Балакаємо українською
|
|
your_cuss | Дата: Среда, 24.08.2011, 23:06 | Сообщение # 1 |
I don't care, baby
Статус: Offline
|
Сообщение отредактировал your_cuss - Пятница, 30.12.2011, 17:39 |
|
| |
olichkaolunya | Дата: Среда, 26.10.2011, 18:34 | Сообщение # 21 |
Twilight Saga
| Навіть не знала, що тут є така тема, дійсно, за рідною мовою дуже сумую. В інтернеті рідко можна її зустріти. Приймете в свої лави ще одну українку?
|
|
| |
Хорошая | Дата: Пятница, 28.10.2011, 15:56 | Сообщение # 22 |
мобильный режим
| Юхууу! На клавіатурі українська розкладка, і це означає, що я в рідній темі! Привіт співвітчизникам! Приймете до себе?
your_cuss, тема просто зе бест!
Страничка автора ♥ ArtСelestialОffice ♥ "Хороший" Ад
Сообщение отредактировал Хорошая - Пятница, 28.10.2011, 15:57 |
|
| |
Imprévisibles | Дата: Пятница, 28.10.2011, 16:11 | Сообщение # 23 |
просто нічого не хочу
| Нас все більше і більше! Хорошая, olichkaolunya, звісно дівчата приймемо!
Вбил другу осиновый кол в грудь, а он взял и умер. С самого детства с ним дружили, никогда бы не подумал, что он вампир.
|
|
| |
Хорошая | Дата: Пятница, 28.10.2011, 16:29 | Сообщение # 24 |
мобильный режим
| Quote (Imprévisibles) Нас все більше і більше! Quote (Imprévisibles) звісно дівчата приймемо! це добре Хто з якого міста? Чи подобається Вам там жити? Я з Вінниці, і я її просто обожнюю! Тут дуже гарно
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Пятница, 28.10.2011, 17:51 | Сообщение # 25 |
просто нічого не хочу
| Quote (Хорошая) Хто з якого міста? Я з Кривого Рогу. Мені дуже подобається моє місто. Але є багато чого, щоб я хотіла змінити.
Вбил другу осиновый кол в грудь, а он взял и умер. С самого детства с ним дружили, никогда бы не подумал, что он вампир.
|
|
| |
Хорошая | Дата: Пятница, 28.10.2011, 17:52 | Сообщение # 26 |
мобильный режим
| Quote (Imprévisibles) Я з Кривого Рогу. Мені дуже подобається моє місто. Але є багато чого, щоб я хотіла змінити. Круто! А чому в профілі Дніпропетровськ вказаний? А що саме не подобається?)
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Пятница, 28.10.2011, 18:58 | Сообщение # 27 |
просто нічого не хочу
| Quote (Хорошая) Круто! А чому в профілі Дніпропетровськ вказаний? Здається, я не побачила його коли рееструвалася. А зараз не знаю як змінити.. Quote (Хорошая) А що саме не подобається?) Я гадаю брудні річки. Особливо у літку, коли спека, хотілося б мати чисті річки, а не їздити купатися на затоплений кар'эр. Осболиво мені це булоб дуже классно. Річка поблизо мого дома
|
|
| |
Хорошая | Дата: Пятница, 28.10.2011, 19:06 | Сообщение # 28 |
мобильный режим
| Quote (Imprévisibles) Я гадаю брудні річки. Особливо у літку, коли спека, хотілося б мати чисті річки, а не їздити купатися на затоплений кар'эр. Осболиво мені це булоб дуже классно. Річка поблизо мого дома У нас теж Південний Буг не дуже чистий, але все-рівно там усі купаються
Ви чули про наш фонтан?
|
|
| |
☆СтЮ☆ | Дата: Суббота, 29.10.2011, 01:35 | Сообщение # 29 |
| Imprévisibles, Це точно я цей тиждень чикала два місяця))) Як справи?Добавлено (29.10.2011, 01:35) ---------------------------------------------
Quote (Хорошая) Ви чули про наш фонтан? Дуже гарно, а це де?
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 29.10.2011, 10:27 | Сообщение # 30 |
I'm proud of Kristen
| Привіт усім я Іра) Quote (Хорошая) Хто з якого міста? Чи подобається Вам там жити? я родом з файного міста Тернопіль))))) дуже тут подобається...у нас найкрасивіше озеро....багато парків...замків...і всякого різного)) Quote (Хорошая) У нас теж Південний Буг не дуже чистий, але все-рівно там усі купаються а у нас річка Серет.....болото...але рідне Quote (Хорошая) Ви чули про наш фонтан? не тільки чула...але й бачила дуже сподобалось...я взагалі фанатка співучих фонтанів) Quote (Imprévisibles) Я з Кривого Рогу. була колись у вас в гостях.. на футболі...)
|
|
| |
your_cuss | Дата: Суббота, 29.10.2011, 12:02 | Сообщение # 31 |
I don't care, baby
| дівчата, які ви молодці що не забуваєте про тему Хорошая, бананка, olichkaolunya, ласкаво просимо!!!
я зараз хочу замовити оформлення теми, ок?
Аватары на разную тематику
|
|
| |
Хорошая | Дата: Суббота, 29.10.2011, 12:05 | Сообщение # 32 |
мобильный режим
| Quote (☆СтЮ☆) Дуже гарно, а це де? Привіт. Це Вінниця, фонтан на Південному Бузі. Його називають Рошеновським, бо він біля фабрики Рошен стоїть і побудував його власник фабрики У вересні був відкритий. Quote (бананка) я родом з файного міста Тернопіль))))) дуже тут подобається...у нас найкрасивіше озеро....багато парків...замків...і всякого різного)) круто Quote (бананка) а у нас річка Серет.....болото...але рідне у нас ще є Вишенське озеро, теж майже болото Quote (бананка) не тільки чула...але й бачила дуже сподобалось...я взагалі фанатка співучих фонтанів) справді? була у нас на фонтані! Та це ж чудово! А коли була?) І де ще була? А я сама там ще не була Так, забігами
Quote (your_cuss) ласкаво просимо!!!
я зараз хочу замовити оформлення теми, ок? Привіт! Чудова ідея!
Сообщение отредактировал Хорошая - Суббота, 29.10.2011, 12:06 |
|
| |
Imprévisibles | Дата: Суббота, 29.10.2011, 12:14 | Сообщение # 33 |
просто нічого не хочу
| Так багато написали, я не встигаю! Quote (Хорошая) У нас теж Південний Буг не дуже чистий, але все-рівно там усі купаються У нас дві річки: Саксагань та Інгулець. Воні брудні через промисловість, але дехто все ж таки купається. Але ми з родиной їздемо за межі міста. Quote (Хорошая) Ви чули про наш фонтан? Гарнюній! бананка, привіт, Іро. Тернопіль я чула дуже красиве місто. Quote (бананка) була колись у вас в гостях.. на футболі...) Вай, кльово. Мені твоя ава подобається. Я к життя? Quote (your_cuss) я зараз хочу замовити оформлення теми, ок? Єєєє! Давай!
|
|
| |
your_cuss | Дата: Суббота, 29.10.2011, 12:25 | Сообщение # 34 |
I don't care, baby
| Imprévisibles, Хорошая, вау!!! я в шоці що так зразу відписали!!!круто, тема живе!!! Quote (Imprévisibles) Єєєє! Давай! Quote (Хорошая) Чудова ідея! так, але спочатку обложку забацаю
|
|
| |
Хорошая | Дата: Суббота, 29.10.2011, 12:36 | Сообщение # 35 |
мобильный режим
| Quote (Imprévisibles) Гарнюній! дякую
Quote (your_cuss) так, але спочатку обложку забацаю правильно)
Слухай, а там хіба не має бути наче 10 сторінок теми? Я пригадую, щось таке читала) А, ні, там якщо фф, то 3 глави. А одже, ми вписуємось!
your_cuss, Христинко , а ти звідки?
Сообщение отредактировал Хорошая - Суббота, 29.10.2011, 12:39 |
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 29.10.2011, 12:46 | Сообщение # 36 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Хорошая) справді? була у нас на фонтані! Та це ж чудово! А коли була?) та на відкритті і була....їхала в Київ..а заїхала в Вінницю (то було десь на початку вересня)))) Quote (Хорошая) І де ще була? багато де... живу на чемодані Quote (your_cuss) дівчата, які ви молодці що не забуваєте про тему тема-Бомба Quote (Imprévisibles) Мені твоя ава подобається. обожнюю серіал Друзі Imprévisibles тернопіль дуже гарний....тихий...спокійний....маленький...і нудний)))
|
|
| |
Хорошая | Дата: Суббота, 29.10.2011, 12:53 | Сообщение # 37 |
мобильный режим
| Quote (бананка) та на відкритті і була....їхала в Київ..а заїхала в Вінницю biggrin (то було десь на початку вересня)))) так-так, 4. Ну ти молодець! А де ще була, я мала на увазі у Вінниці? Quote (бананка) обожнюю серіал Друзі о.. я теж
|
|
| |
your_cuss | Дата: Суббота, 29.10.2011, 13:01 | Сообщение # 38 |
I don't care, baby
| Quote (Хорошая) Слухай, а там хіба не має бути наче 10 сторінок теми? Я пригадую, щось таке читала) А, ні, там якщо фф, то 3 глави. А одже, ми вписуємось! так, я вже в них оформлення фан арту замовила. так кльово зробили!
Quote (Хорошая) your_cuss, Христинко , а ти звідки? з коломиї, івано-франківська обл., юленько
Quote (бананка) тема-Бомба дякую ^_^
бананка, я твою подпись обожнюю, ти сама її робила?Добавлено (29.10.2011, 13:00) ---------------------------------------------
Quote (бананка) обожнюю серіал Друзі і я!!! Добавлено (29.10.2011, 13:01) --------------------------------------------- облізлий кіт, облізлий кіт чим тебе годували?
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 29.10.2011, 13:04 | Сообщение # 39 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Хорошая) А де ще була, я мала на увазі у Вінниці? була два рази...перший раз.....5 років тому... поступала в ваш медичний ......але потім вирішила в тернополі бути біля мами з татом і другий раз на фонтанах... чисто випадково заїхала
|
|
| |
Хорошая | Дата: Суббота, 29.10.2011, 13:12 | Сообщение # 40 |
мобильный режим
| Quote (your_cuss) з коломиї, івано-франківська обл., юленько зрозуміло, зрозуміло Quote (бананка) була два рази...перший раз.....5 років тому... поступала в ваш медичний ......але потім вирішила в тернополі бути біля мами з татом і другий раз на фонтанах... чисто випадково заїхала навіть так) то ти у нас майбутній медик? цікаво, цікаво
Quote (your_cuss) облізлий кіт, облізлий кіт чим тебе годували? хітяра!
Сообщение отредактировал Хорошая - Суббота, 29.10.2011, 13:12 |
|
| |