Балакаємо українською
|
|
your_cuss | Дата: Среда, 24.08.2011, 23:06 | Сообщение # 1 |
I don't care, baby
Статус: Offline
|
Сообщение отредактировал your_cuss - Пятница, 30.12.2011, 17:39 |
|
| |
Хорошая | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 19:48 | Сообщение # 161 |
мобильный режим
| Quote (бананка) ТІК смішнючий гурт О! ТІК обожнюю! Вони з мого міста, до речі!
Ви так швидко друкуєте, я прям не встигаю!
Страничка автора ♥ ArtСelestialОffice ♥ "Хороший" Ад
|
|
| |
Алтея | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 19:50 | Сообщение # 162 |
Сковородка-оружие свободы (с)
| Надіюсь,воно того вартувало А я на Дністрі відпочивала Quote (бананка) ТІК смішнючий гурт Це вже точно
|
|
| |
Хорошая | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 19:51 | Сообщение # 163 |
мобильный режим
| Quote (Алтея) цікаво,чекаю ця пісня нова. Називається "Ти". А коли так вводиш, то вибиває "Ти подобаєшся мені" Я її ледве в неті найшла. На Ютубі немає
Сообщение отредактировал Хорошая - Воскресенье, 30.10.2011, 19:52 |
|
| |
бананка | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 19:52 | Сообщение # 164 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Алтея) не змінила би жодного персонажу серіал на всі часи.. завжди настій підносить...дивилась його вже мільйон раз Quote (Хорошая) Ви так швидко друкуєте, я прям не встигаю! треба схаменутись
|
|
| |
Хорошая | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 19:53 | Сообщение # 165 |
мобильный режим
| Quote (бананка) серіал на всі часи.. завжди настій підносить...дивилась його вже мільйон раз о, так
Я просто була трохи зайнята, друкувала лівою рукою Але зараз я звільнилась, і ви менше пишете, і я наче встигаю.
|
|
| |
бананка | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 19:55 | Сообщение # 166 |
I'm proud of Kristen
| ше подобається мені нова пісня ТІКа і Ірини Білик -Не цілуй а так переважно слухаю зарубіжну музику
|
|
| |
Алтея | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 19:57 | Сообщение # 167 |
| Quote (Хорошая) ця пісня нова. Називається "Ти". А коли так вводиш, то вибиває "Ти подобаєшся мені" Я її ледве в неті найшла. На Ютубі немає Ну коли пісня нова,таке трапляється,а пісні з такою назвою я точно не знаю,зараз постараюсь знайти Quote (бананка) серіал на всі часи.. завжди настій підносить...дивилась його вже мільйон раз О,це точно,на одному форумі якось натрапила на такі слова "Я в правильний час родився,тому що маю можливість дивитись друзів" якось так) Ось такі фанати трапляються Добавлено (30.10.2011, 19:57) ---------------------------------------------
Quote (бананка) ше подобається мені нова пісня ТІКа і Ірини Білик -Не цілуй Пісня дійсно красива,хоча я була щиро здивована,що вони разом заспівали
|
|
| |
бананка | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 19:57 | Сообщение # 168 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Алтея) "Я в правильний час родився,тому що маю можливість дивитись друзів" золоті слова
|
|
| |
Хорошая | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 19:58 | Сообщение # 169 |
мобильный режим
| Quote (бананка) нова пісня ТІКа і Ірини Білик -Не цілуй так, мені також Quote (Алтея) Ну коли пісня нова,таке трапляється,а пісні з такою назвою я точно не знаю,зараз постараюсь знайти я розумію) ти в ВК є? Я в неті скачала і туди скинула. Пошукай там, має бути. В мене можеш подивитись) Quote (Алтея) О,це точно,на одному форумі якось натрапила на такі слова "Я в правильний час родився,тому що маю можливість дивитись друзів" якось так) Ось такі фанати трапляються істина просто
|
|
| |
бананка | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 19:59 | Сообщение # 170 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Алтея) я була щиро здивована,що вони разом заспівали якось вони зовсім в дуеті не дивились мені. але пісня справді класна
|
|
| |
Хорошая | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:00 | Сообщение # 171 |
мобильный режим
|
|
|
| |
бананка | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:04 | Сообщение # 172 |
I'm proud of Kristen
| Хорошая, слова такі хороші в пісні Добавлено (30.10.2011, 20:04) --------------------------------------------- Алтея, а ти звідки родом?
|
|
| |
Хорошая | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:05 | Сообщение # 173 |
мобильный режим
| Quote (бананка) слова такі хороші в пісні так..
До речі, я коли вперше побачила відео, то не зрозуміла відеоряд: виходить, що Білик нікого зі своїх хахалів (вибачте за слово, не терплю її) не любила? Така пісня і у відео входять фото з усіма її хлопцями.
Сообщение отредактировал Хорошая - Воскресенье, 30.10.2011, 20:06 |
|
| |
бананка | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:08 | Сообщение # 174 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Хорошая) До речі, я коли вперше побачила відео, то незрозуміла відеоряд: виходить, що Білик нікого зі своїх хахалів (вибачте за слово, не люблю її) не любила? Така пісня і у відео входять фото з усіма її хлопцями. ну одне з двох, а бо вони її, або вона їх не любила Пісні мені її подобаються особливо старі.....ше з перших альбомів..моє дитинство прошло на її піснях, а от вона сама якась стрьомна
Сообщение отредактировал бананка - Воскресенье, 30.10.2011, 20:08 |
|
| |
Хорошая | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:14 | Сообщение # 175 |
мобильный режим
| Quote (бананка) Пісні мені її подобаються особливо старі.....ше з перших альбомів..моє дитинство прошло на її піснях, а от вона сама якась стрьомна угу.. перші пісні-хороші, а далі-хай Бог милує, як я кажу. І поведінка її
Сижу с девушкой за завтраком. Я: "Сделай, пожалуйста, бутерброд!" Делает. Съедаю. Я: "А можно еще?" Она: "Не могу. Это была демо-версия заботливой женщины. Лицензию ты сможешь приобрести только после регистрации брака."
Сообщение отредактировал Хорошая - Воскресенье, 30.10.2011, 20:15 |
|
| |
Алтея | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:16 | Сообщение # 176 |
| Quote (бананка) золоті слова Quote (Хорошая) істина просто Згідна на всі 100) Quote (Хорошая) я розумію) ти в ВК є? Я в неті скачала і туди скинула. Пошукай там, має бути. В мене можеш подивитись) Так,є,зараз там і подивлюсь. Вибачайте що так довго,нет завис Quote (Хорошая) угу.. перші пісні-хороші, а далі-хай Бог милує, як я кажу. І поведінка її Жах просто...особливо зараз,коли вона в жюри Фабрики зірок,це особливо замітно бананка, мальовниче містечко Коломия Зустрічне питання!)
|
|
| |
бананка | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:17 | Сообщение # 177 |
I'm proud of Kristen
| сижу згадую хто мені ше подобається......... з українських виконавців.......ммммм...напевне більше ніхто
|
|
| |
Алтея | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:18 | Сообщение # 178 |
| Хорошая, прикольний анігдот
|
|
| |
Хорошая | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:20 | Сообщение # 179 |
мобильный режим
| Алтея,
Quote (Алтея) Жах просто...особливо зараз,коли вона в жюри Фабрики зірок,це особливо замітно
Я Фабрику не дивлюсь. Тому не знаю. Але як тільки якесь інтервью, мене верне
А які талант-шоу дивитесь? Зараз просто величезний вибір: Шоу №1, Ікс-Фактор, Фабрика, Танцюють всі, Майданс закінчився на днях. Скоро ще Україна Має Талант почнеться. Голова обертом, не знаєш, що вибрати.
Я, наприклад, обожнюю УМТ. Ікс-фактор дивлю взаємозамінно, поки вона не почалась. Фабрика ця, остання, мені зовсім не подобається. Про танцульки не дивлюсь. Хоча зарубіжні, оригінальні Танцюють всі дуже класні!
Сообщение отредактировал Хорошая - Воскресенье, 30.10.2011, 20:23 |
|
| |
бананка | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:22 | Сообщение # 180 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Хорошая) Сижу с девушкой за завтраком. Я: "Сделай, пожалуйста, бутерброд!" Делает. Съедаю. Я: "А можно еще?" Она: "Не могу. Это была демо-версия заботливой женщины. Лицензию ты сможешь приобрести только после регистрации брака." особисто я так і роблю Quote (Алтея) коли вона в жюри Фабрики зірок, не дивлюсь фабрики Quote (Алтея) мальовниче містечко Коломия справді мальвниче Quote (Алтея) Зустрічне питання!) Файне місто Тернопіль шле вітання Добавлено (30.10.2011, 20:22) ---------------------------------------------
Quote (Хорошая) Ікс-Фактор оце я дивлюсь....з мамою за компанію.... вболіваєм там за нашого земляка
|
|
| |