Балакаємо українською
|
|
your_cuss | Дата: Среда, 24.08.2011, 23:06 | Сообщение # 1 |
I don't care, baby
Статус: Offline
|
Сообщение отредактировал your_cuss - Пятница, 30.12.2011, 17:39 |
|
| |
|
бананка | Дата: Пятница, 30.12.2011, 18:05 | Сообщение # 942 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Imprévisibles) Також з родиною ми з тобою сімейні дівчата
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Пятница, 30.12.2011, 18:08 | Сообщение # 943 |
просто нічого не хочу
| Quote (MariaPomeno) а у тебе як йде пiдготовка до свята? Ну, ялинка вдома не прикрашена, але прибрано. Зараз у бабусі прибираю, та ялинку їй прикрасила Quote (бананка) ми з тобою сімейні дівчата в мене був вибір або з друзями зустрічати, але я вибрала родину
Вбил другу осиновый кол в грудь, а он взял и умер. С самого детства с ним дружили, никогда бы не подумал, что он вампир.
|
|
| |
бананка | Дата: Пятница, 30.12.2011, 18:11 | Сообщение # 944 |
I'm proud of Kristen
| Quote (MariaPomeno) ого, пощастило тобi!! то мене тато запхав..а я не хтіла йти....потім ледво з залу витягнув........найкращий концерт на якому я була Quote (MariaPomeno) я була тiльки на концертах "фабрики зiрок" i "ранеток" я тоже була після другої фабрики.... на концерті Добавлено (30.12.2011, 18:09) ---------------------------------------------
Quote (Imprévisibles) в мене був вибір або з друзями зустрічати, але я вибрала родину Молодець..для мене Новий рік то сімейне свято Добавлено (30.12.2011, 18:11) --------------------------------------------- так я відійду не надовго не сумуйте
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Пятница, 30.12.2011, 18:13 | Сообщение # 945 |
просто нічого не хочу
| Quote (бананка) Молодець..для мене Новий рік то сімейне свято Ну, мабуть, якщо я так вирішила, то для мене теж
Вбил другу осиновый кол в грудь, а он взял и умер. С самого детства с ним дружили, никогда бы не подумал, что он вампир.
|
|
| |
MariaPomeno | Дата: Пятница, 30.12.2011, 18:13 | Сообщение # 946 |
Breaking Dawn
| Imprévisibles, я теж зараз з бабусею буду прикрашати Quote (Imprévisibles) в мене був вибір або з друзями зустрічати, але я вибрала родину правильний вибiр для сiмейного свята бананка, а я пiсля 3 та суперфiналу...Боже, як менi могли подобатися Борисенки
Хорошая, спасибо))
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Пятница, 30.12.2011, 18:19 | Сообщение # 947 |
просто нічого не хочу
| Quote (MariaPomeno) я теж зараз з бабусею буду прикрашати круто Quote (MariaPomeno) правильний вибiр для сiмейного свята Будь ласка, прибири один підпис
|
|
| |
MariaPomeno | Дата: Пятница, 30.12.2011, 18:21 | Сообщение # 948 |
Breaking Dawn
| дiвчат, я теж, мабуть, пiду бабусi допомагати...приэмно було побалакати. бувайте, до зустрiчi! Добавлено (30.12.2011, 18:21) --------------------------------------------- Imprévisibles, добре зараз приберу
Хорошая, спасибо))
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Пятница, 30.12.2011, 18:23 | Сообщение # 949 |
просто нічого не хочу
| Quote (MariaPomeno) дiвчат, я теж, мабуть, пiду бабусi допомагати...приэмно було побалакати. Я тільки хотіла написати, що теж йду Бувай, до зустрічі!
|
|
| |
бананка | Дата: Пятница, 30.12.2011, 18:41 | Сообщение # 950 |
I'm proud of Kristen
| Imprévisibles, MariaPomeno, я прийшла...дивлюсь. а ви вже йдете ну тоді я теж....прийду ше вечірком
|
|
| |
☆СтЮ☆ | Дата: Пятница, 30.12.2011, 22:23 | Сообщение # 951 |
| З Новим роком!!!
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 31.12.2011, 13:48 | Сообщение # 952 |
I'm proud of Kristen
| Шановні Українці!!! Вітаю всіх З Новим Роком Бажаю кожному міцного здоровя, великого щастя, взаємного кохання, вірних друзів......ну і багато грошей Хай усі ваші найпотаємніші і неймовірні мрії здійсняться!!!
Свято починається, Столик накривається, Сальце нарізається, Закуска розкладається, Пляшка відкривається, Чарка наливається, Тостик промовляється, Пісня затягається, Хтось добре нажирається, Зранку прокидається,- "Довбня" розривається, Росольчик випивається і знову починається...
всіх цілую...люблю...бувайте
|
|
| |
Хорошая | Дата: Суббота, 31.12.2011, 14:07 | Сообщение # 953 |
мобильный режим
| бананка, ой, як файно!
Усіх з Наступаючим!!!!
Страничка автора ♥ ArtСelestialОffice ♥ "Хороший" Ад
|
|
| |
Н_Ю_Т_А | Дата: Суббота, 31.12.2011, 14:52 | Сообщение # 954 |
save my life...
| Дівчата! Вітаю з Новим Роком! Нехай усі Ваші мрії здійсняться та Новий Рік подарує Вам успіх, щастя та кохання!
Одиночество –это не отсутствие друзей или близких, одиночество – это когда твое сердце тоскует по тому, кого ты еще даже не знаешь...
|
|
| |
Хорошая | Дата: Суббота, 31.12.2011, 15:00 | Сообщение # 955 |
мобильный режим
| Н_Ю_Т_А, від себе особисто дякую! І тобі всього самого-самого хорошого!
|
|
| |
DVB | Дата: Суббота, 31.12.2011, 15:11 | Сообщение # 956 |
Twilight Saga
| З прийдешнім Новим Роком!!! Від щирого серця бажаю усім щастя, здоров`я, шаленого кохання!!! Нехай всі ваші мрії здійснюються не лише у новорічну ніч, а протягом усього року! Успіхів та натхнення на весь 2012-й рік!!! Зі святом!!!
Ты лучше голодай, чем что попало есть, И лучше будь один, чем вместе с кем попало.
Сообщение отредактировал DVB - Суббота, 31.12.2011, 15:12 |
|
| |
Хорошая | Дата: Суббота, 31.12.2011, 15:15 | Сообщение # 957 |
мобильный режим
| В рік Дракона лише смійся! Подружись з ним, не бійся! Тебе нехай він не лякає, Тобі лиш щастя присилає! Рік Дракона - рік щасливий, Всі про це говорять нині! Хай іде він неквапливо І покличе нас на пиво. Принесе Дракон на крилах Хай удачу та успіх! У будинку хай частіше Лине лиш дитячий сміх!
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 31.12.2011, 15:34 | Сообщение # 958 |
I'm proud of Kristen
| які гарні привітання ну шо настрій новорічний є?
Добавлено (31.12.2011, 15:34) --------------------------------------------- Хорошая, бачу авку поміняла...снігурочка ти наша
Сообщение отредактировал бананка - Суббота, 31.12.2011, 15:34 |
|
| |
Хорошая | Дата: Суббота, 31.12.2011, 15:36 | Сообщение # 959 |
мобильный режим
| бананка, настрою нема) так, авку змінила) не хочу все-таки буди плаксою
|
|
| |
Н_Ю_Т_А | Дата: Суббота, 31.12.2011, 15:40 | Сообщение # 960 |
save my life...
| бананка, дійсно, настрою майже нема! Снігу нема((( Але отримавши стільки гарних слів від Вас, дівчата, настрій підскочив! З Новим Роком!!!
Одиночество –это не отсутствие друзей или близких, одиночество – это когда твое сердце тоскует по тому, кого ты еще даже не знаешь...
|
|
| |