Балакаємо українською
|
|
your_cuss | Дата: Среда, 24.08.2011, 23:06 | Сообщение # 1 |
I don't care, baby
Статус: Offline
|
Сообщение отредактировал your_cuss - Пятница, 30.12.2011, 17:39 |
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 12.11.2011, 00:47 | Сообщение # 381 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Imprévisibles) приймайте до клубу... ласкаво просимо в "Клуб одиноких сердець" Quote (Imprévisibles) є хлопець який мені подобається, і як його звати? Quote (Imprévisibles) але я не знаю як з ним познайомитись знаючи теперішніх хлопців..прийдеться самі знайомитись...вони в нас зара стали дуже скромними
|
|
| |
Ereneda | Дата: Суббота, 12.11.2011, 00:50 | Сообщение # 382 |
Twilight Saga
| Quote (Imprévisibles) є хлопець який мені подобається, але я не знаю як з ним познайомитись Quote (Imprévisibles) про що? так от про хлопця задумалась! а що так?
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Суббота, 12.11.2011, 00:51 | Сообщение # 383 |
просто нічого не хочу
| Quote (бананка) ласкаво просимо в "Клуб одиноких сердець" Quote (бананка) і як його звати? Андрій Quote (бананка) знаючи теперішніх хлопців..прийдеться самі знайомитись...вони в нас зара стали дуже скромними тож не судилося нам...
Вбил другу осиновый кол в грудь, а он взял и умер. С самого детства с ним дружили, никогда бы не подумал, что он вампир.
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 12.11.2011, 00:55 | Сообщение # 384 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Imprévisibles) Андрій ех... тобі хоча б хтось подобається... а мені ніхто...якась я не нормальна Quote (Imprévisibles) тож не судилося нам.. о ні якшо судились то точно будете разом... повір мені
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Суббота, 12.11.2011, 00:55 | Сообщение # 385 |
просто нічого не хочу
| Quote (Ereneda) так от про хлопця задумалась! а що так? задумалась так задумалась, я накожній перерві так задумуюсь...мені здається, що він мене вже спалив і е тіки мене, ще й моїх подружок...бо сьгодня було дуууже паливо!
Вбил другу осиновый кол в грудь, а он взял и умер. С самого детства с ним дружили, никогда бы не подумал, что он вампир.
|
|
| |
Ereneda | Дата: Суббота, 12.11.2011, 00:56 | Сообщение # 386 |
Twilight Saga
| Quote (Imprévisibles) задумалась так задумалась, я накожній перерві так задумуюсь...мені здається, що він мене вже спалив і е тіки мене, ще й моїх подружок...бо сьгодня було дуууже паливо! а з цього місця подетальніше
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 12.11.2011, 00:59 | Сообщение # 387 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Imprévisibles) задумалась так задумалась, я накожній перерві так задумуюсь...мені здається, що він мене вже спалив і е тіки мене, ще й моїх подружок...бо сьгодня було дуууже паливо! блін памятаю себе в школі... така сама була.....біга на переві в столову шоб побачити, тіпа випадково , потім шей дзвонила до нього маньячкою була повір він тебе вже спалив......а якшо подружки замішані... то точно, вони ніколи своїх емоцій не стримають
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:03 | Сообщение # 388 |
просто нічого не хочу
| Quote (бананка) ех... тобі хоча б хтось подобається... а мені ніхто...якась я не нормальна оо, так це для мене теж диво, що мені хтось подобаєтся! Quote (бананка) о ні якшо судились то точно будете разом... повір мені треба хоча б познайомитися...а так... Quote (Ereneda) а з цього місця подетальніше ну спочатку ми стояли не подалік них, ми з дівчатами щось дивилися на їх компанію, вони це побачили...чи мені здалося. А потім коли закунчилася перерва ми йшли на верхній поверх, а вони там...короче заходили за стіну. І увяви собі..я чогось відкланилася назад на щось подивитися..я навіть не пам'ятаю на що і так спалитися..короче він як раз повернув голову у нашу сторону...аррр!
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:05 | Сообщение # 389 |
просто нічого не хочу
| Quote (бананка) повір він тебе вже спалив......а якшо подружки замішані... то точно, вони ніколи своїх емоцій не стримають якщо так згадувати то вони мають мене та мою подругу в лице пам'ятати і обходити нас...
|
|
| |
Ereneda | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:05 | Сообщение # 390 |
Twilight Saga
| Imprévisibles, а яка між вами різниця в роках?
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:07 | Сообщение # 391 |
просто нічого не хочу
| Quote (Ereneda) а яка між вами різниця в роках? мабуть ніякогої..він на паралелі...ще й в тому класі що ми не спілкуємося!
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:10 | Сообщение # 392 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Imprévisibles) треба хоча б познайомитися...а так... повір мені познайометесь.... я трохи ворожка...як кажу так і буде Quote (Imprévisibles) ну спочатку ми стояли не подалік них, ми з дівчатами щось дивилися на їх компанію, вони це побачили...чи мені здалося. А потім коли закунчилася перерва ми йшли на верхній поверх, а вони там...короче заходили за стіну. І увяви собі..я чогось відкланилася назад на щось подивитися..я навіть не пам'ятаю на що і так спалитися..короче він як раз повернув голову у нашу сторону...аррр! я троха не поняла думаю хлопці не дурні всьо поняли, тепер бажано почати ігнорувати...ато як почнете клеятись за ними...до добра то не приведе, по власному досвіду знаю Добавлено (12.11.2011, 01:10) ---------------------------------------------
Quote (Imprévisibles) ще й в тому класі що ми не спілкуємося! то зле
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:12 | Сообщение # 393 |
просто нічого не хочу
| Quote (бананка) я троха не поняла мене спалили ось що трапилося..вкотрий раз! Quote (бананка) думаю хлопці не дурні всьо поняли, тепер бажано почати ігнорувати...ато як почнете клеятись за ними...до добра то не приведе, по власному досвіду знаю треба запам'ятати це... од ньго ще й пахне...я маньячка! Quote (бананка) повір мені познайометесь.... я трохи ворожка...як кажу так і буд ой дивись!
|
|
| |
Ereneda | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:14 | Сообщение # 394 |
Twilight Saga
| так, ігнорування часто допомагає... їх ще розпаює - бажання получити те, що вони не можуть
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:16 | Сообщение # 395 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Imprévisibles) мене спалили ось що трапилося..вкотрий раз! ех потім будеш згадувати і сміятись Quote (Imprévisibles) од ньго ще й пахне...я маньячка! ммм від коханого завжди приємно пахне Добавлено (12.11.2011, 01:16) --------------------------------------------- Ereneda, аватарки міняєш що 5 хвилин Quote (Ereneda) . їх ще розпаює - бажання получити те, що вони не можуть оце правда..головне не бігай за ним... показати себе треба недоступною
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:18 | Сообщение # 396 |
просто нічого не хочу
| Quote (Ereneda) так, ігнорування часто допомагає... їх ще розпаює - бажання получити те, що вони не можуть Quote (бананка) ех потім будеш згадувати і сміятись Quote (бананка) ммм від коханого завжди приємно пахне Все-все давайте про щочь інше!
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:18 | Сообщение # 397 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Imprévisibles) давайте про щочь інше! про що?
|
|
| |
Ereneda | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:19 | Сообщение # 398 |
Twilight Saga
| допоможуть мені зменшити анімацію, а то радикал плужить і не хочу
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:22 | Сообщение # 399 |
просто нічого не хочу
| про фільми давайте.. а то я взагалі сьогодні не засну з такими розмовами! Quote (Ereneda) допоможуть мені зменшити анімацію, а то радикал плужить і не хочу я не вмію!
|
|
| |
бананка | Дата: Суббота, 12.11.2011, 01:26 | Сообщение # 400 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Ereneda) допоможуть мені зменшити анімацію, а то радикал плужить і не хочу залюбки допомогла б..тіки скажи як ...я втому нуль
Quote (Imprévisibles) а то я взагалі сьогодні не засну з такими розмовами! засмущали тебе
Quote (Imprévisibles) про фільми давайте.. в нас Хорошая кіноман, я не дуже...
|
|
| |