказала, я б не спав – За тобою ходив, тайною жив би я...
Приспів: Буду завжди – ти так і знай – Другом твоїм! Ну, і нехай! Буду завжди – ти так і знай – Другом твоїм...
Якби колись сказала ти мені Стати твоїм човном, Якби колись, то взяв би я тебе І на волю поплив! Якби тоді сказала ти мені Стати тінню вночі, Якби тоді сказала, я б не спав, За тобою ходив, тайною жив би я!
Приспів (2): Буду завжди – ти так і знай – Другом твоїм! Ну, і нехай! Буду завжди – ти так і знай – Другом твоїм! Ну, і нехай!
Якби колись дозволила мені Стати твоїм вином... Якби колись дозволила мені Стати тілом твоїм... Якби хоч раз сказала ти мені Стати твоїм вином! Якби дозволила мені, Я б твою до країв душу споїв... Собою!
Приспів: Буду завжди – ти так і знай – Другом твоїм! Ну, і нехай! Буду завжди – ти так і знай – Другом твоїм...
Хочу тебе!!! Ти так і знай – Хоч би на мить... Ну, і нехай...
Вставай! Пий чай з молоком, Молися на теплий душ! Без тебе сьогодні сплять Мілійони нових сердець! Давай, не можна стояти – Навколо прямий ефір-р-р! Тобі так мало залишилось Часу сказати всім, В очі сказати їм, в очі сказати їм!
Вставай! Всім покажи, де ставити перший слід. Твоя земля чекає на захід або на схід, З заходу і на схід, з заходу і нас схід.
Приспів (2)
Більшого вимагай! (декілька разів)
Я маю місяць, маю небо, маю твій телефон Isn’t it сон? Я буду довго намагатися тебе знайти, Вдягну льон.
Приспів: День ще не настав! Я маю то, я маю то, Я маю то, шо так шукав!
І було небо, був і місяць і мовчав телефон. Whasn’t it сон? З тобою ми ловили берег, лягали на дно, Плавили лід.
Приспів (2)
І ми забудем зачинити за собою вікно! То буде, то буде 7:05! Давай залишимо на завтра сьогоднішній лід – Спека така!
Приспів (2)
Ти взяла мене у свої долоні Без одеколонів і томних ночей. Ти взяла мене так сильно і тонко, Твоя Амазонка затопить мене.
Приспів: Я твоя, твоя, твоя модель! Ти моя, моя Коко Шанель! Я твоя, твоя, твоя модель! Ти моя, моя...
Ти хочеш мене на стіл постелити – Собою зашити без жодного шва! Ти хочеш мої запалені очі Заклеєні скотчем... Яка то ціна!
Приспів: Я твоя, твоя, твоя модель! Ти моя, моя Коко Шанель! Я твоя, твоя, твоя модель! Ти моя, моя Коко Шанель!
Я твоя, твоя, твоя модель! Ти моя, моя Коко Шанель! Я твоя, твоя, твоя модель! Ти моя, моя Коко Шанель!
Лай-лай-лай-лай...
Сьогодні показали новий фільм – У ньому хочеться лишитися. А я вдихаю на балконі дим – Ніяк не можу ним напитись... Сьогодні я купив нове пальто – У ньому можу я втопитися. Як холодно, коли тебе нема... Я так боюсь, коли тебе нема...
Приспів: Я знаю, там написала ти всі мої пісні. Я знаю, там засинала ти під чужі CD. Я знаю, там загубила ти і знайшла нове... Візьми собі написане – нехай собі живе!
Сьогодні хтось сказав, шо ти не та. Всі люблять так мене жаліти І ваше жало не спасе мене! І мої жалюзі закриті. Сьогодні я знайшов тебе в вікні – Ти плавала навколо тіні. Я так боюсь, коли тебе нема... Я так боюсь, коли тебе нема...
Приспів
Вулиця зачала нас В домі голубих ночей Димом над водою, Жовтою рікою, хей! В домі голубих ночей Вулиця любила нас, Поки ви хотіли, Поки ви ліпили без нас...
Приспів: Десь там, де живе світло дискотек, Може, бібліотек, може, вільних ідей! Десь там, де живе світло дискотек, Може, бібліотек, божевільних ідей, Може, все не так.
А коли настане день, Вулиця забуде нас. Ми таки посміли, Ми таки змогли без вас! Вулиця ховала вас В домі голубих ночей Димом над водою, Жовтою рікою, хе-е-ей!
Приспів (2)
Може, все не так!
Де гуляли ви, руки не мої. Де бували ви, ножки не мої. І лукавили очі не мої, Майже не мої. А весна така земна! Ти собі сама! (4)
Ти нові ключі вставила в замок. Я не міг зайти – я стояв і мок! Цілував сліди, цілував замок... Я сьогодні змок! А весна така земна! Ти собі сама! (4)
Де гуляли ви, губки не мої. Де бували ви, очі не мої. Із моїх ночей випали два дні! Валідол на дні! А весна така земна!
Ти собі сама (13) Ти собі, собі, собі... сама! Ти собі сама! (3)
Холодна, голодна й невчасна! То світла, то темна – неясна. До крові, до болі, до ночі Я знаю, я буду, я хочу, я хочу!
Приспів: Шукай в телефоні мій слід, Цілуй у вікно мої губи. Як знак на моєму плечі, ти – квітка! Шукай в телефоні мій слід, Цілуй у вікно мої губи. Так швидко в моєму житті, так швидко! Ти – квітка!
З тобою по колу прощали, По колу з тобою літали. Без болі, без права надії Так швидко, так сильно й так ма-ало, Ой, як ма-а-ало-о!
Приспів
Усі пісні, крім 10 — слова і музика Святослав Вакарчук 10 — слова С. Вакарчук, музика С. Вакарчук / Д. Шуров
«Те, про що я написав пісню "Друг" - реальна історія з мого життя. І я гадаю, що таке траплялося не тільки зі мною. Просто хтось боїться про це говорити вголос.» Святослав Вакарчук
Сообщение отредактировал C✿momile - Суббота, 21.08.2010, 16:39
Чесно мені скажи: як тебе звати? Впасти би десь або лягти. Губи твої зовсім не хочуть чекати. Піт заливає чоло, впали мости.
Приспів: Лукава кішка, ти кішка, ти кішка, Ану лягай у ліжко! І там у снах літай, Лай-ла-лай! Лукава кішка, ти кішка, ти кішка, Іди до мене нишком. А далі не питай, Не питай, не питай!
Oh, yeah! All right! (2)
Темно давно і ми не добігли до хати, Часу нема для темноти. Але мені зовсім не хочеться знати, Хто в тебе є і в кого є ти!
Приспів
O, yeah! All right! (4)
Не така, як інші вона, І лягає спати сьогодні одна, Але шось таке в її очах.
В неї все вже було давно І вона хотіла зніматись в кіно, Дівчина із іншого життя.
Приспів: Я чекав тебе, чекав, Я шукав тебе, шукав І знайшов. Твоє минуле лікував І своє тобі давав Знов і знов.
І не була в різних містах, І вона не пише вірші у листах, Але щось таке в її словах.
Може, в неї дивне ім’я, Може, десь на неї чекаю не я, Дівчина із іншого життя.
Приспів
Я чекав тебе, чекав, Я шукав тебе, шукав I знайшов. I пiснi тобi спiвав, I з тобою я лiтав Знов i знов.
Не питай мене, чому Я буваю сам не свій. Я такий, як і ти, А часом зовсім не такий.
І кожен день моє життя Чує стільки нових слів. Я хотів, а не зміг, А часом міг, а не хотів.
Приспів: Але я вільний, бо живий. Але я вільний, бо живий. Бо я живий.
Й не питай мене, коли Наші плани зацвітуть. І не я, і не ти, А тільки діти їх знайдуть.
Моя лінія життя – Не війна і не кіно. А вокзал і мости Вже захоплено давно.
Приспів: Але я вільний, бо живий. Але я вільний, бо живий. Знаю, я вільний, бо живий. Бо я живий.
Сьюзі, мила моя Сьюзі, Не тікай від мене В світ своїх ілюзій. Я не можу їсти, Я не хочу пити. Я таки не знаю, Як з тобою жити, Як без тебе жити...
Сьюзі, мила моя Сьюзі, Не тікай від болі В світ своїх ілюзій. Без війни не плачуть, Без біди не кличуть. Хто не має серця Тому, хто ще має, Просто так не зичить.
Приспів: Мила моя Сьюзі...
Сьюзі, скільки ми з тобою Спільною метою Поливали поле. А воно під сонцем, А воно під нігом Не зійшло сьогодні – Може, зійде завтра, Може, вже й ніколи.
Сьюзі, мила моя Сьюзі, Не в твоїй заслузі, Що сьогодні двоє Разом будем їсти, Потім будем пити, Далі будем жити, Поки не настане Довгождане літо.
Приспів
Знайди мене, лякай мене, Лікуй мене, цілуй мене, Шукай у снах, коли немає... Візьми мене, забудь мене І знов знайди, поклич мене І вибачай, що так чекаю!
Приспів: Не залишай мені мене одного На свою, на твою любов. Не залишай мені мене, Мене не залишай, я ж тебе знайшов.
Зміни себе або зламай, Пізнай себе, себе віддай, Віддай, як ти найбільше любиш. Віддай, як я колись, віддав, Не спи, як я колись, не спав, Бо не знайдеш, як не загубиш.
Приспів
Не залишай мене! Віддай мене! Пізнай себе! Не залишай мене на свою любов! Не залишай! Віддай! Пізнай мене! Не залишай! Я ж тебе знайшов!
Я би не зміг падати з ніг, Плавити лід, ставити перший слід І на кам’яних плитах вогонь нести в руках.
Я би не зміг здатись в полон, Щоб пити сік з ніжних, але й чужих долонь, Я би не зміг, я би не зміг.
Приспів: Але для тебе, Але для тебе зможу я все! Але для тебе, Але для тебе зможу я все!
І на коліна впасти б не зміг, А якби впав, то би піднятись потім з них Я би не встиг, я би не встиг.
Душу свою в моїх піснях Я б не знайшов і не сміявся би у снах, І у сльозах я б не шукав, я б не літав!
Приспів
Ви зайшли сюди тоді, коли я вже не спав. На годинниках моїх ці ноти назавжди. Непомітно, як вино, чисто, як вода, Взяли ви у мене все, що я сховав!
І ви сиділи за столом, а я літав над ним, Ваші жести були так подібні на "прощай". Далі ви замовили собі зелений чай, З вашими губами я став одним.
Приспів: Леді, дозвольте мені піти. Леді, налийте мені за край. Леді, а можна до вас на "ти"? Леді, леді, я хочу із губ твоїх З жасмином зелений чай.
Ти наснилася мені і я уже не спав, Я залишився один, зі мною був лиш чай. Тільки чути твій жасминний і твоє "прощай". Взяла ти у мене, взяла все, що я сховав.
Приспів
Якби тобі - мої думки, Ну а мені - та й чари твої. Якби тобі - мої слова, Якби мені - тебе і навпаки.
Приспів: А за вікном майже весна, Знає слова майже не сказані вона І у моїх жилах присутня. А за вікном майже весна, І, Боже мій, як несподівано вона Змінює все моє майбутнє, Моє майбутнє і моє життя.
І я живу блиском очей, Смаком бажань і запахом слів. Буде колись і навпаки – І моє життя, може, теж стане твоїм!
Приспів: А за вікном майже весна, Знає слова майже не сказані вона І у моїх жилах присутня. А за вікном майже весна, І, Боже мій, як несподівано вона Змінює все наше майбутнє, Наше майбутнє і наше життя.
Холодно... Якби не було і як би не дуло в твоє вікно, З ким би не йшла до сну, В тобі я втоплю свою весну.
Все одно, Хто б не лишився з тобою сховатися від дощу, Або лишив одну, В тобі я знайду свою весну.
Приспів: Як же так? Як же так? Я один не засну. В тобі я втоплю свою весну. (весь куплет - 2)
Холодно... Як би не було і як не боліла б твоя любов, З ким не вела б війну, В тобі я втоплю свою весну.
Боязно Як би не було тобі десь опівночі сам-на-сам, Знай, все одно знайду І тебе - вип’ю свою весну.
Приспів
Мене чекає кожен день Моя наступна гільйотина. Сьогодні я твоя дитина, А завтра я - твоя стіна.
Мені не хочеться ні з ким Літати, їздити й ходити. Сьогодні я на полі битви, А далі я не знаю сам!
Приспів: Віддам, віддам! Я усе тобі віддам! Хочеш – не люби мене, Але я не можу сам! Віддам, віддам! Я усе тобі віддам! Бачиш, я заклеїв очі: Я не бачу, тільки хочу я!
Дванадцять місяців годин, А п’ять секунд - вже забагато, Бо навіть мить для мене свято, Коли відкрив очі я.
Забув вогонь і воду я, Залишив навіть мідні труби, Але ніколи не забуду Ту мить, коли з тобою я.
Приспів
З тобою на двох купили ми день, Він буде так довго. Хіба нам не досить? З тобою на двох ми випили ніч. Не бійся так ніжно ніхто не попросить.
Приспів: Навколо світ, а ти і я - Така невидима сім’я!
З тобою на двох ми бачили світ І, може, є інший. Хіба ж ми шукали? Я збігаю сам, а ти не вставай, Так хочеться пити знов Вино і кров, а всього так мало!
Приспів: Навколо світ, а ти і я - Така невидима сім’я! Мені вже йти, а я і ти Лягли на дно - нікому не знайти!
У всіх піснях (крім 11 - «Невидима сім'я») слова та музика Святослава Вакарчука «Невидима сім'я» — музика Святослава Вакарчука / Павла Гудімова, слова Святослава Вакарчука
Офіційний реліз платівки відбувся 12 березня 2003 року. «Суперсиметрія» стала 4-им студійним альбомом «Океану Ельзи». Загалом альбом виконаний у стилі живого концерту (наприклад, композиція «Мене» переходить у «Для тебе») з блюзовими мотивами. Порівняно із «Моделлю» альбом вийшов довершенішим у плані поєднання пісень, без різких стрибків настрою. Гармонійні клавішні партії чутно у піснях «Susy» і «Для тебе», справжнім енергійним рок-н-ролом є «Кішка», а «Леді» просякнута джазовим звучанням. Більшість критиків зійшлася на думці, що еволюція і розвиток гурту від дебютного альбому «Там, де нас нема» до «Суперсиметрії» очевидні.
Пісня «Вільний» в оригіналі була написана англійською і звалася «Absolutely free». На репетиціях музиканти експериментували з англійськими варіантами ще кількох пісень, але врешті-решт альбом вийшов звичним — повністю українським. Дуже характерним для усього альбому вийшла пісня «Холодно» — складна музична композиція, де гармонійно поєднано використання інструменталу і вокалу. Юрій Хусточка: «Є пісні, для яких потрібно довго шукати той єдиний варіант виконання, що їм підходить. Так відбувалося з «Холодно»… Дуже складна, нестандартна композиція.»
«Суперсиметрія» стала останнім студійним альбомом «Океану Ельзи» у «старому» складі: Вакарчук, Гудімов, Хусточка, Глінін (ці четверо грали разом у ОЕ ще з середини 1990-х рр.) і Шуров.
[ 1 - Перша пісня ] [ 2 - Ти і я ] [ 3 - Вище неба ] [ 4 - Сонце сідає ] [ 5 - Ніколи ] [ 6 - Тінь твого тіла ] [ 7 - Без бою ] [ 8 - GLORIA ] [ 9 - Відчуваю ] [ 10 - Iкони не плачуть ] [ 11 - Як останній день ] [ 12 - Не питай ]
Інформація про альбом
Альбом записано в 2005 році у струдії Lavina Music. Офіційний сайт: okeanelzy.com/ua/gloria
Обговорення цього альбому на форумі.
Перша пісня
Твоє життя Зайде до мене в гості знов Так несподівано як сніг Який приходить восени Щоб дочекатися весни І за вікном починається день Завойовує місто Знаєш я так багато віддам Шоб наповнити змістом
Твоє життя Зайде до мене в гості знов Так несподівано як сніг Який приходить восени Щоб дочекатися весни За вікном починається день Завойовує небо Подивись я так довго чекав Щоб знову і знову віддати для тебе
Моє життя Моє бажання Мою любов Першу і останню
Наша осінь нам миліша ніж чужа весна І наша молодь сильніша ніж чужа стіна Нас хотіли так назвати щоб як у всіх Нас хотіли зупинити але ми без них
Приспів: Ти і я ла-ла-ла-ла-ла Ти і я ла-ла-ла-ла-ла Ти і я ла-ла-ла-ла-ла Ти і я нас океаном несе В ньому ми можемо все
І нам казали не чекайте всі давно вже тут І навіщо вам літати всі і так живуть Нам казали не видумуйте велосипед Але ми уже далеко ми ідем вперед
Приспів
І нас океаном несе В ньому ми зможемо все Ла-ла-ла-ла-ла Ла-ла-ла-ла-ла Ла-ла-ла-ла-ла Ла-ла-ла-ла-ла Ла-ла-ла-ла-ла Ла-ла-ла-ла-ла
Ну ось я вже більше нічого не бачу Нічого не чую І я вже не я Закінчився ще один день а це значить Ти скоро підеш І закінчиться моє життя Чи так буже завжди Хей хоч сьогодні не йди
І я відчуваю як падаю в небо Як падаю в небо і краю нема І десь би мені зупинитися треба Та сили все менше І ти вже давно не сама Чи так буже завжди Хей хоч сьогодні не йди
Приспів: Вище неба Вище неба Мила моя як то я без тебе Чом у душу не пускаєш Вище неба Чому так високо літаєш
Холодна вода не врятує від спеки І випити пам'ять душа не дає І очі твої то моя небезпека І ті ж самі очі то щастя моє Чи так буде завжди Хей хоч сьогодні не йди
І я б не боявся та ти наступаєш Та ти наступаєш ти на абордаж Мені би мовчати але ти все знаєш Мені би тікати але ж ти не даш Хей і так буже завжди Хей ти від мене не йди
Приспів (2)
Не тікай від мене в сон У ньому ти в обіймах обережності Я хотів би хоч на мить З тобою поділитися безмежністю
Сонце сідає Більше немає куди іти Темна ніч намалює знак Світло вдома не виключай Я прийду непомітно так Лай-лай-лай не засинай Лай-лай-лай не засинай
Все закінчиться колись А раптом нам не вистачить відважності Ти прокинешся а я Вже буду поза зоною досяжності
Сонце сідає Більше немає куди іти Темна ніч намалює знак Світло вдома не виключай Я прийду непомітно так Лай-лай-лай не засинай Лай-лай-лай не засинай Лай-лай-лай не засинай Лай-лай-лай не засинай
Я прочитав Твої листи І не повірю шо десь на Землі Є ще одна ти І не повірю шо десь на Землі Є ще одна ти
І я написав Тисячі слів Але словами не можу сказати Все те шо хотів Але словами не можу сказати Все те шо хотів
Приспів: Я не забуду тебе Ніколи ніколи Не забуду тебе Ніколи ніколи З ким не була б і де
Вільна любов Ночі на ти Я пам’ятаю твій запах Шукаю не можу знайти Я пам’ятаю твій запах Шукаю не можу знайти
Хочеш пиши Або дзвони Може й не буде такого як було Та все ж загляни Може й не буде такого як було Та все ж загляни
Приспів
Ніколи ніколи Ніколи ніколи Ніколи ніколи Ніколи ніколи З ким би була б і де
Коли побачив я тебе То зупинилася Земля Мабуть вона хотіла теж Те що і я Коли побачив я тебе Усі ключі тобі віддав Якою можеш бути ти Я уявляв
Приспів: Тінь твого тіла Тінь твого тіла Тінь твого тіла Все буде так Все буде так Як ти хотіла
І я не знаю слова "ні" І я не чую слова "час" Вау, ми залишились одні Все буде джаз Все буде джаз А далі буду далі буду З тобою я, з тобою я З тобою бо зупинятися вже пізно Знаєш ти я не залізний І коло вікна
Приспів (2)
Що ж це я Що ж це я не зумів Зупинитися вчасно Все ясно Зі мною тепер і назавжди Пізно не йди Не йди від мене Я наллю собі я наллю тобі вина А хочеш із медом
Приспів: Хто ти є ти взяла моє життя і не віддала Хто ти є ти випила мою кров і п’яною впала Твої очі кличуть хочуть мене Хто ти є ким би не була ти Я не здамся без бою Я не здамся без бою
Шо ж це Шо ж це я не зумів Зупинити себе тебе Сьогодні Сьогодні так дує Без тебе сумую Сумую без тебе Накинь щось на себе Я наллю собі я наллю тобі вина А хочеш із медом
Приспів
Я наллю собі я наллю тобі вина А хочеш із медом
Приспів
Я не здамся без бою
Сьогодні ти моя А завтра ти для всіх Сьогодні ти як сонце А завтра як сніг
Ми ніби не чужі Але ж ми не сім'я Скажи я хочу знати Хто тобі я Скажи я хочу знати Хто тобі я
Приспів: Гей твоє ім'я твоє ім'я таке знайоме Для нас Гей твоє ім'я твоє ім'я все далі й далі Відносить час
Сьогодні всім даєш А завтра всіх до ніг Чому живуть лише удвох Сльози й сміх
Ти маєш бути там Де люблять за слова Іди а я залишусь тут Прийде нова Іди а я залишусь тут Прийде нова
Приспів (2)
Твій голос Знайде мене завжди Твій голос Невидимі сліди Я знаю так хочеш тільки ти Я бачу Такий чудовий світ Я бачу Як тане вишні цвіт Я знаю так можеш тільки ти
Приспів: Я відчуваю тебе Такою такою такою Я називаю тебе Весною весною весною Кожну хвилину життя З тобою з тобою з тобою Я називаю тебе Весною бо ти і є саме життя
На небі Залишиться зоря На небі Одна моя зоря Так довго про неї будеш ти Співати Коли душа не спить Сміятись Коли тебе манить Я знаю так любиш тільки ти
Я відчуваю тебе Такою такою такою Кожну хвилину життя З тобою з тобою з тобою Я відчуваю тебе
Гей де ви де ви Друзі мої для кого і з ким Ви так довго шукали вогонь А видно лиш дим Гей де ви де ви Друзі мої вам добре чи ні Чути тільки веселі слова А очі сумні
Приспів: Ікони не плачуть Коли ніхто не бачить Холод не лякає Того хто з вогнем А слова з журналу Так безмежно мало Мало щоб відчути Для чого ми живемо Для чого ми живемо
Нас не пускають чужі думки Нам зручно і так Може треба купити хоч Квиток на літак На вільний літак
Приспів (3)
Останні твої слова Так боляче вчать мене Не кидай мені вслід Не доженеш Я чую як ти мовчиш Я бачу твою стіну Не включай те саме Фільм про війну
Там де кожен день Там де кожен як останній день І будуємо і ламаємо знов Як не як свою любов
Ти дивишся у вікно Я швидко хвилин за п'ять Ніби й холодно тут А щоки горять І знову жива вода Змиває старі сліди І я думаю так Буде завжди
Але кожен день Але кожен як останній день І будуємо і ламаємо знов Як не як свою любов
Не питай Де я був коли тобі було так солодко Де я був коли тебе таку незайману Підіймали вище неба Тільки сам на сам Хіба не там
Приспів: Просто мені Так хочеться Бути там де і ти Так хочеться Жити в тебе в полоні І бачити Як тікають від мене сни В твої долоні
Не питай Чи бувало так що я не міг заснути сам Я стояв і лиш дивився як ховає дощ Все що сказано тобою Всі твої сліди Бо так завжди
Міра вогню В кожного є своя В кожного є міра тепла Але ж тепло для всіх
Я відчував Як недосяжна ти До тебе так як до зірок І ти одна із них
Приспів: Сьогодні нас двоє, нас двоє І я в останнє кажу: "Не йди" Сьогодні нас двоє, нас двоє Якби сьогодні було завжди, було завжди
Міра вогню В кожного є своя В кожного є міра життя Але воно для всіх
Я відкривав Той незнайомий світ Я називав ніжним ім’ям Кожну з ночей твоїх
Приспів
Хто як не ти Навчила нас Бути удвох Сильним до сліз Був до кінця Ніколи вниз Тої весни
Хто як не ти В моїх очах Встигла знайти Міру вогню Кимось заховані сліди Якби сьогодні Якби сьогодні Було завжди...
День у день восени ані дощ, ані сніг Я сховав свої сни так далеко як міг І пусто навколо, ні слова, ні іскри І хвилі відходять не ті І холодом віє осіннього змісту Без імені на самоті
Хіба не знаєш ти як не живу без тебе я? Хіба не знаєш ти для кого музика моя?
День у день навесні ані дощ, ані сніг Я читав твої сни так уважно як міг Чому ти не бачиш як мілко без тебе Мені в океані людей І навіть у свято так темно навколо Без вікон твоїх і дверей
Хіба не знаєш ти як не живу без тебе я? Хіба не знаєш ти...
Хіба не знаєш ти як не живу без тебе я? Хіба не знаєш ти для кого музика моя?
Якби я міг прочитати що думаєш ти Саме в цю мить, саме сьогодні Якби я міг у таємних кімнатах знайти Серце-вогонь, душу-безодню
Приспів: Хочу напитись тобою сильно, шалено Ти стала для мене хлібом, водою Хлібом, водою Хочу напитись тобою Бачити як в небі сонце встає над головою Над головою
Долю не зміниш, хіба вона змінить тебе Якби не так, вічне бажання Тільки закінчиться казка, почнеться життя Я посміхнусь і не в останнє
Приспів (2)
Тільки з тобою...
Не співай для мене так Я не зможу відійти І не зможу приспати Всіх думок своїх
Не співай для мене так Як то можеш тільки ти Твоя безмежна Але не для всіх
Приспів: Лети, моя пташко, у своє небо Як не можеш ти без нього та й лети Лети, моя пташко, може й так треба Та все далі, далі, далі я і ти
Заспівай для мене так Як то вмієш тільки ти І не бійся за мене Як не як, але свій
Тільки квіти на вікні Залишаються мені Тихо сплять на світанні От лиш колір чужий
Приспів
Твої зелені очі Так дивляться на мене Так дивляться на мене Що цілий світ Навколо ніжно зелений
Твої зелені очі Так бавляться зі мною Так бавляться як діти Як же мені Як же мені не любити
Приспів: Гей, чому я, чому я Зупинитися не зміг? Як мене збивають з ніг Знов і знов збивають з ніг
Твої зелені очі...
Твої зелені очі Без слів і без обмежень Ніяк не помічають очей моїх Але і не відпускають
І ось вони так близько Твої зелені очі Так дивляться на мене Що цілий світ Навколо сильно зелений
Приспів
Твої зелені очі...
Коли тобі важко дихати, значить ти дуже високо Коли тобі тісно, на площі нас більше ніж було до того Коли тобі душно, скоро весна і не буде так слизько Хіба ти не віриш? Дивися, а правда насправді так близько
Приспів: Хіба хтось сказав тобі, що буде легко? Хіба хтось сказав тобі, що буде легко? Хіба хтось сказав тобі, що буде легко? Та хіба ти можеш жити без мети?
Коли ти чекаєш, значить ти маєш на кого чекати Якщо тобі сумно, значить ти маєш про кого згадати Коли ти високо, то зорі навколо і небо так низько Хіба ти не віриш? Дивися, а правда насправді так близько
Приспів (2)
Неспокійно дивний сон Сплять і бачуть люди, Як горить старий балкон А над тим балконом дим Шось горить напевно з ним
Приспів: Як довго будем ми чекати? Нам потрібно більше ніж слова Як довго будем ми не знати? Для "не знати" часу більше вже нема
Як не воїн, то не брат Не веди мене туди, Де час іде назад Там стоїть пустий балкон І там закінчується сон
Приспів (2)
Ти була ніжна як сон І залишалась зі мною Як ледь помітний туман, Що квіти палить росою
Аж теплі краплі дощу Десь загубилися в небі Без них не може земля Так як і я
Приспів: Більше не можу без тебе Більше не можу без тебе
Ти не боялась вогню І вчила бачити місто Так неподібно на всіх Носила світле намисто
Мов теплі краплі дощу Десь загубилися в небі Без них не може земля Так як і я
Приспів
Давай відпустимо все Все те, що нас зупиняє Все те, що змінює нас Ще один день так по одному лякає
А теплі краплі дощу З’явились у літньому небі Без них не може земля Бачиш, а я
Приспів
Звили давно гнізда лелеки І близькі мої стали далекими Вклеєні фото на пам’ять В наступний альбом
Хлібом одним ситі й напоєні Часом болять рани загоєні А кому мало як завжди Сидять за столом
Приспів: Дайте нам бути такими, якими ми є Дайте нам спокій від ваших щоденних атак Дайте нам бути такими, якими ми є Тому, хто чує давно вже все ясно й так
Зайві слова кимось та й сказані Вільні думки недопоказані Пальці стискають метал А мовчить мікрофон
Тайни давно стали відомими Друзі чомусь стали знайомими Всі хочуть встигнути сісти В останній вагон
Приспів (2)
Серед думок як між рядків Десь воно є, хто його знає Хто би навчив та й розказав Як зберегти те, шо ми маєм
Приспів: Ночі і дні Залишили свій слід в моїх очах Скажи мені Куди нас заведе цей довгий шлях Цей довгий шлях
Скільки було сонця й дощів Тих хто чекав, що ж буде з нами Тих хто не став і хто не смів Скільки прийде слідом за нами
Приспів (2)
Я пам’ятаю час, коли лиш починався світ Хто міг, той підіймався та йшов. Ішов собі високо в гори, взявши у похід Свою надію сильну, як любов.
Приспів: Що все буде добре Для кожного з нас. Що все буде добре, Настане наш час.
Я бачив, як навколо нас і долі і вогні Все далі й далі змінювали світ. І ми все вище, бо в долині небо не таке І далі щось веде мене в похід.
Приспів: І все буде добре Для кожного з нас. І все буде добре, Настане наш час.
І ось, коли ми майме там, де холодно і сніг І зовсім близько наша самота. Бажання сильні, як любов, поможуть нам дійти І буде вся та наша висота.
Приспів (2)
Все починається коли зникає все Куди несе тебе вода, куди несе? Де ота земля, яку шукаєш ти?
А на наступний день ти як завжди встаєш І забуваючи про все кудись ідеш Де ж ота земля, яку шукаєш ти?
То не ти, не тобі, не для тебе, не твої слова Подивися навколо, хіба не болить голова? Подивися на себе, хіба ти хотіла сюди? Ні не такі твої сліди
То не ти, не тобі, не для тебе горять маяки Ти чекала любові і світла, а все навпаки Не шкудуючи днів їм віддала себе та дарма Взяли усе, лиш ти сама
Не плач, моя мала Доля таки зовсім не зла Не плач і не журись Більше пізнай, більше навчись
Не плач, моя мала Доля не з’їсть, доля не зла Не плач і не журись Більше пізнай, далі дивись І полетиш!
Ніч - доміно, За минулим днем спалює мости, Хто вже давно в ліжку "баю-бай", Хтось, але не ти.
Як же чекала давно І готувалася ти: Названі ім'я, і ключ Сказане слово "Зайти!".
Бо в онлайн - всі твої "я", І в онлайн твоя сім'я, І в онлайн, в небі, в онлайн - Твоє лібідо.
Ти вже десь там і уже летать, Множаться мости. Хто ж тоді тут за столом заснув? Хтось але не ти.
Як завойовуєш ніч, І пробиваєшся ти - Стільки знайомих облич І кожен захоче зайти.
Бо в онлайн - всі твої "я", І в онлайн твоя сім'я, І в онлайн, в небі, в онлайн - Твоє лібідо. х 2
Як завойовуєш ніч І пробиваєшся ти. Стільки знайомих облич І кожен захоче зайти.
Бо в онлайн - всі твої "я", І в онлайн твоя сім'я, І в онлайн, в небі, в онлайн - Твоє лібідо. х 2
І в онлайн, в небі, в онлайн - Твоє лібідо. х 2
Рейн і Дунай, велика Волга, Їхня лінія довга Темна вода й такі глибокі Хвилі, - їх видно за милі
Та де би я не був - я бачу тунель Що в неї дим - сльози і стіни Ти завжди зі мною Ти мій талісман - моя Афіна
Небо над Дніпром, Хто без з тебе я? Небо над Дніпром, Кличе кров моя.
Рейн і Дунай, велика Волга, Знаю їх я так довго Скільки дітей дають їм сили Скільки тайни носили?
Я буду знати тайну твою Воду твою, пити єдину Ти завжди зі мною, ти сила моя, Мій талісман - моя Афіна
Небо над Дніпром
Надія загуляла у клубі 27, Омана в тон і свій телефон Всім дала, майже всім
Надія хоче пити, без піни і до дна Усі зійшли знайомі давно Вона - тепер одна
Але вона - ніколи не впаде Але вона - завжи вперед іде
Бо вона моя сильна дівчинка І вона нас не підведе Гей, гей-гей, моя Надя
Надія заслужила Налийте їй чуть-чуть Вона одна так довго водила Нас всіх у світлу путь
Нехай собі гуляє Нехай сьогодні п'є Скажу я Вам як весело жити Коли надія є
Нехай вона - ніколи не впаде Нехай вона - вперед іде
Бо вона моя сильна дівчинка І вона нас не підведе Гей, гей-гей, моя Надя Гей, гей-гей, моя Надя
Гей, гей-гей, моя Надя Гей, гей-гей, моя Надя
Я так млію за тобою, як ніколи ніхто не млів Так си дивлю за тобою, що й не мушу казати слів
Так сумую за тобою, як за волею в клітці птах І чекаю і не знаю, чи ж то ж правда в твоїх очах
Я так хочу до тебе, - як до матері немовля Я так хочу до тебе, - як до неба ота земля Всі на світі бажання - все що маю віддав би я Лиш би кожного ранку називати твої і'мя
Я так хочу до тебе
Я то можна так хотіти, щоб всю ніч і чекати знак Поки свічка буде горіти, поки мила не скаже так
Я так млію за тобою, як ніколи ніхто не млів Так си дивлю за тобою, що й не мушу казати слів
Я так хочу до тебе, - як до матері немовля Я так хочу до тебе, - як до неба ота земля Всі на світі бажання - все що маю віддав би я Лиш би кожного ранку називати твої і'мя
Я так хочу до тебе
Я так хочу до тебе
Осінній бойкот... Між тобою і мною - Семизначний код, Який не по зубам мені.
Всі хочуть новин, А я не знаю де сховатись, Я один Відколи ти сказала "ні!"
На лінії вогню - Я віддав тобі любов мою. На лінії вогню - Ти була моєю тайною.
Скажи мені: Чому, ми живем на лінії вогню? Ну, не мовчи, Не мовчи...
Наївний мотив Набуває змісту Серед тонких слів, Якими ти сказала "ні".
Тікай, не тікай - Все одно ніхто не скаже, Де там край, Та й чи поможе він мені?...
На лінії вогню - Я віддав тобі любов мою. На лінії вогню - Ти була моєю тайною. Скажи мені: Чому, ми живем на лінії вогню? Ну, не мовчи, Не мовчи... x 2
Не мовчи!...
Ми не спали всю ніч, розбудили слова, Ми не хочемо більше ділити на два. Ми не будемо так, як то було завжди, Небуває в болоті смачної води.
Давай, залишимо більше для нас. Давай, ми зможемо більше для нас. І нехай знає весь світ: називай місце й час. Давай, залишимо більше для нас.
Наші сонячні дні зачекались давно, Нам замало квитків на вокзал і в кіно. Не показуйте жаль, не впадайте в екстаз, Ми сьогодні залишимо більше для нас.
Давай, залишимо більше для нас. Давай, ми зможемо більше для нас. І нехай знає весь світ: називай місце й час. Давай, залишимо більше для нас. х 2
Який талант, і модний саунд, Давай на біс - нou are welcome please! Ні зайвих слів, останніх днів, Хіба лиш мить детальних сліз.
Там цілий світ, - король софіт, Колючий дріт, від чужих боліт. Не хочеш так? - Тоді ніяк! А скажеш "так" - ну лови мідяк.
Хіба нам не сниться? Хіба вживу? Хіба нам не сниться, а на яву? Вам - ордени, а нам - сльози молоді. На кожного з наших - по сто таких, На кожного з наших - по сто мілких. Вам - ордени, а нам - душу мoлоді.
А он вони - доньки й сини, Нам на млини воду ллють вони. Які млини, така вода - да, Налили всім і гуляй біда.
Я знаю вас, я знаю вас, Я бачу вас кожну п'ятницю: Один заліз, інший підліз, А хто не встиг, тому пальці вниз.
Хіба нам не сниться? Хіба вживу? Хіба нам не сниться, а на яву? Вам - ордени, а нам - сльози молоді. На кожного з наших - по сто таких, На кожного з наших - по сто мілких. Вам - ордени, а нам - душу мoлоді.
На ваших очах - не буває сліз, На ваших годинниках - стрілки вниз. Вам - ордени, а нам - душу молоді. Молоді...
Вийшов місяць за вікном, Напоїв мене теплом, З тобою, - з тобою.
Вітер сильний - молодий, Рок-ен-рол завжди живий, З тобою, - з тобою.
З тобою, - з тобою, Навіть і зима стає весною. А як звучить моя душа - Так ніби хтось назвав її струною. З тобою.
Екзотичні острови, Не виходять з голови, З тобою, - з тобою.
Кожна як остання ніч, Кожне слово - слави клич, З тобою, - з тобою.
З тобою, - з тобою, Навіть і весна стає весною. А як звучить моя душа - Так ніби хтось назвав її струною. З тобою.
І не важливо, як там було до нас. І не цікаво, як там буде після нас. х 2
З тобою.
З тобою, - з тобою. Навіть і зима стає весною. А як звучить моя душа - Так ніби хтось назвав її струною. З тобою, - з тобою. А як звучить моя душа - Так ніби хтось назвав її струною. З тобою, - з тобою. А як звучить моя душа - Так ніби Бог зробив її струною. З тобою...
Теплий дощ сльози пролив, Чесно так, ніби він тебе любив. Соловей водить мотив, Ніжно так, - ніби він тебе любив.
Ще один день минає, Ще один день на небі сяє - нова зоря! Ще один день минає, Ще один день на небі сяє - Нова зоря, нова зоря, нова зоря Її назву тобою я!
Тане сніг, Квіти в саду Зацвітуть, Я колись тебе знайду!
Ще один день минає, Ще один день на небі сяє - нова зоря! Ще один день минає, Ще один день на небі сяє - Нова зоря, нова зоря, нова зоря!
Ще один день минає, Ще один день на небі сяє - нова зоря! Ще один день минає, Ще один день на небі сяє - Нова зоря, нова зоря, нова зоря! Її назву тобою я! Її назву тобою я!
Королево, - твої губи вчать мене, Віддати все і хотіти знов. Королево, - твої очі ваблять мене, І так несе - випити любов!
Палаю! Від тебе я палаю! Скажи, з якого краю, До тебе, сонце, підійти? Палаю! Від тебе я палаю! І тілом відчуваю - Колись моєю будеш ти. Будеш ти!
Королево, - твої пальці вчать мене, Як танути, мов на сонці лід. Як на небі кожен раз і кожну мить Побачити наш таємний світ.
Палаю! Від тебе я палаю! Скажи, з якого краю, До тебе, сонце, підійти? Палаю! Від тебе я палаю! І тілом відчуваю - Колись моєю будеш ти. Будеш ти! х 2
Не кидай мені свої карти, - Я і так знаю хто ти. Нам, напевно, більше не варто Збуджені телемости будувати, І головою вниз падати й падати. Не кидай мені свої карти, Я і так знаю хто ми. Нам давно уже було би варто Стати невидимими, Для холодної, як чужий готель, І нудної зими.
Ми так ховалися від зими, 18 хвилин назад. Листопад, стали митими ми знов. Ми так ховалися від зими, 18 хвилин назад. Листопад, листопад, листопад...
Ти все далі, далі і далі, І сльоза - холодне скло, І здається більше немає, Днів, які б не замело, Але кожен з нас у своїх снах - Бачить тільки тепло! За вікном ми - вулиці свято, За вікном ми - радість і сміх. Знову той лиш може почати, В серці хто забути зміг, Мов холодний, як чужий готель, І пронизливий сніг!
Ми так ховалися від зими, 18 хвилин назад. Листопад, стали митими ми знов. Ми так ховалися від зими, 18 хвилин назад. Листопад, листопад, листопад... х 2
Знайди мене - опівночі, Опівночі мене знайди, І під подушку компас поклади. Застань мене - без пам'яті, Без пам'яті мене застань, Нехай там будуть тільки їнь і янь.
Асфальтами розбитими, Кудись несе лінива течія, Не змитими, Під шум чужої долі своє я.
Назви мене без імені, Скажи, для чого імена? За ними тільки слава і вина. Звільни мене обіймами, Обіймами мене застав, Знайти все те, - Що я колись віддав!
Асфальтами розбитими, Кудись несе лінива течія, Не змитими, Під шум чужої долі своє я. х 2
Що ж ти не йдеш, всі вже прийшли, Кожному з нас щастя знайли. Сонце, залишилося лиш ти, Сонце, ну куди тобі іти?
Падає вниз, вплав, на біс, Князь, б'є чолом, ту ж, під столом. Сонце, залишилося лиш ти, Сонце, ну куди тобі іти?
Бачиш, тут вже зовсім інший світ, Кажуть, в них тут правда на обід. Кому тут тюрма, кому дольче віта, Кому тут тюрма, кому дольче віта.
Гей, не мовчи, правидним сном, Ліпше ніґде, ніж під столом, Сонце, напиши усім листи, Сонце, поки є куди іти.
Бачиш, тут вже зовсім інший світ, Кажуть, в них тут правда на обід. Кому тут тюрма, кому дольче віта, Кому тут тюрма, кому dolce vita.
Кому тут тюрма, кому дольче віта, Кому тут тюрма, єєєєєєєєє.
Лай ле, вай ле . . . . . .
Ой чий там кінь стоїть, Що сива гривонька, Сподобалась мені, Сподобалась мені - тая дівчинонька. Сподобалась мені, Сподобалась мені - тая дівчинонька.
Не так та дівчина, - як біле личенько, Подай же дівчино, Подай же гарная, на коня рученьку. Подай же дівчино, Подай же ясная, на коня рученьку.
Дівчина підійшла, рученьку подала, Ой лучше б я була, ой лучше б я була, Кохання не знала. Ой лучше б я була, ой лучше б я була, Кохання не знала.
Кохання, кохання, звечора до рання, Як сонечко зійде, як сонечко зійде, - Кохання відійде. Як сонечко зійде, як сонечко зійде, - Кохання відійде.
Ото була весна, Мені дала весна, Таке дала весна, Іди сюди моя весна! Ага-ага!
Приспів (3)
Із стріх вода капле... Із стріх вода капле... Із стріх вода капле... Із стріх вода капле... Із стріх вода капле... Ага-ага!
Приспів (4)
Ага-ага... Yeah! Іди сюди моя весна-на-на-на-на-а... Oh! Іди сюди моя весна-а-а-а-а-а...
Я бачу навколо каміння і квіти, Міста і вокзали, і сонце, і сніг. Я буду чекати, я буду хотіти Їх бачити знову і знову до них!
Приспів: Я їду додому, до тебе додому, Де очі знайомі і завжди нові! Я їду додому, до тебе додому... Які ж вони довгі, ті ночі і дні!
А, знаєш, буває, коли я не можу Піднятися далі в полоні оков, Але відчуваю, невидима сила Мене підіймає знову і знов!
Запис зроблено 4 вересня 2003 року під часу зйомок програми “Твій формат” в студії українського музичного телеканалу М1. Диск випущено студією Lavina Music.
Святослав Вакарчук зізнався: «…сімдесят відсотків пісень в такому варіанті мені подобаються набагато більше, ніж альбомні версії. Особливо "Дівчина"...»
Цікаві факти: Перші 4 000 примірників диску стали унікальними — вони вийшли із не зовсім правильним списком пісень. У наступних серіях помилку виправили.
Сообщение отредактировал C✿momile - Суббота, 21.08.2010, 19:16
Ой, поперед мене гори сині Я шукаю Бога так високо Лиш би не спуститися на землю Лиш би не змарніло моє око
А позаду пройдена дорога А поперед мене гори сині Хочеться напитися безкраю Залишити все, що бачу нині
Дай мені доторкнутись До твоїх ніг Дай же мені душу остудити В той сивий сніг
Відчувати подихом безмежжя Заплітати в коси день прекрасний Зупини мене як сам не зможу Зупини бо буде вже не вчасно
Ой, поперед мене гори сині А як нижче то вже не святиться Як не дойду я до тебе мила Тут назавжди зможу залишиться
Я читав по твоїх долонях своє життя Я помітив вечірнє сонце в очах твоїх Я так хочу запам'ятати назавжди твій Мов діаманти сміх
Не біда, що навколо люди і стільки днів Розміняли ми і не знаємо всіх новин Я забув про чуже минуле в очах твоїх Вижив лише один
Як давно я не бачу тебе, Сонце скоро дійде до мети А чи не йди Як давно я не бачу тебе, Сонце скоро дійде до мети А чи не йди
Кілометри моєї долі смугаста тінь Я не буду ховати правду за небокрай Бачиш сонце стає все нижче - а значить ближче Ти тільки не зупиняй
Як не дивно, але ти хочеш іще на мить Все так просто, але напевно тебе болить На годинник лягая більше ніж ця вина Виживе лиш одна
Як давно я не бачу тебе, Сонце скоро дійде до мети А ти не йди Як давно я не бачу тебе, Сонце скоро дійде до мети А ти не йди
Як давно я не бачу тебе, Сонце скоро дійде до мети А ти не йди Як давно я не бачу тебе, Сонце скоро дійде до мети А ти не йди
Як ти так можеш Дивитись прямо на вулкан Без окулярів Як ти так вмієш Не помічати своїх ран Скажи мені
Як нам бути з тобою? Як нам бути з тобою?
Місяць не бачити, два не могти І це знаючи вічність Звертатись на ти Знаєш як важко так довго не бути з тобою?
Безликі стяги Які доводиться нести Від них так слізно Знайти б на диво Час і відродження мости Дай Бог не пізно
Як нам бути з тобою? Як нам бути з тобою?
Місяць не бачити, два не могти І це знаючи вічність Звертатись на ти Знаєш як важко так довго не бути собою?
Ти так світло мовчиш Дивишся в очі Твій чай там на столі Так як ти хочеш
Місяць на небі здається ти знав наш дивись Він так низько Де залишилось таким як і було колись Ти так близько
Та ніхто твої дні Ділить на двоє Стук стих, чай вже застиг Тепло з тобою
Місяць на небі здається ти знав нас дивись Він так низько Де залишилось таким як і було колись Ти так близько
Ти так світло мовчиш Тепло з тобою
Десь далеко за вікном, Видно тисячі вогнів Хтось їх шукає Хтось їх зустрів
Відмотав на день назад І втомився від новин В тебе світає Сім плюс один
Пізно вночі ангели не сплять Знають про нас і усе мовчать Ангели ж не люблять словами
Тут і там нове життя Тут і там і кожну мить Хтось відлітає Хтось так летить
Відпустив останній сон Значить він був не про нас Глянув навколо Саме в цей час
Пізно вночі ангели не сплять Знають про нас і усе мовчать Ангели ж не люблять словами
Раз, два Раз, два
Літо плаче впевненою грозою Літо плаче, ніби його болить Голос кличе: "Візьми мене з собою" Рідний голос і над водою летить
З тобою літаю я Там де літо, там де літо, Там де душа моя В'ється через край
З тобою літаю я Там де літо, там де літо Там де душа моя Понесе мене за небокрай
З нами літо бавилось і сміялось З нами літо ділилось своїм теплом А під вечір так непомітно вкривалось Синім небом, золотом і вином
З тобою літаю я Там де літо, там де літо, Там де душа моя В'ється через край
З тобою літаю я Там де літо, там де літо Там де душа моя Понесе мене за небокрай
Битим шляхом стелиться туман З півночі холодний вітер мчить На пророзі хати чоловік стоїть Він заплющив очі та душа не спить
На руках сліди минулих днів На обличчі втомлена печаль Аж навколо вітер - на хвилину стих І тоді почути чоловік устиг
Гей-гей, наші дзвони, сьогодні задзвонили Гей-гей, гей-гей, чує вся земля Гей-гей, наші дзвони, сьогодні розбудили Гей-гей, гей-гей, волі немовля
Ти маленьке немовля не спи Подивись не цей широкий світ Будеш в нім щасливим, - чоловік сказав І високо в небо голову підняв
Гей-гей, наші дзвони, сьогодні задзвонили Гей-гей, гей-гей, чує вся земля Гей-гей, наші дзвони, сьогодні розбудили Гей-гей, гей-гей, волі немовля
Ей-ей, наші дзвони, сьогодні задзвонили Гей-гей, гей-гей, аж дрижить земля Гей-гей, наші дзвони, сьогодні розбудили Гей-гей, гей-гей, волі немовля
Я не забув ні хвилини, Кожна із них як нова Пальці малої дитини, Мудрі як вічні слова
Запам'ятав кожну краплю, Кожен ковток, кожну мить І теплий вечір як пахне І пряна ніч як не спить
Не опускай свої очі Хвилі морської води Якби ти знала насправді Як сильно я хочу бути з тобою завжди
А не забув як чекала Як берегла наші сни І цілий світ малювала В якому стільки весни
На самоті видно далі На самоті більше слів Я не забув ні хвилини Пряних ночів теплих днів
Не опускай свої очі Хвилі морської води Якби ти знала насправді Як сильно я хочу бути з тобою завжди
Сьоме небо, мабуть, занизько для тебе Вітер долі не зупиняє тебе
Бачиш на березі слід На тому березі слід І кожен вечір втомлені плечі Мрії відносять на схід
А ти - так чекала на весну, А ти - так чекала на весну, Сильну, ніжну і ясну, То подібну на любов
І люди зліва, справа заховане диво Свіжий погляд вчасно рятує тебе
Бачиш на березі слід На тому березі слід І кожен вечір втомлені плечі Мрії відносять на схід
А ти - так чекала на весну, А ти - так чекала на весну, Сильну, ніжну і ясну, То подібну на любов
Так подібну на твою любов, А ти - так чекала на весну, А ти - так чекала на весну, Сильну, ніжну і ясну, То подібну на любов
Чи знаєш ти, як сильно в душу б'є безжальний дощ Так ніби він завжди чекав лише мене А як болить зимовий спокій нашого вікна Ніжно-пастельний, як твій улюблений Моне
Така як ти - буває раз на все життя, І то із неба Така як ти - один лиш раз на все життя Не вистачає каяття, коли без тебе я
Забути все здається я б ніколи не зумів Новий дзвінок скидає відлік волі на нулі І погляд твій - він вартий більше, ніж мільйони слів Вічно далеких, як і твій улюблений Далі
Така як ти - буває раз на все життя, І то із неба Така як ти - один лиш раз на все життя Не вистачає каяття, коли без тебе я
The picture I see On the wall Reminds me of your Charming smile
And every mistake I recall Again makes me feel So alone in this world
Try to forgive Cause I cannot live without you And you know that I love you wherever you are Love you wherever you are Call me wherever you are I hope you still remember Those bright and bloomy nights
You heart-breaking voice in my head Your wonderful eyes in my mind So now I believe there is no choice But living my life in the world we created
Try to forgive Cause I cannot live without you And you know that I love you wherever you are Love you wherever you are Call me wherever you are I hope you still remember Those bright and bloomy nights
And you know that I love you wherever you are Love you wherever you are Call me wherever you are I hope you still remember Those bright and bloomy nights
Сообщение отредактировал C✿momile - Суббота, 21.08.2010, 19:47
Третий день подряд открывают темы про моих любимчиков. Принимай меня в тему. Не знаю, чем помочь смогу, но однозначно я их поклонница. be relief, keep it wisely. you're so ***king special.
В апреле 2005 года в короткие сроки в студии «Fuck!SubmarinStudio» был записан первый альбом — «Меломанія».
В 2006 году на лейбле Moon records вышла вторая пластинка «Бумбокса» «Family Бізнес», получившая на Украине золотой статус (на сегодняшний день продано около 100 тысяч экземпляров диска). На ней присутствуют такие хиты, как «Ким ми були», «Хоттабыч» и «Вахтёрам». Вскоре вышло видео на песни «Ким ми були» и «Квіти в волоссі», снятое Виктором Придуваловым. Русская кинокомпания «АСТ» предложила музыкантам поработать над саундтреком для фильма Петра Точилина «}{отт@бь)ч». В картине прозвучали пять музыкальных фрагментов авторства «Бумбокс» — четыре из альбома «Меломанія» и один из «Family Бізнес».
Летом 2007 года композиция «Вахтёрам» ворвалась в радиоэфиры крупнейших радиостанций России. 19 сентября Moon Rесоrds выпустила мини-альбом «Бумбокса» — «Тримай». Композиция «та4то» попала в ротации московских радиостанций. На эту песню был снят видеоклип, режиссером которого выступили Владимир Якименко и Pistolet Films.
Со временем «Бумбоксом» заинтересовались российские звукозаписывающие компании. Наиболее интересным было признано предложение компании «Монолит», с которой «Бумбокс» подписали контракт на выход альбомов «Меломанія» и «Family Бізнес» в России. Дата релиза альбомов — 10 июня 2008 года. Русское издание дисков отличается оформлением и полным набором клипов к каждой пластинке.
В конце декабря 2009 года группа выпустила совместный альбом с киевским диджеем Tonique. Пластинка в Украине вышла под названием «Бленди, мікси та інші музичні пародії». Российское издание альбома выпустила компания «Монолит», в один день с украинским, под названием «Бленды, миксы и другие музыкальные пародии». В альбом вошли 11 ремиксов на старые хиты группы. В качестве бонуса, пластинка содержит композицию «Сome Аround» на английском языке.
Состав
Бумбокс Андрей Хлывнюк — вокал, тексты Андрей «Муха» Самойло — гитара Валентин «Валік» Матиюк — ди-джей Алексей Согомонов — продюсер Борис Гинжук — концертный директор Игорь Мельник — звукорежиссер
Бумбокс Family Кирилл «Космос» Виноградов — видеорежиссер Александр «Люсик» Люлякин — ударные Денис Левченко — бас-гитара Антон «ТонИк» Батурин — ди-джей (штатный ди-джей группы ТНМК) Информация взята из Википедии.
Студийные альбомы Меломанія (2005) Family Бізнес (2006) III (2008) Середній вік (2011)
Неномерные альбомы Тримай (2007) (макси-сингл) Бленди, мікси та інші музичні пародії (2009) — Tonique Le DeeJay Всё включено (2010)
«Супер-пупер» (2005, режиссёр Виктор Придувалов) «E-mail» (2005, режиссёр Виктор Придувалов) «Бобік» (2005, режиссёр Алексей Кузиков) «Ким ми були» (2006, режиссёр Виктор Придувалов) «Квіти в волоссі» (2006, режиссёр Виктор Придувалов) «Вахтёрам» (2007, режиссёр Виктор Придувалов) «та4то» (2007, режиссёр Владимир Якименко) «Поліна» (2008, режиссёр Владимир Якименко) «Не знаю» (2008, Андрей Хлывнюк и Надин) «Концерти» (2009, режиссёр Алексей Кузиков) «Eva» (2009, режиссёр Владимир Якименко) «Наодинці» (2009, режиссёр Владимир Лерт) «Летний дождь» (2010, режиссёр Владимир Якименко)
}{отт@бь)ч (2006) (Хоттабыч) Красный жемчуг любви (2008) (Вахтёрам) Orangelove (2007) (Квіти в волоссі) Отторжение (2009) (Наодинці)
Сообщение отредактировал C✿momile - Суббота, 04.02.2012, 00:27
Я люблю Океан Ельзи. Я с вами! Вбил другу осиновый кол в грудь, а он взял и умер. С самого детства с ним дружили, никогда бы не подумал, что он вампир.
люблю песни Океана Эльзы, самые такие это ночi i днi и не питай. Бомбокс вообще форева! Потрясающие песни.. люблю Талькова и их псенка летний дождь просто класс i promise i love you every moment and forever...
Забудь образи, ми знову разом. Замішані з тобою ми як фанк із джазом. Навіщо дутись, кого позбутись? Як не хотів не можу я тебе забути.
Обов’язково в мовчанку грати, Так нам і треба один одної ми варті. Можливо з іншим, тікав би краще. Ну все, не забувай! Телефонуй, ледащо.
Приспів: Мій відвертий каротин бета, Я питав у нуль-один, де ти? У мережі під чужим ніком, У яке кричати з цих вікон?
Усе й одразу, купуй заразу. Я слів не пам’ятаю ні фіга, ні разу. Лєну олію кіло багаття. Яка мені різниця Свєта ти чи Катя?!
Обов’язково в мовчанку грати, Ти запроторюєш мене за скляні грати. В приваті з іншим, тікав би краще. Ну все, не забувай! Телефонуй, ледащо.
Приспів
Як же мені тебе привабити? Вроду до тебе в переходах не віднайти. Знати принаймні хто є ти, де ти, Потім вагатись підійти чи не підійти.
Скільки питань, Заморочених зізнань.
Як же тобі мене пробачити? Правду серед брехні так важко побачити. Люди продовжують судачити, Яка різниця винен я, чи ти?
Нам би відкинути образи і далі йти, Образи і далі йти...
Приспів: Настане той день, Зберу я у віхоть солому пісень, Позичу десь сили, Щоб тії слова за живе вас вкусили Настане та мить: летить і розтане усе як і в мить. Настане той день... Настане той день...
Як заховатися від заздрощів? Як обійти нам каббалу зоряних борщів, Щоб не заляпали лайна дощі? Не перешло на х зна що золото душі.
Доле моя, може інший, може я Може інший, може і я...
Приспів (2)
Втирала ваксу плакса, я в слакси влазив Є підозра, що магнітофон в дитинстві зглазив Підхопив, надихнув, підштовхнув заразу Тільки музичку почую акаю одразу Грув доводить до екстазу, мабуть, має мазу Захворіли ми на бумбокс – остання фаза Розкриваю пошепки думки поки жую канапки Потім розкриваємо ми лапки і ваші лапки Ллються, ти лише лови, елементи мови Хто ви, я серйозно вас питаю, хто ви? Краще б я копав грядки, одягав запаски Хто нам цю чуму привив, розкажіть, будь ласка Ви ж такі обізнані, ви ж такі натаскані Хай вам що не заспівай – все піде поразками Хором завело нас всіх одним мотором Сцена – вулиця і ви сьогодні наші монітори
Приспів: (2) Хворі ми хворобою однією На щастя ще не вигадали від неї панацею На голову мов злива впала ця вразлива манія Діагноз – меломанія, в нас з вами – меломанія
І все як завжди, міняєм враження ми на смарагди Будемо з вами правдами-неправдами, справді Тоді коли закінчаться справи, зима розстане І всі свої крапки над літерою і розставлять Київський хостінг три роки поспіль Вже скоро досить, і мене, якщо відверто, то тримає й досі Втикози стали тривалими, продукти валовими Комусь сподобалися, когось давним давно дістали ми І не питай ти продав-купив кого Ледве мене не продавали самого Те, що вчора було ого – сьогодні так собі Кожен поволі шлях будує сам собі
Приспів
Give us your money melo-melo-money, Give it up your money, melo-melo-money All of your money, melo-melo-money Givi-gip nep-nep never-never give up Give up give up give up give up your money melo-melo melo-melo melo-melo-money Give it up, give it up, say say say... Say "never give up".
Хворі ми хворобою однією Здається, що і ви вже заражаєтеся нею На голову мов злива впала ця вразлива манія Діагноз – меломанія, в нас з вами – меломанія
Приспів
Переливали ванни через край Зачекай ну постривай То є Київ не LA І не Де Жанейро Перелетів би гори, але ні Бачив я тебе уві сні І відносини сумні Танцювали капуейро
Приспів: Зграя без крил ватага Що у мене є, є в мене рага Інше питання чи треба Ще чого мені благати у неба Ліс без дощу – пустеля Я твоя підлога, ти моя стеля Знаєш сама не варто Переводим листування на жарти
Заграбати приладдя і піти Справді вихід та дуже простий Файли ти мої утреш І я теж Зі столу посміхаєшся мені Зміни зберегти чи ні Реанімували ми Опцію зими
Приспів
Переливали ванни через край Забувай не діставай Так це Київ не LA І не Де Жанейро В словах моїх повтори, але ні Бачу я тебе уві сні Та відносини сумні Вже не танцюють капуейро
Приспів
Тобі був потрібен, здавалось, що ніби Так чим відрізняється ліжко від диби? Ліхтар кольоровий, приємні розмови А далі – не важко, сужет вже не новий Кіслот кіловати і вуха із вати Рамантікі штота у вас малавата А ти не відходиш, ти з різними бродиш Додому приводиш, ласкаво розводиш В мені тільки реггі залишило теґи У радощів в морі надії прозорі Тікаючи тином я паца надибав Знайому машину, а в ній – хмари диму Ні сонця, ні пляжів, у схемі бліндажів Як ви живете, ну хто з вас розкаже? Клуби-труби, підвали-травали Як все це дістало, повітря замало
Приспів: (2) Міг би не знайти та знав де шукав А ти з’їзджала з теми, мовляв, ми такі усі Можливо я, можливо я на Ямайку б тебе забрав Лаве не вистачало нам на таксі
З тобою я гасав, нависав, а вогонь згасав Поряд всі не ті, навмання ми у темноті Ковток з наливайки, квиток до Ямайки То був тільки сон, а між нами вже гайки Трапи відводять, пілоти підходять Вставай, чіпідрос, вже тролєйбуси ходять Не відкриваю очі, відчуваю що тебе нема І горе в вітрині моря, все було поряд Дякую-сіба за кисле, за пиво За те що не було-було, за то што не било да било Тікаючи тином я паца надибав Знайому машину, а в ній – хмари диму Де сонце, де пляжі, де схеми бліндажів? Як ви живете, ну хто з вас розкаже? Клуби-труби, підвали-травали Як все це дістало, повітря замало
Приспів (2)
Де моє лаве, де моє лаве? Де моє лаве, де моє лаве? Де моє лаве, де моє лаве? Оу, де моє лаве, де моє лаве? Де моє лаве, де моє лаве? Де моє лаве, де моє лаве? Де моє лаве, де моє лаве? Оу, де моє лаве?
Приспів
Міг би не знайти я, та знав де шукав А ти з’їзджала з теми, мовляв, ми такі усі Можливо я, можливо ти, можливо я, можливо ти Лаве не вистачало нам на таксі
Дай мені почути відверту мовчання тишу Ще раз зазирнути, утнути якусь дурницю Ти доповнила хором у соло останню нішу Відпустила і тягне-несе мене залізниця Дай докайфувати, допити останні ноти Вони і мене розвивають-крають, їх чути мушу Струмом віддавали торканння, погляди, фото Сканували і милом заслали ми наші душі
Приспів: Засма-а-а-а-га зійде, В купе купувати п’яті кути, Спрагою стане наступний день, Але я залишаюсь там, як і ти (весь куплет – 2)
Потяги в полиці штовхали у різні боки Телефони стискали, чекали картки ввімкнутись Залишили по собі ціньми в камінні мокрім Незабаром побачитись з вами, або почутись Не потрібні тіла нам ваші анітрохи Просто ближче підходьте й вгору здіймайте руки Сумувати, гаяти час, плести неспокій Так буває, що спогади народжують звуки
Приспів (2)
Два нові удари нанесли гелікоптери, Далі гинуть вояки, вибори у мери. За вікном змінила знов взимку осінь, На пейзажі дві стіни бетонні і реклама "Досі".
Два запаси суміші команди Філіп Моріс, Я переїхав в мегаполіс, забив про полюс. Познайомтесь з ким завгодно в нашому новому чаті, Уявіть, що ви щасливі, заможні, завзяті...
Приспів: Вдало керують думками з телеекранів ті, що над нами, Пульти тримають долоні, ми у блакитному телеполоні. Ллються рожеві сиропи, ніби-то наближають нас до Європи, Зараз новини, а згодом ми вас побавим солодким болотом.
Нас обгорнули умови, форматів окови, Не хочу стати я новим обличчям системи типовим. Хто там кого переміг, так, і хто в опозиції, Чи це вже з глузду я з’їхав, чи це ще репетиція?
Скажи, кому це потрібно – потрібно нікому І серіали кайфові громадянинам зразковим. Мета у всіх нас одна – так, прозора демократія, Але ж звідки агресія, звідки апатія?
Приспів
Свій захисний екран Ти вмикаєш коли я проходжу поруч, Або пропав, або пан Не дізнаюсь не в колі твого я зору
Там – тільки мачо, Там – модні тачки, Там – свіжий подих твоєї жвачки
Все супєр-пурєр Смайли по асі І ми спілкуємося в пласмассі
Реггі, фанкі, лайдже-ез, смак сігари і постери Че Гевари
Час на інет вже щез, Та чомусь так ламає іти на пари
Там – всі заучки В спирту гадючки Пісні Сердючки Аж до відключки
А тут все супєр-пурєр Смайли по асі Далі спілкуємося в пласмассі
Падаба... Далі спілкуємося в пласмассі ми (2)
Ну не підламуй так Дісконєкт у мережі, в містах пожежі Ти написала "так" І ми йдем на "Володар кілець – Дві вежі"
Блін – я ж не мачо, Блін – де модні тачки, Де свіжий подих моєї жвачки
Все супєр-пурєр Смайли по асі Далі спілкуємося в пласмассі
Я не мачо Модні тачки Свіжий подих твоєї жвачки
Смайли, смайли, смайли Далі спілкуємося в пласмассі
Замість роботи в пласмассі Ми замість навчання в пласмассі Замість кохання в пласмассі Замість усього в пласмассі
Супєр-пупєр Модні тачки Свіжий подих твоєї і моєї жвачки
Смайли... І ми спілкуємося в пласмассі
День як день, ніч як ніч. Ніч як ніч, день як день.
Нарешті, знову ти повертаєшся додому. Дивлюсь назад, хтось бананами гамує втому, Хтось щось читає, хтось в метро втикає, Лиш вона одна біля вікна тебе чекає.
І бачить – ти ходиш поруч тими ж дворами, Через перехід праворуч, потім біля брами. Можливо ти зупинишся, поглянеш – третій поверх зліва. Така дурниця, а вона була б щаслива.
Ні, думаєш, як все дістало, життя замало, І доля всі надії, сподівання розігнала. Куди ідеш, що буде далі – питання, Над якими зараз думати, повір, не варто.
Приспів: Вона одна, вона одна, сидітиме біля вікна до темна. Гукатиме тебе й мене, а час мине... Вона одна, вона одна, є-ее. Гукатиме тебе й мене, а час мине...
День як день, змінилося все давно. День у день життя – кольорове кіно. Ніч як ніч, як сяйво запалених свіч. День як день, а ніч як ніч.
Вона чекала тільки на тебе, чуєш? А ти і в вус не дуєш, ти побут свій лаштуєш. Кохаєш свою машину і маєш стиль. Отримав все, що хотів, доклав зусиль.
Чому ж тоді сумно – її немає поруч, Як там: брама, другий будинок, потім праворуч? Сходами летиш, третій поверх зліва, Невже відчинить, невже буде щаслива?
Невже досягнув ти бажаної мети? Все нормально: шампанське, квіти. Ще хвилину стоїш, дзвоник лунає. Ну хто там? – нікого немає.
Приспів
День як день, липень, листопад, квітень, За вікном кожен з нас її мішень. Ніч як ніч, в темряві вогонь світить. Ніч як ніч, да, день як день.
Мрії прозорі в долонях, чоловічі забобони, Довести, що ти найкращий, щурячі перегони. Сіре місто, зранку тісто, ввечорі погони, Поїзд далі не їде, звільніть, будь ласка, вагони.
В тому річ, що блакитними очима, Ніч за плечима, дивиться дівчина. Знає, що настане день, прийде весна, Зрозумієш, що чекала вона одна.
Можливо буде день, да, прийде весна, Ти зрозумієш, що чекала вона одна. Скоро буде день, ага, прийде весна, Зрозумієш, що чекала...
Приспів
Хто наклав у бобік? Невже це я наклав у міліцейський бобік? Хто наклав у бобік? Страшно признатися, наклали у бобік
Нас спіймали патрулі Ми лежали на не холодній землі Мій каріфан образи не стерпів Він не стерпів І тихесенько у бобіку присів Він присів, я повторюю, Тихесенько у бобіку присів
Сержант питав: Хто наклав у бобік, придурки? Наклав у мій новенький бобік Ну хто наклав у бобік? Я ж вас ще не бив Наклали в мій новенький бобік
Нас не любив патруль цей вже давно For what I don’t know Ми тричі вже сиділи на губі А для богєми, нєт не так собі А для богєми, для еліти Це не так собі Я вам кажу
Я не клав у бобік, товаріщ майор Ну ніфіга воно мені нада Не клав я в ваш бобік Це я наклав у бобік Дєвчонкі поєхалі с нами Я триста раз наклав у їх бобік
Нам знову закортіло заманух Дімон вже спить, а Сагомон припух Вирішили слати двох Андрюх А в патруля триклятого неначе нюх А в патруля, ой бля, триклятого неначе нюх
If I am guilty I will pay
Зима, зима, зима, зима. Зняла мої ручні гальма. Чимось білим літо вбила. Зима, зима, зима, зима. Звела, зараза, з розума. І не шкода голольода. Я з ними, зими, зими. По парадних стигли ми, Невідомими, стали ми знайомими. Довелося ще раз її бачити прикрас. Біла кома на моїх балконах.
Приспів: Питаю я як Тепер відшукати себе. Питаю я де Того, що було вже не буде. Ти визначи час. Ніколи, а може ще раз. Невдовзі зима занесе Все, що так зігрівало нас.
Холодний, модний, водний тік. Від неї біг, до тебе втік. Кучугури, так як ти не журять. М’яка, мов пір’я і легка Одвічна матиматика. Врахувала, щоб тепла не стало. Зима, зима, зима, зима. Моя кохана і кума. Приспали, не забули ми. Білі впали килими. Зима, зима, зима, зима. Звела, зараза, з розума. Біла кома на моїх балконах.
Приспів
Меломанія («Меломания») — дебютный альбом украинской группы «Бумбокс».
Материал для него был сочинен и записан в краткие сроки. Пластинку записывали в студии «Fuck!SubmarinStudio» (саунд-продюсер Олег Артим) в апреле 2005 года, в короткие сроки — за 22 часа, или три студийные смены. Из многочисленных заготовок отобрали 11 треков, в том числе перезаписали две песни из эпохи «Графіта» — «Одна» и «Почути».
Однако, менеджеры группы не спешили с выпуском дебютного альбома в свет. В связи с этим группа активно распространяла его на «болванках» с записью всем своим знакомым. В результате песни зазвучали на многих региональных радиостанциях, увеличивая популярность исполнителей и узнаваемость, даже в тех городах, в которых группа еще не была.
Сообщение отредактировал C✿momile - Воскресенье, 22.08.2010, 13:36
Дата: Воскресенье, 22.08.2010, 00:29 | Сообщение # 20
Ёпта, чувак!
Статус: Offline
БУМБОКС - Family Бізнес 2006
В кожного гурту є пісні про дні і ночі Всіх накриває, таке іноді буває Привіт, як справи? Бери все, що ти захочеш Хто вміє слухати той не перебиває. Коли наснаги бракує – телефоную Або кажу сам собі easy, let it be Кому о 5-ій слова ці вночі римую Чи це потрібно тобі? Так тобі, тобі. Наполеонівські плани у ростамана Швидко спалахують, мить і вони згасають Ні ми не рупори, ми лише меломани Подорожують, куражаться, зависають.
Я пам’ятаю, як приїхали-приплили Вірші плели, очима кліп-кліп-кліпали Хворіли музикою, кліпами ми І залишилися лиш тими, ким були. Думками з вами, ну ніяк без вас І кожен раз мов перший раз Декілька тисяч накрутили, набігали Та залишилися лиш тими, ким були.
Перефарбую батареї в червоне Вони одразу стануть теплі й чисті Старенькі конверси, люлька і мікрофони Обраний номер не дійсний, давно не дійсний. П’ятеро нас у маленькій тачці на трасі Коли щасливі, всім байдуже те, що тісно Хто розуміє, що маю я на увазі Заходьте в гості, я рано чекаю й пізно. Наполеонівські плани у ростамана Швидко спалахують, мить і вони згасають Ні ми не рупори, ми лише меломани Подорожують, куражаться, зависають.
Я пам’ятаю, як приїхали-приплили Вірші плели, очима кліпа-кліпали Хворіли музикою, кліпами ми І залишились лиш тими, ким були. Думками з вами, ну ніяк без вас І кожен раз мов перший раз Декілька тисяч накрутили, набігали Та залишилися ми тими, ким були.
Я пам’ятаю, як приїхали-приплили Вірші плели, очима кліпа-кліпали Хворіли музикою, кліпами ми, ай І залишилися лиш тими, ким були. Думками з вами, ну ніяк без вас І кожен раз мов перший раз Декілька тисяч накрутили, набігали Та залишилися лиш тими ми, ким були.
Я пам’ятаю, як приїхали-приплили Вірші плели, очима кліпа-кліпали Хворіли музикою, кліпами ми І залишалися лиш тими, ким були. Думками з вами, ну ніяк без вас І кожен раз мов перший раз Декілька тисяч накрутили, набігали Та залишилися лиш тими ми, ким були.
Ты королева бабуина Инна Королева Кинга Конго Он спасал тебя от бедуинов Он играл тебе на бонгах Ты королева супермена Лена Он воюет с коза нострой Белые носочки ему на смену Кетчуп, но не острый Ты королева Индиана Аня Индиана Джонса У него всё в жизни без обмана Как у Дона Джонсона
От него зависит спасение мира Очень от него зависит Королевам так нужны кумиры Рейтинги что б повысить (весь куплет – 2)
Друг и соратник Хошемина Королева Пиночетта Он тебя учил как ставить мины Как точил его мачетте Ты Королева Робин Гуда Люда Нет ты принцесса, поэтесса Завтрак чемпиона ему на блюдо И таблеточку от стресса Ты мечта супер-героя Зоя Где б найти билет до Лос Анджелесса Минимум – причина краха Трои Максимум – невеста Ахиллеса
От него зависит спасенье мира Очень от него зависит Королевам так нужны кумиры Рейтинги что б повысить (весь куплет – 2)
Ты мечта супер-героя Зоя Где б найти билет до Лос Анджелесса Минимум – причина краха Трои Максимум – невеста Ахиллеса
От него зависит спасенье мира Очень от него зависит Королевам так нужны кумиры Рейтинги что б повысить
Вдома на канапі я модний Безліч каналів – дивлюся жодний Скелі мої – мої стіни Хто прописав вам режим постільний? Вдома я на канапі, я кльовий На спілкування тариф нульовий Небо моє – моя стеля В ванній є море, в кутку пустеля
Магнітна плівка мк, я вмикаю ska Догори руки під його звуки Немов повітря напас cool school jazz Нормальний етап hip-hop Рубає злегка тоді класика Зовсім ніяк тоді dirty rock Курю кальян під ragamafian Нормальний етап знову hip-hop
Вдома я на канапі, на мапі Наші шляхи такі косолапі Мої ліси – твої коси Відповіді на питання й вапроси Знаю, що я нічого не знаю Але віддаю я, не забираю Лунала, б тільки лунала Мало її, нам постійно мало
Магнітна плівка мк, я вмикаю ska Догори руки під його звуки Немов повітря напас cool school jazz Нормальний етап hip hop Рубає злегка тоді класика Зовсім ніяк тоді dirty rock Курю кальян під ragamafian Нормальний етап знову hip-hop (весь куплет – 2)
Тебе нравится дым, ну чёрт с ним Он убивает слова, кругом голова Уже разносит молва по дворам Что между нами Чиуауа. О чём с тобой говорить, потеряли нить Быть не собой перестать и дома спать Нас не измерить на глаз, а сейчас Зачем мы давим на тормоз, не на газ? Вопрос извечный зачем да почему Я понемногу с ума, ты не сама А эти ночи в Крыму теперь кому Я если встречу потом передам ему. Писклявый твой голосок как электрошок Что я бухой без вина твоя вина Теперь узнает страна до темна Им донесут обо всем на fm волнах.
Я помню белые обои, чёрная посуда Нас в хрущёвке двое, кто мы и откуда? Задвигаем шторы, кофеёк, плюшки стынут Объясните теперь нам, вахтёры, почему я на ней так сдвинут?
Давай вот так просидим до утра Не уходи, погоди – но мне пора И если выход один впереди То почему мы то холод то жара? Раскладывать по местам я устал И поворачивать вспять, ну вот опять Прикосновения плавили мой метал Ты элемент номер пять ни дать ни взять. Идёт к финалу игра в этот раз А ты всё так же молчишь, я говорю Минут пятнадцать осталось до утра Не вызывай так словлю и свалю. Попробуем всё подшить не ворошить Мобильные номера постирать А уходить не спросив нету сил Давай попробуем заново всё собрать.
Белые обои, чёрную посуду Нас в хрущёвке двое, кто мы и откуда? Задвигаем шторы, кофеёк, плюшки стынут Объясните теперь нам, вахтёры, почему я на ней так сдвинут?
Я помню белые обои, чёрная посуда Нас в хрущёвке двое, кто мы и откуда? Задвигаем шторы, кофеёк, плюшки стынут Объясните теперь нам, вахтёры, почему я на ней так сдвинут?
Белые обои, чёрная посуда Нас в хрущёвке двое, кто мы и откуда? Задвигаем шторы, кофеёк, плюшки стынут Объясните теперь нам, вахтёры, почему я на ней так сдвинут?
http://www.youtube.com/watch?v=MdP866R8_VI[/video] Ти кажеш все якось дуже стрімко А я вже хотів припинити пошук Діджей поставив не ту платівку Баскетболіст не потрапив в кошик У тебе безліч гламурних штучок I gotta щільний гастрольний графік Папір втомився від авторучок Не каділак я придбав, а рафік
Приспів: Зцапала, злапала, спутала Я взагалі не виступаю вдома Я сижу вяжу, хаваю бутери, граюся в шутери Я дівіді не вимикаю і за навастямі не слєжу (весь куплет – 2)
Росте дозняк у новапасіта А ми під плюс по ТВ дуркуєм Куди мені тебе запросити Де розміняють вночі нам у.є.? Ну не люблю я гламурних штучок Обожнюю лиш гастрольний графік Вже годі мірятися хто круче Крутіше всіх все одно лиш Папік.*
Приспів
Зцапала, злапала, тупала, плакала Перебила посуд, на килим накапала Зпутала, сплутала, розпалила, злила Ну давай без брутала, била нє била
Приспів (2)
Вона носила квіти в волоссі І ними грався він і ще вітер Здавалося давно вже дорослі Але кохали щиро мов діти. Відчинені серця, щирі очі Таких не так багато є в світі Лилися сльози щастя щоночі Обіцянки назавжди любити. Будиночок на розі двох вулиць Паркан плющем осіннім завитий Здавалося дощі схаменулись Здавалося завжди буде літо. Лише один дзвінок телефону І варто тільки їм захотіти Повіяло теплом з-за кордону А одже неодмінно летіти.
Не обіцяй назавжди Не обіцяй навічно Де твоє-моє завтра У скронях вітер свище. Не обіцяй, навіщо? Не обіцяй, не треба Залежить час найближчий Та не завжди від тебе.
І раптом все змінилось навколо Проблеми, ціни, сни сподівання Роз’їхалися як діти в школу Що першим було стало останнім. Їй у Варшавські спальні райони Йому Москву бетоном залити Але кохання у таксофонах Приречене не довго прожити. Куди ведуть строкаті дороги Чому ви заблукали у світі Вас сотні, тисячі, вас мільйони В Ізраїлі, Канаді, на Кріті. Є спогади про те, як було все Надії є на те, як все буде Нас доля стрімко течією несе Бо ми є не титани, ми люди.
Не обіцяй назавжди Не обіцяй навічно Де твоє-моє завтра У скронях вітер свище. Не обіцяй, навіщо? Не обіцяй, не треба Залежить час найближчий Та не завжди від тебе.
Залежить час найближчий Та не завжди від тебе.
Не обіцяй кохати завжди Не обіцяй навічно Де твоє-моє завтра У скронях вітер свище. Не обіцяй, навіщо? Не обіцяй, не треба Залежить час найближчий Та не завжди від тебе.
Вона носила квіти в волоссі І ними грався він і ще вітер Здавалося давно вже дорослі Але кохали щиро мов діти.
Подаруй мені цей вечір, той ранок Я відчуваю ти вино, а не вода. Я з тобою як на рингу з Накано, Кода, кода, ай, шкода, шкода. Змінюватися не обов’язково, Ти вчора білою була, тепер руда. Нам з тобою було справді кайфово, Ти тепер кохаєш Вову, це не біда.
Віддаю як я тебе, сам не знаю, На ногах не стою, падаю. Я тікаю, вони наздоганяють, Задарма віддаю, I’m telling you.
Він тепер тобі все-все дозволяє, Він такий, яких із золота тільки ллють. Та чому за двох я й далі башляю, Якщо я тебе йому віддаю? Ти закохана, знайома з батьками І вони для вас і мелють і кують. Що забула в мене вдома? Муракамі? Роздягаючись книжок не віддають.
Віддаю як я тебе, сам не знаю, На ногах не стою, я падаю. Я тікаю, вони наздоганяють, Задарма віддаю, I’m telling you.
Краще вже ніяк, ніж абияк, Витирай свій тон, змивай свій лак. Краще вже ніхто, ніж аби хто, Буду одинак я, одинак. Краще вже ні з ким, ніж аби з ким, Є ще шахи, гольф, журнал "Максім". Краще вже нічого, ніж казна-що, Відпускаю, па-па, я пішов.
Віддаю я як тебе, сам не знаю, На ногах не стою, я падаю. Я тікаю, вони наздоганяють, Задарма віддаю, я telling you.
Віддаю як я тебе, сам не знаю, На ногах не стою, я падаю. Я тікаю, вони наздоганяють, Задарма віддаю, я telling you.
Мне бы джина, я б тогда не путался в проводах Прям из Крыма по Днепру бы подтянул Карадаг До зарплаты за неделю не был бы на мели Королевы и принцессы in love with me, yeah. Тру бутылки, банки, кружки, баночки тоже тру Спрячу джина под подушку, достану поутру Вот тогда бы мы дел наделали, вот тогда б зажгли Все дела поотменять, потому что у меня...
Приспів: На восьмом этаже – пати в неглиже На седьмом этаже – соседи спят уже На девятом этаже – медведи и Фаберже Этажом выше – спецназ на крыше.
Всем парням костюмы тройки, бабочки, трубочки Барышням всем мини юбки, тонкие блузочки Самолёты приземлились, всплыли подлодочки В моду снова входят розовые очки. На импалы госзаказ не малый у Шевроле Потепление приходит конкретно в феврале А паровозы с рельс не сходят, не тонут корабли Все дела поотменять, потому что у меня...
Приспів
С джином бы мы наджемовали джаза на полкило С ним бы мне, пускай не сразу, но точно повезло Вот тогда бы мы дел наделали, вот тогда б зажгли Все дела поотменял, потому что у меня...
Приспів
На восьмом этаже – сами знаете уже На седьмом этаже – проснулись уже На девятом этаже – медведи и Фаберже Этажом выше – спецназ на крыше.
В мене є те, що не зовсім потрібно тобі, бейбі В тебе є те, що не зовсім мені по зубах Я кожен день, я щодня обіцяю собі навчусь Грію я тебе в своїх руках, а грати не вмію.
В тебе є шість струн, сім нот, безліч акордів Здавалося б, обійняв там, взяв тут, але не виходить Збиваю я руки в кров, тримаю мов спрут, затримую подих Мабуть нездара, мовчить моя гітара.
Це кляті гроші, вони заважають тобі – спалю Зимові ночі, коли я тебе не чіпав – пробач Якщо ти хочеш, я всім розкажу, як тебе я люблю Поприбираю цей срач, тільки заплач.
Золотом тих струн, тих нот, сріблом акордів Здавалося б, обійняв там, взяв тут, але не виходить Збиваю я руки в кров, тримаю мов спрут, затримую подих Мабуть нездара, мовчить моя гітара.
Шість струн, сім нот, безліч акордів Здавалося б, обійняв там, взяв тут, але не виходить Збиваю я руки в кров, тримаю мов спрут, затримую подих Мабуть нездара, мовчить моя гітара.
Шість струн, сім нот, безліч акордів Здавалося б, обійняв там, взяв тут, але не виходить Збиваю я пальці в кров, тримаю мов спрут, затримую подих Мабуть нездара, мовчить моя гітара.
Мабуть нездара...[/video]
Я точно знаю в тебе тато влучний мисливець Я знаю твоя мама точно замвоєнкома Чому, скажи мені ти в жахливих снах не наснилась Навіщо нас тоді спільний дружбан познайомив. Якби мені тоді дали один тільки натяк Я б замість Люсі називав тебе завжди Надя Тепер благаю відпусти, не хочу, не треба Ми родичі, я наполягаю, що я твій дядя.
Приспів: Хвилюватися немає причин, як дають, то бери Якщо б’ють, то біжи, кричи. Технологія проста: ким би ти не став Зранку встав, присідай до ста і читай устав. Телебачення і в день і в ночі Дорогі глядачі, нам сюди надішліть листа Ми його тут покладем в лото трон Ви програли, пардон, селяві, і живіть до ста. (весь куплет – 2)
Обіцяли, що дадуть аксельбанти Сподівались, нас по квартирах розселять Ай, немає нікого крутішого за курсантів Та чомусь діди кругом такі не веселі. Якби мені тоді дали один тільки натяк Я б пішов в ботани, в бібліотеці б зашився Став би зіркою, катався б, тікав від фанатів Та навряд, чи сам собою б лишився.
Приспів
Обіцяли роялті від продажі альбому А по тєліку вони в брулях лімузинах Я чекав, минуло більш ніж п’ять років по тому Впізнає мене в крамниці тепер тьотя Зіна. Якби мені тоді дали один тільки натяк Я б не знаю ким би став, куди б, де забіг би Годі наді мною дослідів, ой, нєнада Зупиніть на світлофорі планету – я вийду.
Хвилюватися немає причин, як дають, то бери Якщо б’ють, то біжи, кричи. Технологія проста: ким би ти не став Зранку встав, присідай до ста і читай устав. Телебачення і в день і в ночі Дорогі глядачі, нам сюди надішліть листа Ми його тут покладем в лохо трон Ви програли, пардон, селяві, і живіть до ста.
Приспів
Ми в кав’ярні в компанії, трішечки парить Той спокій – моя примара Ти новини ведеш на якомусь каналі Я точно тобі не пара. Я не сам і розмови про каву й вистави Ну точно нам нідочого І братан зараз скаже у нас якісь справи Ніхто не тримає нікого.
Я видумую, я видумую Happy end в історію свою я Викарбовую я, викарбовую Сум, скупою мовою. Підпалю листа, підпалю листа Комерційним щоб сюжет не став Станція метро не та Аркуш чистий я дістав.
Схожі рими прості на дві гривні В кишені на каву і на роботу І сусіди мої ну немов навіжені До виходу і до входу. І "Love Story" стартує, прогавив початок Чогось там було замало Я на тебе придумав собі полювати Мене ти вже вполювала.
Я видумую, видумую Happy end в історію твою й мою Викарбовую я, викарбовую Сум, скупою мовою. Підпалю листа, я підпалю листа Комерційним щоб сюжет не став Станція метро не та Аркуш чистий я дістав.
Станція метро не та Аркуш чистий я дістав...
Family Бізнес — второй студийный альбом украинской группы «Бумбокс», записанный на студии Fuck!Submarine звукорежиссером Олегом Артымом, и вышедший в 2006 году.
По мнению вокалиста, он имеет мало общего с дебютной «Меломаніей» — «хотя бы потому, что первый альбом был скорее импровизацией, а теперь это больше работа над звуком, над битами, над лирикой». В него вошли 11 композиций, две из которых — «Вахтёрам» и «Хоттабыч» — на русском языке. «Это подарок нашим русским друзьям», — объясняли музыканты. В некоторых треках новой пластинки играют специально приглашенные музыканты, и звучат такие инструменты, как банджо, фортепиано, слайд-гитара, бас, которые органично дополнили привычное звучание группы. Например, песня Happy End исполняется совместно с пианистом и композитором Павлом Игнатьевым.
Вскоре вышло видео на песни «Ким ми були» и «Квіти в волоссі», снятое Виктором Придуваловым. Клип «Ким ми були» — это и в самом деле рассказ о том, какими они были, «это стёб над очень многими вещами», из которого можно понять, что «Бумбокс» — это «такие себе типы, которые просто кайфуют от того, что они делают».
Альбом получил на Украине золотой статус (на сегодняшний день продано около 100 тысяч экземпляров диска) и платиновый статус в России.
Сообщение отредактировал C✿momile - Среда, 25.08.2010, 16:00