Балакаємо українською
|
|
your_cuss | Дата: Среда, 24.08.2011, 23:06 | Сообщение # 1 |
I don't care, baby
Статус: Offline
|
Сообщение отредактировал your_cuss - Пятница, 30.12.2011, 17:39 |
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 31.12.2011, 16:31 | Сообщение # 981 |
I'm proud of Kristen
| А в Тернополі снігу нема, навіть ним не пахне.....ех весна Quote (Хорошая) я м'ясо кришу, правда не знаю, на що Quote (Н_Ю_Т_А) Хм, це російська традиція, але Так! так? а яка тоді українська?...сало нарізати хіба
|
|
| |
Н_Ю_Т_А | Дата: Суббота, 31.12.2011, 16:31 | Сообщение # 982 |
save my life...
| Quote (stasy8675) але вони вже починають танути, бідолашки. Я відчуваю, що зима прийде до нас навесні! :D
Одиночество –это не отсутствие друзей или близких, одиночество – это когда твое сердце тоскует по тому, кого ты еще даже не знаешь...
Сообщение отредактировал Н_Ю_Т_А - Суббота, 31.12.2011, 16:31 |
|
| |
stasy8675 | Дата: Суббота, 31.12.2011, 16:33 | Сообщение # 983 |
Новичок
| Quote (бананка) а ви вже олівє нарізали? у мене вже в холодильнику стоїть. НарізалаДобавлено (31.12.2011, 16:33) ---------------------------------------------
Quote (Н_Ю_Т_А) Я відчуваю, що зима прийде до нас навесні! це точно!
Любовь-это не когда тебе хорошо рядом с любимым человеком. Это ощущение счастья от понимания, что он(или она) существует, и ей(или ему) сейчас хорошо. В общем, это когда ты радуешься радостью любимого человека
|
|
| |
Хорошая | Дата: Суббота, 31.12.2011, 16:33 | Сообщение # 984 |
мобильный режим
| Я наскачувала собі різдвяних фільмів, буду онлайн, але писати не буду. Пішла піднімати настрій. Усім Щасливого Нового року!
Страничка автора ♥ ArtСelestialОffice ♥ "Хороший" Ад
|
|
| |
stasy8675 | Дата: Суббота, 31.12.2011, 16:34 | Сообщение # 985 |
Новичок
| Хорошая, Вам також
Любовь-это не когда тебе хорошо рядом с любимым человеком. Это ощущение счастья от понимания, что он(или она) существует, и ей(или ему) сейчас хорошо. В общем, это когда ты радуешься радостью любимого человека
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 31.12.2011, 16:40 | Сообщение # 986 |
I'm proud of Kristen
| Хорошая, тобі також я теж біжу....вирівнювати волосся , щоб бути красунею
|
|
| |
stasy8675 | Дата: Суббота, 31.12.2011, 16:43 | Сообщение # 987 |
Новичок
| бананка, молодець. А мені, щоб стати красунею, потрібна пластична операція
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 31.12.2011, 16:50 | Сообщение # 988 |
I'm proud of Kristen
| Quote (stasy8675) А мені, щоб стати красунею, потрібна пластична операція Ти чо??? хто тобі таке сказав? ану викінь з голови такі дурні думки якшо ти себе не будеш любити і поважати то ніхто не буде!!! а тепер...одінь накрасивіше плаття ..намалюй нігті .....намалюй варга(як кажуть у нас) підійди до дзеркала... посміхнись ...і вуаля...ти красунечка
|
|
| |
stasy8675 | Дата: Суббота, 31.12.2011, 16:52 | Сообщение # 989 |
Новичок
| бананка, дякую за поради. І взагалі, думаю, не така я вже й страшна, якщо на мене повівся найзавидніший хлопець коледжу
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 31.12.2011, 16:57 | Сообщение # 990 |
I'm proud of Kristen
| Quote (stasy8675) дякую за поради. завжди до твоїх послуг Quote (stasy8675) І взагалі, думаю, не така я вже й страшна, ти не страшна !!! Quote (stasy8675) якщо на мене повівся найзавидніший хлопець коледжу і ти кажеш шо не гарна???.. тебе тре по голові доре стукнути найзавиднішиий хлопець.....ех я тобі заздрю на мене ведуться тіки алкаші і старікашки...
|
|
| |
stasy8675 | Дата: Суббота, 31.12.2011, 17:00 | Сообщение # 991 |
Новичок
| Quote (бананка) найзавиднішиий хлопець.....ех я тобі заздрю на мене ведуться тіки алкаші і старікашки... дістав він мене, а кинути сина директора коледжу... Я ще з глузду не з'їхала Не заздри! Тобі ще значно кращий хлопець попадеться! Новий Рік все-таки. Загадай бажання, щоб знайти своє кохання, і все буде файно
|
|
| |
Н_Ю_Т_А | Дата: Суббота, 31.12.2011, 17:04 | Сообщение # 992 |
save my life...
| Quote (stasy8675) дістав він мене, а кинути сина директора коледжу... Я ще з глузду не з'їхала Не заздри! Тобі ще значно кращий хлопець попадеться! Новий Рік все-таки. Загадай бажання, щоб знайти своє кохання, і все буде файно А може так і треба, бути з ним! Новорічний подарунок!)))
Одиночество –это не отсутствие друзей или близких, одиночество – это когда твое сердце тоскует по тому, кого ты еще даже не знаешь...
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 31.12.2011, 17:04 | Сообщение # 993 |
I'm proud of Kristen
| Quote (stasy8675) дістав він мене, а чо дістав? Quote (stasy8675) а кинути сина директора коледжу ого то він мажор Quote (stasy8675) Тобі ще значно кращий хлопець попадеться! Новий Рік все-таки. Загадай бажання, щоб знайти своє кохання, і все буде файно дякую....обовязково загадаю собі
|
|
| |
Н_Ю_Т_А | Дата: Суббота, 31.12.2011, 17:05 | Сообщение # 994 |
save my life...
| Quote (бананка) на мене ведуться тіки алкаші і старікашки... ооо, знайома ситуація))) все буде добре!)))
|
|
| |
stasy8675 | Дата: Суббота, 31.12.2011, 17:08 | Сообщение # 995 |
Новичок
| бананка, наймає собі якихось посередників, позиціонує себе як Едварда Каллена. Але квіти дарує гарні Добавлено (31.12.2011, 17:08) --------------------------------------------- Н_Ю_Т_А, бананка, все буде файно, інакше не може бути
|
|
| |
Н_Ю_Т_А | Дата: Суббота, 31.12.2011, 17:09 | Сообщение # 996 |
save my life...
| Quote (stasy8675) наймає собі якихось посередників, позиціонує себе як Едварда Каллена. Але квіти дарує гарні Що й вольво має??? Добавлено (31.12.2011, 17:09) --------------------------------------------- stasy8675, Дякую)))
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 31.12.2011, 17:11 | Сообщение # 997 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Н_Ю_Т_А) ооо, знайома ситуація)) в нас шо нормальних хлопців нема в Україні? Quote (Н_Ю_Т_А) все буде добре!))) обовязково Добавлено (31.12.2011, 17:11) ---------------------------------------------
Quote (stasy8675) наймає собі якихось посередників, позиціонує себе як Едварда Каллена. Але квіти дарує гарні цінуй його він тобі квіти дарує ...ато кругом одні жлоби..їм одної ромашки шкода купити Quote (Н_Ю_Т_А) Що й вольво має???
|
|
| |
Н_Ю_Т_А | Дата: Суббота, 31.12.2011, 17:12 | Сообщение # 998 |
save my life...
| Quote (бананка) в нас шо нормальних хлопців нема в Україні? Ще знайдемо! Які наші роки)))
|
|
| |
stasy8675 | Дата: Суббота, 31.12.2011, 17:15 | Сообщение # 999 |
Новичок
| Quote (Н_Ю_Т_А) Що й вольво має??? я машини його батечка ще не бачила, але можливо. І сам себе, та й інші його постійно з Едвардом порівнюють(або з Дракулою)Добавлено (31.12.2011, 17:14) ---------------------------------------------
Quote (бананка) цінуй його він тобі квіти дарує ...ато кругом одні жлоби..їм одної ромашки шкода купити ще знайдеш собі хорошого хлопця, а я його цінуюДобавлено (31.12.2011, 17:15) --------------------------------------------- Па-па! Вдалого Нового року!
|
|
| |
Н_Ю_Т_А | Дата: Суббота, 31.12.2011, 17:16 | Сообщение # 1000 |
save my life...
| Quote (stasy8675) ще знайдеш собі хорошого хлопця, а я його ціную Навіть твій підпис сам говорить за себе! Так що насолоджуйся!
Добавлено (31.12.2011, 17:16) --------------------------------------------- Quote (stasy8675) Па-па! Вдалого Нового року! Щастливого святя!!!
Сообщение отредактировал Н_Ю_Т_А - Суббота, 31.12.2011, 17:16 |
|
| |