Дата: Воскресенье, 22.08.2010, 01:14 | Сообщение # 21
Ёпта, чувак!
Статус: Offline
БУМБОКС - III 2008
Вас так багато, вас стає так багато Чому я й досі хвилююсь, як заплатити за хату Як не кохати, ну скажіть мені, як вас не кохати Напам’ять знаєте все, що я вам хочу сказати І майже кожного разу яке знайти порівняння Я вже казав ніби вперше, так от вперше й востаннє Передивився всі фільми, сьогодні точно я вільний Іти б тепер світ за очі і загубити мобільний Насправді зебра вся біла, чорні лише її смуги Ей, поверніть мені крила, я наголошую вдруге Моя життєва напруга – ваша вокальна атака Somebody shut down that radiostation, shut da...
Приспів: Концерти і переїзд на десерти Гастролі, вони такі кольорові Відверто, я вам зізнаюсь відверто Не кльові, ми не такі вже і кльові Контракти, нічого й досі не варті Проценти, які там в біса проценти? А нам би, нам попадати би в такти Ось факти, а де твої аргументи?
Буває так, ніби знаєш, а сам не знаєш нічого Слава це patrio o muerte, а не твоя перемога Здаю в оренду безсоння не так далеко від центру Прошу вперед за обидва місяці радощів ренту Яке знайти порівняння, коли так просто й одразу Лягає фраза на фразу і знову фраза на фразу Насправді зебра ця біла, чорні лише її смуги Не рвіть же мої вітрила, я наголошую вдруге Моя життєва напруга – hip-hop does not stop I’ll buy a ticket one way straight to the top
Приспів: Концерти і переїзд на десерти Гастролі, вони такі кольорові Відверто, я вам зізнаюсь відверто Не кльові, ми не такі вже і кльові Контракти, нічого й досі не варті Проценти, які там в біса проценти? А нам би, нам попадати би в такти Ось факти, а де твої дивіденди?
Кружите! Без перерыва кружите! Таю, тихо стекаю я в кеды... Отдайте, все что забрали, верните! Курьерским я на Крещатик уеду... Уеду...
Вставлю золотые – и курьерским... У-у-у-уеду... У-у-у-уеду... У-у-у-у-у-уе... У-у-у-у-у-ае... У-у-у-у-у-уе... уе... уеду с Уе...
Де мої дивіденди?.. Папери. Де мої дивіденди?.. За рінгтони, за концерти... За всю фігню... За два альбома... Де мої дивіденди?
He gives me money when I’m in need He’s a friend, friend indeed I got produсer way over town He’s good to me, oh yeah
Ти потребуєш уваги Відтак стяги на стяги Свари, постійні напряги Кінця краю нема Я потребую дороги Вологі кофри і ноги Облиш заради бога Ці стіни – моя тюрма Підвіконня тютюнова ніч Це безсоння вже декілька днів Тільки сходи все запам’ятають Хто по ним кульгає, хто літає Пів на п’яту байдуже чомусь Винен більше хто із нас кому Очі солоним дощем Ну що тобі ще сказати
Приспів 1: П’ю, кров твою п’ю What I got to do Ти ж випила мою майже всю Б’ю, посуд цей б’ю What I got to do Сил нема нести, але несу
Між нами все, як у владі Чужі тьоті і дяді Все між собою не ладять Якась карма кома Ніби ж не хорі й не кволі А всі одне й теж повторюють Переділу територій Кінця краю нема Підвіконня тютюнова ніч Це свавілля кілька сотень літ Тільки сходи все запам’ятають Хто по ним кульгає, хто літає Пів на п’яту байдуже чомусь Винен більше хто із вас кому Все вже поділено вщент Ну що вам іще сказати
Приспів 2: (2) П’ю, кров вашу п’ю What we got to do Ви ж випили її майже всю Ллю, слів воду ллю What we got to do Сил нема нести, але несу
Приспів 1
Бекхем, він грає, кажеш, – інші не дуже Джастін, він може наревіти калюжу Як раптом шось, то Брюс усіх порятує У всіх тату є, це я так констатую Трапляються ж комусь казкові герої А в тебе хто є, в тебе я є, а хто я? Суцільна вада, соціальна провина Але, Поліна, я на колінах
Приспів: Буваю страшний, а насправді ж дитина Мабуть усе іще первісна людина Та головне ти зрозуміти повинна Поліна, я на колінах Я не люблю ні галасу, ані крику Коли не в свої справи люди пхнуть пику Це все пусте, одне ти знати повинна Поліна, я на колінах
Клуні чорнявий, а Сталоне – той дужий Бред Піт вже зайнятий – на нього байдуже Як раптом шось, Арні усіх пошматує У них є м’язи, це вже ти констатуєш Трапляються ж комусь казкові герої А в тебе хто є, в тебе я є, а хто я? Суцільна зрада, безпринципна тварина Але, Поліна, я на колінах
Приспів
Я ззовні страшний, а насправді дитина Мабуть усе іще первісна людина Та головне ти зрозуміти повинна Поліна, я на колінах Тож не люблю ні галасу, ані крику Коли не в свої справи люди пхнуть пику Це все пусте, одне ти знати повинна Поліна, я на колінах
Один наодинці. Всі навколо Золотоординці, у чужій хатинці. Ти наодинці і сам себе питаєш, що робити маєш. Ти наодинці, з ким говорити, кого слухати, сам собі Андрюха. Ти наодинці, дні такі повільні.
Приспів: Ну, давай! Телефон мій! Дзвони! Дзвони! Дзвони! Ну де всі вони, де всі вони є? Ну давай! Не мовчи! Ну! Дзвони! Дзвони! Дзвони! Особистий Вавілон Now You’re Alone.
Один наодинці все, що маєш – сміття твоє. Ти наодинці – хто ж тепер тобі настрій псує? Все, що лишив на потім, мар’яни дим і попіл Вогняну воду пив мій пил, Та пам’яті не втопив.
Приспів
Доброго ранку, порожні пляшки, І до побачення, випічка й кава! Всі недобиті добив глечики, горшки, Ай молодчинка, ай красава! Швидке горіння нервових клітин Вихід назовні посеред ночі. Уваги хочеш, як тамагочі, Коли ти наодинці, коли один.
Приспів (2)
Є у всіх у нас одна вада: Ми заручники наших "хочу". Як і сотні років назад Бабло-бабло наш камінь точить. Перше і останнє завдання – Якомога більше паперів. Нескінченні наші бажання Вже не проходять ні в вікна, ні в двері.
Приспів: Кажуть, править cash-бабулес, Хто встиг – той вліз, інші – в ліс. Вам потрібен cash – так, авжеж. Я вже бачу ліс рук, рук ліс. Кажуть, править cash-бабулес, Нібито він надає імунітет від усіх криз. Те, що з ним загубиш, вже не знайдеш: Він підносить до небес, потім кидає вниз.
З іпотечним своїм кредитом Відчуваєш себе як Чак Норріс. Хто ж тепер може з ніг тебе збити? Є ж поліс, страховий поліс. Перше і останнє завдання – Якомога більше привату Ай, страшне ж яке побажання: Щоб ти жив на одну зарплату.
Приспів
Money, money, get rich or die tryin’ Money, get rich or die tryin’
Приспів
Безліч твоїх ідей, Якось я збився з рахунку, Немає порятунку, Мабуть, це ніч де-інде, є-є Остання новина, Знов якийсь sale на ще щось, Хочеш дізнатись дещо? Чекай, не пий вина.
Треба від тебе йти, Та чомусь стою, я стою, є-є-є Зараз вимкнуть світло і дроти – Слабину даю, о-є, all right.
Те, що тримає нас, Хай тримає нас – Нікуди правди діти, бігти! Все, це в останній раз, Ми квити, стій...
Не відпускай, тримай, тримай, тримай, Не відпускай, тримай, тримай, тримай, Не відпускай, не від... тримай, тримай, Не відпускай, тримай...
Кожному з нас своє, Моя мета єдина... Все саме так повинно Бути, як воно є. Ця неповторна мить, Більше її не буде, е-ей Помічаймо, люди, Не тільки те, що болить.
Треба від тебе йти, Та чомусь стою, я стою, є-є-є Зараз вимкнуть світло і дроти – Слабину даю, о-є, all right.
Те, що тримає нас, Так тримає нас – Нікуди правди діти, бігти! Це все в останній раз, Ми квити, стій...
Не відпускай, тримай, тримай, тримай, Не відпускай, тримай, тримай, тримай, Не відпускай, не від... тримай, тримай, Не відпускай, тримай, тримай, тримай.
Я надрукую віз, вигадаю назв, Там, де все зашибісь, чомусь немає нас. Віддай мені моє – щось у тобі є, Падай час від часу вниз, до нас. Раптом це назавжди? Зачекай, зажди, Ховатись на землі і в воді годі! Хочу кричати тобі: стій, злодій, стій, злодій, стій! Тримай! тримай!
Треба було б іти, Та чомусь стою, я стою, стою, стою. Зараз вимкнуть світло і дроти – Слабину даю, о-є, all right.
Те, що тримало нас, Так тримало нас – Нікуди правди діти, бігти! Це все в останній раз, ти чуєш? Це все в останній раз, ми квити, стій!
Не відпускай, тримай, тримай, тримай, Не відпускай, не від..., тримай, тримай, Не відпускай, тримай, тримай, тримай, Не відпускай, не від..., не відпускай, а-ай Не відпускай, тримай, тримай, тримай.
та что была со мной, где ты теперь на другой полосе, если можно вместе все та когого вел домой недавно вроде бы на работе я, на охоте ты спорю с самим собой: чудак ну давай дружить как то надо же жить, хлеб жевать, воду пить болеть, глотать драже, комментить твой ЖЖ настроение держать на восьмом этаже
знать бы хотя бы где ты, да с кем ты тепло ли там на твоей планете слать бы тебе конвернты, как Кай Герде кубики изо льда прямиком в никуда знать бы хотябы с кем ты, да как ты чесно кормлю кота, поливаю кактус в гости к тебе идти по парапету и не верить бреду, что тебя нету
хочешь знать как живу – отпусти тетиву наберу и сотру, напишу и порву все на "так себе" лучше неплохо плыву на плаву нет назад не прошусь зазвонит и проснусь с кем встречаешь весну, кто приходит во сне извини но я нет, не вернуть этих лет вот опять этот бред, все, спокойной, привет
знать бы хотя бы где ты, да с кем ты тепло ли там на твоей планете слать бы тебе конвернты, как Кай Герде кубики изо льда прямиком в никуда знать бы хотябы с кем ты, да как ты чесно кормлю кота, поливаю кактус в гости к тебе идти по парапету и не верить бреду, что тебя нету
Я иду по проспекту Мне фонарики светят Птички поют, поют несут домой смекту Из отдела в магазе "Семья и уют" Настроение – бомба По всему видать – скоро весна Из соседнего дома Мне навстречу выходит, вот те на
Приспів: Синяя рыжая девочка Синяя рыжая маленькая Синяя рыжая девочка Синяя рыжая, а тут я
Ах, сударыня, бросьте Как же так ну в разгар трудового ж дня Да при вашем-то росте Столько огненной взять и на грудь принять Ну где родители, школа Вобщем старших нет – не на кого пенять Это ж взрыв тринитротолуола А в итоге виновен во всём один я
Приспів
Мы гусары, а не воры Я предлагаю разговоры Берегите микрофлору В башне ж ветер Неожиданные встречи Верьте мне кураж не вечен Обойдёмся без хард-кора в этот вечер Вон вас как к бордюру кренит Позже чуть ваш прынц приедет Я и он – сравните сами Дебет-кредит Домик с беленьким забором И щеночки лабрадора С вами нам навряд ли скоро Светят-светят
Приспів (2)
Куда мы ломимся? Куда так хотим успеть? Продажи, этажи, брать бы выше. О чём-то личном, наверное, нужно спеть, успеть Раскрыться настежь В этом ведь наверное и есть счастье Слушать громче, говорить тише, Ну а в общем, не съезжай крыша Весело или грустно Есть или нет капуста Полным полно или совсем пусто В золоте и в золе
Приспів: Быть самим собой Быть самим собой с собой Быть самим собой Было легко, теперь тяжелее Быть самим собой Быть самим собой с тобой Быть самим собой Всё, что могу теперь, всё что умею.
Когда опомнимся – будем не мы уже, Откаты, барыши, брать бы выше. В тупик ведут нас общественные клише отношений, И вот ты уже бежишь В новых рынках заполнять ниши Ну не спеши так, не съезжай крыша Весело нам или грустно Есть или нет капуста Полным полно или совсем пусто В золоте и в золе
Приспів (2)
Пригадай сім нот і запиши їх Прокрути на радіохвилях Що тобі вручає MTV В твоїх снах, в твоїх солодких снах Показав тебе телеканал Отже, ти напевно переміг Завтра буде інший маргінал І нам покажуть ЗМІ що він зміг
Сотні різних шляхів і конфесій Тисячі атестатів на рік Та не лишилося більше професій Суперзірки всі – всі бунтарі Кастинг не потребує науки Кожен здатен на все, що захочеш Срібні голоси, золоті руки І четвертого розміру очі Гітаристи, стилісти, моделі Сталеварів вже не вистачає Наш зірковий працює конвеєр – Пісеньки пишуться, бабло качається Майкли Джексони всі, всі – Мадонни Кожен третій як мінімум Елвіс Окуляри, лімо, охорона – VIP only, only celebrities
Пригадай сім нот і запиши їх Прокрути на радіохвилях Що тобі вручає Муз-ТВ В твоїх снах, в твоїх солодких снах Показав тебе телеканал Отже, ти напевно переміг Завтра буде інший маргінал І нам покажуть ЗМІ що він зміг
Сам собі головна проблема я На що здатен, що ego може Переміг систему – став сам системою Ні на що відчуття не схоже Успіх – це вибухова сполука Менша слава більшої слави хоче Що ж тримає тепер тебе за руки Те, що так солодко нерви лоскоче Вокалісти, їх музи і феї Сталеварів вже не вистачає Наш зірковий працює конвеєр – Пісеньки пишуться, бабло качається Ця історія без початку Без кінця ця історія Доки "біс" вам кричать дівчатка, Поки телефон не замовкає
Пригадай сім нот і запиши їх Прокрути на радіохвилях Що тобі вручає M1 В твоїх снах, в твоїх солодких снах Показав тебе телеканал Отже, ти напевно переміг Завтра буде інший маргінал І нам покажуть ЗМІ що він зміг
Пригадай сім нот і запиши їх Прокрути на радіохвилях Що тобі вручає MTV В твоїх снах, в твоїх солодких снах Показав тебе телеканал Отже, ти напевне переміг Завтра буде інший маргінал Нам покажуть ЗМІ що він зміг
Пригадай сім нот і запиши їх Прокрути на радіохвилях Що тобі вручає Муз-ТВ В твоїх снах, в твоїх солодких снах Показав тебе телеканал Отже, ти напевно переміг Завтра буде інший маргінал Нам покажуть ЗМІ що він зміг
Пригадай сім нот і запиши їх Прокрути на радіохвилях Що тобі вручає М1 В твоїх снах, в твоїх солодких снах Показав тебе телеканал Отже, ти напевно переміг Завтра буде інший маргінал Нам покажуть ЗМІ що він зміг
You change your make up nearly four times a day, Learning old Frank Sinatra’s "My way", "My way". House is clean and grass is green I’ve got my freedom, freedom... Like a fool I’m standing here Stearing at your window
Приспів: Sing in rain sing in joy and in pain Bring me that sunshine. Like a fool, like a guy from high school Fell in love with you – joy of mine And whatever ever Eva happens to the weather and now Baby girl one thing I know for sure and more We’ve got to be simply got to be... simply got to be...
Oh, I wish I could have just something to say But I don’t now this Shakespeare’s language of UK, of UK. Ukraine is far just like you are And I see clearly right now The only chance to be a star so you could hear me.
Приспів (2)
In rain sing in joy and in pain Bring me that sunshine Like a fool like a guy from high school I fell in love with you – joy of mine And whatever ever ever ever Eva happens to the weather and now Baby girl one thing I know for sure and more We’ve got to be, you know, together.
Pardon me for the rhymes like ever – together... I didn’t mean it...
Сообщение отредактировал C✿momile - Среда, 25.08.2010, 16:18
о-о, я вас знайшла)) C✿momile, дуже класнюча підбірочка - все таке рідне, дякую я теж полюбляю слухати ОЕ, з останніх найбільше зацепило "Така як ти", ще подобається Бумбокс, Друга Ріка, Крихітка, ТНМК, Н.Три, Dazzle Dreams, та багато інших
слушаю СКАЙ, Бумбокс, ТНМК, Друга рiка, Океан Ельзи
Quote (natalitana)
ще подобається Бумбокс, Друга Ріка, Крихітка, ТНМК, Н.Три, Dazzle Dreams, та багато інших
Если честно,то я даже не могу перечислить все свои любимые группы,их очень много)))К выше перечисленным добавлю Скрябін, Lama,ВВ (Воплі Відоплясова),Ла-Манш,Контрабанда.com.ua,Королівські зайці,Брем Стокер,Гайдамаки,Гудімов, Гуцул Каліпсо,ДахаБраха,Нумер 482,Мурени,Мотор’ролла,Мері,Мертвий півень,Мандариновий рай,Катя Chilly,Очеретяний кіт,Піккардійська Терція,Плач Єремії,Помаранч,Роллік'с,Серцевий напад,Сонцекльош,Тартак,ТІК,Тінь сонця,Ті, що падають вгору,Транс-формер,Файно,Фарбований лис,ФлайzZzа,Фліт,Фоззі,Холодне сонце,Юркеш,Діма Корс,Наталка Карпа,Qarpa (Фактично самі) и это только те,которые я могу вспомнить сейчас
Бета-Каротин День Діагноз E-mail Гайки з Ямайки Почути Рожеві сиропи Супер-пупер Одна Бобік Зима
Know it sounds funny But I just can’t stand the pain Girl I’m leaving you tomorrow Seems to me girl You know I’ve done all I can You see I begged, stole And I borrowed Ooh, that’s why I’m easy I’m easy like Sunday morning That’s why I’m easy I’m easy like Sunday morning Why in the world Would anybody put chains on me? I’ve paid my dues to make it Everbody wants me to be What they want me to be I’m not happy when I try to fake it! No! Ooh,that’s why I’m easy I’m easy like Sunday morning That’s why I’m easy I’m easy like Sunday morning I wanna be high, so high I wanna be free to know The things I do are right I wanna be free Just me, babe! That’s why I’m easy I’m easy like Sunday morning That’s why I’m easy I’m easy like Sunday morning Because I’m easy Easy like Sunday morning Because I’m easy Easy like Sunday morning
From the first time I saw you I knew there’s no other You know that you got me lately. But you’re kissing goodbye with different brothers And I wanted to call you "baby". And you’re sure, and I’m sure, and we’re sure, Everybody’s sure in love, oh, can we live without it I’m awfully yours and you’ve said that you’re mine But for now pardon me I doubt it...
Every time I try, every time I try To say "girl, would you be my only baby?" You won’t give me no no no no no chance, for a true romance, girl, true romance Every time I plan, every time I plan to tell "girl, am I still, am I still the only man?" Oh, you pretend now, that you understand now, but you got a date with another ten. Oh, no, you got a date with another ten and then got a date with another twelve. I know, you got a date with another ten, you got a date with another man...
Simple rhymes like "two dollars" and "city of sorrow" we measure a life by quarters MCM showing pools and the players of polo reality on the water. Cash’s becoming the matter of life. What is wrong? What is right? Oh, can we live without it? Only love is much bigger than time and a crime But for now pardon me I doubt it...
Babe I’ll treat you right to you, never treat you wrong Oh I don’t care about your house, come and telephone Honey, please, continue to do all that you do You’ve got the sweetest voice and look like Erykah Badu Sometimes you’re cut in the heart in the biggest part And I know it would be trouble from you from the start Oh, honey please continue to do all that you do You’ve got the sweetest voice and look like, oh, Erykah Badu
Every time I try, every time I try To say "girl, would you be my only baby?" You won’t give me no no no no no chance, for a true romance, girl, true romance. Every time I plan, every time I plan to tell "girl, oh, am I still the only man?" Oh, you pretend now, that you understand now, but you got a date with another ten.
Every time I try, every time I try To say "girl, would you be my only baby?" You ain’t givin’ me no no no no no chance, for a true romance, girl, love romance. Every time I plan, every time I plan to tell "girl, am I still, still the only man?" Oh, you pretend now, that you understand now, but you got a date with another ten. Oh, no, you got a date with another ten, I know you got a date with another twelve. Oh, yo, you got a date with another ten, I know you got a date with another men... I heard it You got a date, you got a date, you got a date with another fourteen, fifteen, You got a date with another man, I know you got a date with another man... You’ve got a date!
Серый рассвет, серый проспект ночью прошла гроза Мокрый асфальт - город продрог со сна В серой толпе сама по себе, полуприкрыв глаза Снова в метро спешит она. Тесный перрон, синий вагон, желтый подземный свет Черный тоннель - поезд летит во тьму В сумке на дне сложен вдвойне смятый заветный билет Завтра она идет на концерт к нему.
Ниточка дней всё не кончается Мы - бусы на ней, мы бьёмся, как рыбы в стекло Встретиться с ней не получается Звёзды не ездят в метро
Ночь, тишина, лопнет струна, как натянутый нерв Он дома один, он которую ночь без сна Он всех послал, он так устал от этих накрашенных стерв Он знает, где-то в метро - она.
Ниточка дней всё не кончается Мы - бусы на ней, мы бьёмся, как рыбы в стекло Встретиться с ней не получается Звёзды не ездят в метро
Сорок кроків до твоєго Домодедово,Домодедово Сорок кроків до твоєго Шереметьєгооо Сорок кроків до твоєго Домодедово, єєєє Сорок кроків, як сорок років!Респєкт, дядєчкє, рєспєкт.
Память уже не жалит, мысли не бьют по рукам Я тебя провожаю к другим берегам, берегам Ты - перелётная птица, счастья ищешь в пути Приходишь чтобы проститься и снова уйти, снова уйти.
Летний дождь, летний дождь начался сегодня рано Летний дождь, летний дождь моей души он моет рану Мы погрустим с ним вдвоём у слепого окна.
Летний дождь, летний дождь шепчет мне легко и просто Что придёшь, ты придёшь, ты придёшь, но будет поздно Несвоевременность - вечная драма, где есть он и она
Ты перестанешь мне сниться скоро совсем, а потом Новой мечтой озариться остывший наш дом Что от любви любви не ищут ты с годами поймёшь Ну а сейчас ты слышишь и тебя не вернёшь, не вернёшь.
Летний дождь, летний дождь начался сегодня рано Летний дождь, летний дождь моей души он моет рану Мы погрустим с ним вдвоём у слепого окна.
Летний дождь, летний дождь шепчет мне легко и просто Что придёшь, ты придёшь, ты придёшь, но будет поздно Несвоевременность - вечная драма, где есть он и она.
Твои износились все слова и три на два ни как не делится Раскладываю заново под проливными наше го Кому то снятся острова когда метелица Я наблюдаю в каждом сне твою ладонь
Там лижешь мне ножек сплетаются И нет расставания на сто долгих лет Там запросто счастливо жить получается И в ноябре и в январе
Холода нет и снега нет Холода нет и снега нет Холода нет снега нет Холода точка нет
Я знаю где-то есть страна без слякоти и гроз Вот накоплю и нам двоим куплю туда билет Задаю тебе давным давно один вопрос Жду на него один ответ поедешь или нет
Там линии жизни наши сплетаются Там нет расставаний на сто долгих лет Там запросто счастливо жить получается И в ноябре и в январе
Холода нет и снега нет Холода нет и снега нет Холода нет снега нет Холода точка нет
Выбирай: запоминать или стереть? Что еще преодолеть? Я всё смогу! Поражений больше нет и нет побед, От себя бегу, к тебе, к себе бегу!
От количества преград виднее цель. Цитадель такую приступом не взять. Улыбается тридцатый мой апрель. Если скажешь мне летать, сумею летать! Всё не важно, как-куда, сюжет простой - Одиночества наелся досыта Маски сброшены. Я верю, что ты - та, Ты - та самая моя, я - твой!
Подбирать слова было некогда, Отступать, бежать назад Просто некуда да! Если ты со мной, Я принимаю бой! Хочешь - буду твой, Я - твой!
Нет, о многом я тебя не попрошу, Просто будь собою и со мною будь. Кто сегодня победит - не в этом суть! Заводи мотор - и в путь. Куда-нибудь...
Всё не важно, как-куда, сюжет простой - Одиночества наелся досыта Маски сброшены. Я верю, что ты - та, Ты - та самая моя, я - твой!
Подбирать слова было некогда, Отступать, бежать назад Просто некуда да! Если ты со мной, Я принимаю бой! Хочешь - буду твой, Я - твой!
Подбирать слова было некогда, Отступать, бежать назад Просто некуда да! Если ты со мной, Я принимаю бой! Хочешь - буду твой...
Подбирать слова было некогда, Отступать, бежать назад, назад Просто некуда да! Если ты со мной, Я принимаю бой! Хочешь - буду твой...
Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, Dub-I-Dub-I-Dub yeah yeah Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, I don't need your love Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, Dub-I-Dub-I-Dub yeah yeah Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, I don't need your
Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, Dub-I-Dub-I-Dub yeah yeah Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, I don't need your love Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, Dub-I-Dub-I-Dub yeah yeah Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, I don't need your love anymore, no
I don't need you here by my side no more, no no, no And when I feel your love deep inside I will forget, oh yeah So don't you dare come knocking on my door When you need someone to hold 'Cause every door and window is closed I can live, live without your love
Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, Dub-I-Dub-I-Dub yeah yeah Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, I don't need your love Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, Dub-I-Dub-I-Dub yeah yeah Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, I don't need your love anymore, no
You left me, you went away, yeah yeah, yeah yeah, yeah And now you say you're back to stay, no way, no way And don't you dare come knocking on my door When you need someone to hold 'Cause every door and window is closed I can live, live without your love
Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, Dub-I-Dub-I-Dub yeah yeah Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, I don't need your love Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, Dub-I-Dub-I-Dub yeah yeah Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, I don't need your love Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, Dub-I-Dub-I-Dub yeah yeah Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, I don't need your love Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, Dub-I-Dub-I-Dub yeah yeah Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, I don't need your love anymore, no
Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, Dub-I-Dub-I-Dub yeah yeah Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, I don't need your love Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, Dub-I-Dub-I-Dub yeah yeah Dub-I-Dub-I-Dub-I-Dub boop boop, I don't need your love
(Love is cold, yeah, I don't need) (Your love is cold, yeah, I don't ne
Знаю я, знаєш ти Що манель римувати листи і мости Репери, римарі наганяють комарі Так комарі Та якщо що почуття через край Ними милуватись дай, тільки дай, дай Зорі більше б не світили і світ не милий Ми з тобою щось не встигли, ми щось встигли Вже за тиждень це знову і потяг потім Цілий день сидиш на дроті, цукерка в роті Ще й досі чиїсь доці Марусі Фроці На тебе косять, автограф просять Знай, но ти зазнаєшся негайно Бачу виглядаєш файно, охайно Десь мерседес чорний, шаровари сині Один медальйон на пузі, інший на спині
Приспів: Ай, порубаю я тебе в ковбасу Ай-ай, заспіваєш солодку попсу Ап, не бажаючи скажи: "Стоп" Або забувай про хап, про хіп-хоп (весь куплет – 2)
Зграї тих, зграї цих Вже сьогодні хіт лунає, вчора ледве стих Встиг написати той вірш, думи про стиль Знайди зусиль, шию намиль, чи йди в утиль Та якщо вистарчить втіх в тебе на всіх І дахи зірве зі стріх, музу зустрів Декілька слів по струнах тишком, камеру писком Не зламається під нашим диском твоє намисто Добре, ласкаво просимо, разом покосим Журналісткє без вапроса нє аби нє чіпідроси Все, ти нарешті зірка, на штанях дірка Можливо вже є машинка, або квартирка Ти зважив всі "за", і зважив "проти" Спробував важкі наркотики, стради дотики Шоу-бізнес, його заґони – твої закони Та що ти несеш мільйони, як силікони
Приспів
Іноді мені здається, навіть не знаю чому Але твоє серце б’ється в ритмі аналогічному Ми в циклі вічному і тисячі років до нас Вже хтось сказав тобі все що я сьогодні зараз Яке там сон, день в тон словах і дві букви ні Реп мій як цей світ не новий, здається іноді мені Ти поряд, я відчуваю на собі твій погляд Хотів би та пізно, не можу змінити світогляд
Приспів: Іноді я відчуваю тебе Іноді я забуваю тебе Іноді я відлітаю від тебе В небо... (весь куплет – 2)
Іноді за стінами сиджу немов за гратами Стоп! Я в такі серйозні забавки не гратиму Я відлітаю і сам себе й тебе питаю Ніхто ж не знав що ти такая, чуєш Кая? Таке знайоме відчуття, водночас зовсім нове Щоразу, щоночі, щодня, знову і знову Відповідаєш все таке одне, напевне знаєш Коли ти забуваєш мене теж відлітаєш
Приспів
Іноді мені здається і серце б’ється Бас, барабан, вокал, розумієш про що йдеться? Звук, світло, гукають люди на повні груди Площа, трамвайні колії, якісь споруди Я хочу бачити хто там і що там Я намагаюсь, підходжу ближче Ну ось і все... Я прокидаюсь
Іноді я... Іноді я... І тоді я відлітаю від тебе В небо... (весь куплет – 2)
Приспів
Ви думаєте, кожен голову обгорнув ганчіркою, стане реп-зіркою? Так-так, що ж Спробуй і ти дорогою гіркою пройти, Довести, що слухачі недарма дарують квіти Сидіти на дні, слухати групи провідні Розуміти, чути, бути, реп читати й уві сні Чи витримає все це мозок людини З думкою однією: "Саме на дні лежать перлини" І так щогодини, чуєш, так щохвилини На допомогу прийде тільки він, він один, єдиний І молодіжний фонд в цьому реалі не твій піт-стоп Тільки віра в найкраще, надія на хіп-хоп Це твій щоденний, щорічний, вічний марафон Тільки ти один, дві платівки і мікрофон Тільки ти один, дві платівки і мікрофон Тільки ти один, дві платівки і мікрофон
Бо все що було вчора ти відпускаєш і йдеш далі Щоб перевірити себе і в радощах і в печалі Друзі, знайомі – вагомі аргументи, так звісно Якщо тримають міцно, якщо тобі не тісно Поневіряння і проблеми – це складові системи Ми прокидалися і зранку питали: "Де ми?" Ти вириваєш все – навчання, кохання, змогу Ти заробляєш гроші на їжу і на дорогу В тебе немає нічого і невідомо ще скільки Тобі доведеться все подолати якщо зможеш тільки Твій сенс життя – ця музика, здаєш на мить мрію – Наступний день твоїх пісень надасть нову надію Це твій щоденний, щорічний, вічний марафон Тільки ти один, дві платівки і мікрофон Тільки ти один, дві платівки і мікрофон
Шановні пасажири, вашій увазі пропонуються Бас, барабани, скретч, слова що римуються Ідеш у клуби, стискаєш зуби І знову комусь даруєш ніч свою різнокольорову Ти знаєш, репер не той у кого найширші штані Шапка нависла на очі, руки в татуюванні Скоріше він любить свободу, лірику ллє як воду З асфальтовим степом сам на сам, йому читає оду Це твій щоденний, щорічний, вічний марафон Тільки ти один, дві платівки і мікрофон Тільки ти один, дві платівки і мікрофон Тільки ти один, дві платівки і мікрофон
То був один із тих похмурих, але чудовий ранок. Над багатоповерховими дворами шикувались хмари. Я намагався врахувати кількість їх ланок... Кількість їх ланок, кількість їх ланок. Палав світанок, лунав біт ледачий. Я сьогодні не працюю, пацани на дачі. На папір лягають кльово слово за словом, Незважаючи на настрій, час, аспекти мови. Мов річки течія – за реченням речення. Я ненадовго перейшов на самозабезпечення. Гайда на дах – ловити птахів, дивитись в воду. Сьогодні час забути про застуди і негоди, Про перешкоди кожуха. Знімай свої заброди – Дива погоди обійти ми маємо нову нагоду! Маємо нову нагоду, ми маємо нову нагоду, Чуєш? Нову нагоду.
Приспів: Саме тому, що зустрічаємо зорю! Саме тому, що знов і знов я на стіні її малюю! Саме тому, чому і я не знаю сам! Я за ранок цей, я за ранок цей, все віддам!
Ловлю флешбек, неначе все це вже десь бачив – Вже ворожили на вдачу, вже їздили на дачу. У нас є, безперечно, всі шанси побути в трансі, До ранку вистрибувати божевільні танці! І навіть далі і далі – вище, до сонця ближче! Хто-небудь, поясніть мені – навіщо це горище? Ми на будівлі, немов на острові. Все дуже просто – Смажені тости, ми у пошуках вражень гострих. Я впевнений, що разом з нами ціла країна – На дах по стінах! Хтось зустрічає зорю постійно... Зорю постійно. Ну ось і все – настав день новий! Заворушились люди, Та це ще не кінець. Ти чуєш? Ще далі буде! Та це ще не кінець. Ти знаєш – ще далі буде!
Приспів
А ми в басейни пострибали, ми вас там надибали. Ми рвали бур’яна кущі, грали в кучі-мали. Це бажано деколи – чи доведеться ще колись? Насправді, ми завелись – нарешті дочекались!
Ну не могу пройти мимо БУМБОКСа))) просто обожаю эту группу!! слушаю их больше года)) C✿momile, спасибо за офигенную тему!!! Звезды не ездят в метро, Тримай, Та4то, Супер-пупер, наодинці - мои любимые песни)) Еще вот эти
C✿momile, тема прекрасная!! очень люблю Океанов и Бумбокс!! надеюсь, ты продолжишь развивать эту тему и дальше, ведь у нас в стране есть много прекрасных групп и исполнителей.
Дата: Воскресенье, 05.09.2010, 23:03 | Сообщение # 33
Я сегодня прелесть какая гадость
Океан Эльзы.... столько эмоций вызывают эти два слова... Они боги... ведь обыкновенные люди не могут ТАК выступать, писать ТАКИЕ песни, ТАК играть.. это просто не риально и фантастически, чарующие, волнующе и очень интимно. В их песнях столько интимности но она так хорошо спрятана, что песня получается не пошлая, а до боли и до слез красивая. Чего только стоит "Друг", я иногда плачу когда ее слушаю. 911, Коко Шаель, Кішка и еще десятки песен от которых испытываешь фантастические и потрясные эмоции. А энергетика на их концертах?? Ее не возможно передать словами, надо почувствовать хоть один раз в жизни. Океан это наверное самое качественное и хорошие, что есть в украинском шоубизе, а то иногда включишь М1 и тут же выключаешь когда одна из этих "грудастых" начинает открывать свой рот, который годится только для одного, что бы делать минет. Короче я с вами, но только из-за Океана Gossip Girl is a valuable and trusted source of social knowledge(с) You know you love me xoxo Бусечка, спасибо!!..)
Дата: Воскресенье, 30.01.2011, 17:40 | Сообщение # 34
Самое сильное оружие женщины - слабость!
C✿momile, дуже гарна тема. як уже казали в Україні багато гарних співаків, груп. Що до Океан Эльзи я важаю ъх королями украънськоъ сцени. Вони...даже не можу пыдыбрати слова. але я не дуже часто слухаю їх. Бумбокс мены дуже дуже подобаеться. Саме быльше мені подобаеться украъно мовні пісні. Саме більше Наодинці і Ківти у волосі. Із руско мовних - Летний дождь.
Я с вами. Я - поклонница Океана Эльзы, ТНК, Александра Пономарева (вернее его голоса, а не репертуара). И сама я пишу и пою на украинском. Моя поэтическая страничка