Балакаємо українською
|
|
your_cuss | Дата: Среда, 24.08.2011, 23:06 | Сообщение # 1 |
I don't care, baby
Статус: Offline
|
Сообщение отредактировал your_cuss - Пятница, 30.12.2011, 17:39 |
|
| |
Ereneda | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:28 | Сообщение # 401 |
Twilight Saga
| Quote (Imprévisibles) а то я взагалі сьогодні не засну з такими розмовами! а мені треба, а то зранку на роботу... Quote (Imprévisibles) я не вмію взяла іншуДобавлено (12.11.2011, 01:28) ---------------------------------------------
Quote (бананка) залюбки допомогла б..тіки скажи як ...я втому нуль це робиться через радикал, встановлюється розмір... але сьогодні він щось плужить і працювати відмовляється
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:29 | Сообщение # 402 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Ereneda) взяла іншу ця прикольніша Quote (Ereneda) а мені треба, а то зранку на роботу... в суботу?
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:30 | Сообщение # 403 |
просто нічого не хочу
| Quote (бананка) в нас Хорошая кіноман, я не дуже... тоді пропонуй
Вбил другу осиновый кол в грудь, а он взял и умер. С самого детства с ним дружили, никогда бы не подумал, что он вампир.
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:31 | Сообщение # 404 |
просто нічого не хочу
| Quote (Ereneda) а мені треба, а то зранку на роботу... завтра? а я сплю..а от у неділю
Вбил другу осиновый кол в грудь, а он взял и умер. С самого детства с ним дружили, никогда бы не подумал, что он вампир.
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:34 | Сообщение # 405 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Imprévisibles) тоді пропонуй немаю нічого проти теми... мені подобаються комедії ..останній який я дивилась...Несносние босси....дуже смішний....трохи пошловатий мультики не дивлюсь
|
|
| |
Ereneda | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:34 | Сообщение # 406 |
Twilight Saga
| Quote (бананка) ця прикольніша я також так вважаю... згадую цю серію... в мене лише в понеділок вихідний
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:35 | Сообщение # 407 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Imprévisibles) а от у неділю шо в неділю? на роботу?
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:37 | Сообщение # 408 |
просто нічого не хочу
| Quote (бананка) мені подобаються комедії ..останній який я дивилась...Несносние босси....дуже смішний....трохи не дивилася...а я сьгодні подивилася фільм "три метри над рівнем неба"...хоч сюжет дещо простоватий, але мені сподобалося...хоча це більш фільм для підлітків кохання і все таке!Quote (бананка) шо в неділю? на роботу? майже..на курси
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:39 | Сообщение # 409 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Ereneda) я також так вважаю... згадую цю серію... я напевно геть відстала... не дивлюсь Quote (Ereneda) в мене лише в понеділок вихідний бідненька хоч не важка робота? в мене багато вихідних, але морально тяжка робота Добавлено (12.11.2011, 01:39) ---------------------------------------------
Quote (Imprévisibles) "три метри над рівнем неба" бачила... класний фільм...трохи поплакала , але взагальному сподобався.....про кохання все ж таки Quote (Imprévisibles) майже..на курси в інститут? на кого плануєш поступати?
|
|
| |
Ereneda | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:40 | Сообщение # 410 |
Twilight Saga
| Quote (бананка) я напевно геть відстала... не дивлюсь першій сезон Щоденників Вампира... може 7 або 9 серія... Quote (бананка) бідненька хоч не важка робота? та от зимою холодновато... в мене дилема: за манікьюр щомісяця платити 150... я розраховувала на 100-120... і не знаю що робити...
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:42 | Сообщение # 411 |
просто нічого не хочу
|
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:43 | Сообщение # 412 |
просто нічого не хочу
| Quote (бананка) бачила... класний фільм...трохи поплакала , але взагальному сподобався.....про кохання все ж таки я також з мокрими очима сиділа... Quote (бананка) в інститут? на кого плануєш поступати? вчитель!
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:46 | Сообщение # 413 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Ereneda) в мене дилема: за манікьюр щомісяця платити 150... я розраховувала на 100-120... і не знаю що робити... шукати іншого майстра попитаю в знайомих може хтось знає майстрів нармальних Imprévisibles, цей погляд...
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:47 | Сообщение # 414 |
просто нічого не хочу
| все дівча я баю-бай! всім доброї ночі!
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:47 | Сообщение # 415 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Imprévisibles) вчитель! я також вчитель за освітою...економіки....
|
|
| |
Ereneda | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:48 | Сообщение # 416 |
Twilight Saga
| Quote (бананка) шукати іншого майстра попитаю в знайомих може хтось знає майстрів нармальних це всюди така ціна... через складність реставрації френчу...Добавлено (12.11.2011, 01:48) --------------------------------------------- Imprévisibles, солодких снів
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:51 | Сообщение # 417 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Imprévisibles) все дівча я баю-бай! всім доброї ночі! солодких снів..... до завтра
я також біжу..сестра виганяє...каже йти спатки Добавлено (12.11.2011, 01:51) ---------------------------------------------
Quote (Ereneda) це всюди така ціна... через складність реставрації френчу.. в мене є знайомі...які роблять реставрацію .....може вибю шось...завтра скажу
|
|
| |
Ereneda | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:52 | Сообщение # 418 |
Twilight Saga
| Quote (бананка) в мене є знайомі...які роблять реставрацію .....може вибю шось...завтра скажу ну давай, було би добре... але для початку мені гель зробити треба...
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:55 | Сообщение # 419 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Ereneda) ну давай, було би добре... але для початку мені гель зробити треба... ок...попитаю
|
|
| |
Ereneda | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:58 | Сообщение # 420 |
Twilight Saga
| бананка, попитай... тоді до завтра. солодких і трішки еротичних снів!
|
|
| |