Балакаємо українською
|
|
your_cuss | Дата: Среда, 24.08.2011, 23:06 | Сообщение # 1 |
I don't care, baby
Статус: Offline
|
Сообщение отредактировал your_cuss - Пятница, 30.12.2011, 17:39 |
|
| |
Алтея | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:22 | Сообщение # 181 |
Сковородка-оружие свободы (с)
| Quote (бананка) сижу згадую хто мені ше подобається......... з українських виконавців.......ммммм...напевне більше ніхто А бумбокс,Ані Лорак?
|
|
| |
Хорошая | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:24 | Сообщение # 182 |
мобильный режим
| Quote (бананка) оце я дивлюсь....з мамою за компанію.... вболіваєм там за нашого земляка Це хто тама?
А наші теж там є, Максимум. Перші вінничани в прямих ефірах 2-ох сезонів.
Страничка автора ♥ ArtСelestialОffice ♥ "Хороший" Ад
Сообщение отредактировал Хорошая - Воскресенье, 30.10.2011, 20:24 |
|
| |
Алтея | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:25 | Сообщение # 183 |
| Дівчатка,Ви нічого не втрачаєте,що не дивитесь Фабрику...ну як на мене. Х-фактор почала нещодавно дивитись,значно краще,а ще обожнюю Танцюють всі,ходного випуску жодного сезону намагаюсь не пропустити,я звихнута на танцях
Сообщение отредактировал Алтея - Воскресенье, 30.10.2011, 20:26 |
|
| |
Хорошая | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:28 | Сообщение # 184 |
мобильный режим
| Quote (Алтея) Х-фактор почала нещодавно дивитись,значно краще,а ще обожнюю Танцюють всі,ходного випуску жодного сезону наагаюсь не пропустити,я звихнута на танцях а зарубіжні версії бачила? Я дивилась на МТВ. Ото круте шоу, а у нас пародія. І планка дуже завищена. І взагалі, все на взятках. Знаю дівчину, якій там сказали 2000 долярів викласти, щоб в скількись там попасти. Навіть не в прямі ефіри.
Алтея, ну що, знайшла пісню?
Сообщение отредактировал Хорошая - Воскресенье, 30.10.2011, 20:29 |
|
| |
бананка | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:32 | Сообщение # 185 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Алтея) А бумбокс,Ані Лорак? бумбокс вже писала а Ані лорак , якось не дуже...ну не чіпає вона мене незнаю чого Quote (Хорошая) Це хто тама? дует Маліка і Аркадій...то Аркаша тернопільський)))) Quote (Хорошая) Максимум. вони мені тоже подобаються... особливо першого ефіру зацепили піснею Maroon 5 Quote (Алтея) обожнюю Танцюють всі дивлюсь деколи.....просто в пятницю в такий час все занята Quote (Алтея) я звихнута на танцях всьо шо я вмію танцювати то макарена
|
|
| |
Хорошая | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:35 | Сообщение # 186 |
мобильный режим
| Quote (бананка) Аркаша тернопільський справді? прикольно. Не бий, але вони мені не дуже. Окремо-так, разом-ні. Хоча... і окремо ні. Не подобається мені Маліка. Цього року взагалі люди зі слабкими голосами більшість просочилась. В мене і то голос сильніший, ніж в неї. А в Аркадія хороший голос. І взагалі обурена, я обурена. Я була за Корсака. А Кондратюк, сам безголосий і без слуху, не взяв його
Сообщение отредактировал Хорошая - Воскресенье, 30.10.2011, 20:38 |
|
| |
Алтея | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:37 | Сообщение # 187 |
| Quote (Хорошая) а зарубіжні версії бачила? Я дивилась на МТВ Ну я окремі танці бачила,які брат знаходив,а так щоб цілии випуками,то ні. А на Мтв йшли Танцювальні бої,ти їх маєш на увазі?? Quote (Хорошая) Ото круте шоу, а у нас пародія А я дуала,що наче не погано Quote (Хорошая) Знаю дівчину, якій там сказали 2000 долярів викласти, щоб в скількись там попасти. Навіть не в прямі ефіри. Ти реально мене прибила...я дуже розчарувалась...дуже Quote (Хорошая) Алтея, ну що, знайшла пісню? Я не можу знайти,випадає на пошук Ти подобаєшся мені і Ти одна
|
|
| |
Хорошая | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:40 | Сообщение # 188 |
мобильный режим
| Quote (Алтея) А на Мтв йшли Танцювальні бої,ти їх маєш на увазі?? напевно. я не знаю, як вони правильно називаються. Quote (Алтея) Ти реально мене прибила...я дуже розчарувалась...дуже Ну вибач. Але так було. Вона в багатьох конкурсах перемагає, танцює чудово, стільки кубків має, а тут... Quote (Алтея) Я не можу знайти,випадає на пошук Ти подобаєшся мені і Ти одна в мене на сторінці подивись) аудіо повинна побачити)
|
|
| |
Алтея | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:40 | Сообщение # 189 |
| Quote (бананка) всьо шо я вмію танцювати то макарена Ну знаєш,як кажуть.півати найбільше люблять ті,кому слон на вухо наступив,мабуть з танцями теж саме,я взагалі не танцюю Аркаша класний,мені дуже подобаеться
|
|
| |
бананка | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:42 | Сообщение # 190 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Хорошая) І взагалі обурена, я обурена. я взагалі в шоці шо вони попали Quote (Хорошая) А Кондратюк він фізик за освітою , шо ти в нього хочеш? Добавлено (30.10.2011, 20:41) ---------------------------------------------
Quote (Алтея) Аркаша класний,мені дуже подобаеться він мені Тягнебока нагадує Добавлено (30.10.2011, 20:42) ---------------------------------------------
Quote (Алтея) Ну знаєш,як кажуть.півати найбільше люблять ті,кому слон на вухо наступив,мабуть з танцями теж саме,я взагалі не танцюю ну тоді я співаи вмію і танцювати
|
|
| |
Алтея | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:42 | Сообщение # 191 |
| Quote (Хорошая) напевно. я не знаю, як вони правильно називаються. Якщо Маріо Лопез ведучий,то так)) Шоу дуже классне Quote (Хорошая) Ну вибач. Але так було. Вона в багатьох конкурсах перемагає, танцює чудово, стільки кубків має, а тут.. Та навпаки добре,що сказала,я скинула рожеві очкуляри Quote (Хорошая) в мене на сторінці подивись) аудіо повинна побачити) Я вже всі твої аудіо переглянула а толку нема
|
|
| |
Хорошая | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:43 | Сообщение # 192 |
мобильный режим
| Quote (бананка) він фізик за освітою , шо ти в нього хочеш? і то правда Quote (Алтея) Ну знаєш,як кажуть.півати найбільше люблять ті,кому слон на вухо наступив,мабуть з танцями теж саме,я взагалі не танцюю Це як на кастинги приходять.. Я в шоці.. Невже в тебе немає вух, і ти не чуєш, як "співаєш".. Якісь люди напевно хворі на голову.
|
|
| |
Алтея | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:45 | Сообщение # 193 |
| Алтея, є) Я найшла в тебе) Що ти знаєш про жінок Добавлено (30.10.2011, 20:45) ---------------------------------------------
Quote (бананка) ну тоді я співаи вмію і танцювати Quote (Хорошая) Це як на кастинги приходять.. Я в шоці.. Невже в тебе немає вух, і ти не чуєш, як "співаєш".. Якісь люди напевно хворі на голову. О це вже точно...завжжди мене такі просто шокують До речі,пісня класна Дякую за неї
|
|
| |
Хорошая | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:46 | Сообщение # 194 |
мобильный режим
| Quote (Алтея) Якщо Маріо Лопез ведучий а фіг його знає Quote (Алтея) Я найшла в тебе ще заодно подивись Кохайте жінку. Теж непогана пісня.
Quote (Алтея) До речі,пісня класна Дякую за неї немає за що
Сообщение отредактировал Хорошая - Воскресенье, 30.10.2011, 20:47 |
|
| |
Алтея | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 20:48 | Сообщение # 195 |
| Quote (Хорошая) ще заодно подивись Кохайте жінку. Теж непогана пісня. Ця піня мені дуже подобається
|
|
| |
rkatie | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 21:58 | Сообщение # 196 |
Twilight Saga
| Дівчата, яка класна і правильна темка)))) До речі, нікого не дратує різниця в часі з сайтом у 2 години? Жах! Так незвично і незручно(((
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 22:13 | Сообщение # 197 |
просто нічого не хочу
| До мене бабуся прийшла, то я і пішла по-англіські! Quote (rkatie) Дівчата, яка класна і правильна темка)))) До речі, нікого не дратує різниця в часі з сайтом у 2 години? Жах! Так незвично і незручно((( Я не помітила Це жах! Я поки до цьго звикну...
Вбил другу осиновый кол в грудь, а он взял и умер. С самого детства с ним дружили, никогда бы не подумал, что он вампир.
|
|
| |
your_cuss | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 22:34 | Сообщение # 198 |
I don't care, baby
| Вау, 10 сторінок!!! Ми молодці!!!!
Як вам оформлення?
Алтея, rkatie, Ласкаво просимо!!!
Аватары на разную тематику
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 22:44 | Сообщение # 199 |
просто нічого не хочу
| Quote (your_cuss) Вау, 10 сторінок!!! Ми молодці!!!! Ми такі Quote (your_cuss) Як вам оформлення? Гарнюнє!
Вбил другу осиновый кол в грудь, а он взял и умер. С самого детства с ним дружили, никогда бы не подумал, что он вампир.
|
|
| |
your_cuss | Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 22:47 | Сообщение # 200 |
I don't care, baby
| Quote (Imprévisibles) Гарнюнє! ага
Аватары на разную тематику
|
|
| |