Балакаємо українською
|
|
your_cuss | Дата: Среда, 24.08.2011, 23:06 | Сообщение # 1 |
I don't care, baby
Статус: Offline
|
Сообщение отредактировал your_cuss - Пятница, 30.12.2011, 17:39 |
|
| |
Imprévisibles | Дата: Пятница, 10.08.2012, 20:10 | Сообщение # 1481 |
просто нічого не хочу
| бананка, повір, там не всі хотіли другу державну...багато людей розмовляли б українською якби хотсь їм відповідав рідненькою...а так... Хорошая, ааа, бідненька!!! я пам"ятаю як влітку з ногою лежала
Вбил другу осиновый кол в грудь, а он взял и умер. С самого детства с ним дружили, никогда бы не подумал, что он вампир.
|
|
| |
Хорошая | Дата: Пятница, 10.08.2012, 20:11 | Сообщение # 1482 |
мобильный режим
| бананка, взагалі лікарняний сьогодні закрила 13 числом, але я така дурна... можно було ще посидіти. ну ладно. а то й так на сердці тяжко. 16 вже на роботу. рука болить менше. але то не розгиналась, а тепер не згинається якщо не пройде, буду знов лічити)
Страничка автора ♥ ArtСelestialОffice ♥ "Хороший" Ад
Сообщение отредактировал Хорошая - Пятница, 10.08.2012, 20:13 |
|
| |
бананка | Дата: Пятница, 10.08.2012, 20:13 | Сообщение # 1483 |
I'm proud of Kristen
| Imprévisibles, я не знаю як там...а в нас взагалі ніхто російською не розмовляє.....
Quote (Хорошая) якщо не пройде, буду знов лічити) наші лікарі - то зло як так можна?
|
|
| |
Хорошая | Дата: Пятница, 10.08.2012, 20:15 | Сообщение # 1484 |
мобильный режим
| Imprévisibles, привіт.
бананка, о, да... що я вже тільки не робила. і таблетки, і компреси, во, гіпс
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Пятница, 10.08.2012, 20:15 | Сообщение # 1485 |
просто нічого не хочу
| Quote (бананка) я не знаю як там...а в нас взагалі ніхто російською не розмовляє..... У Києві?? Та я чула там російську Знайомі з Києва розмовляють "зайвою".лише один солов"їною
Вбил другу осиновый кол в грудь, а он взял и умер. С самого детства с ним дружили, никогда бы не подумал, что он вампир.
|
|
| |
бананка | Дата: Пятница, 10.08.2012, 20:24 | Сообщение # 1486 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Imprévisibles) У Києві?? я з Тернополя у нас точно не говорять російською..... а в Києві - мішаною говорять Quote (Хорошая) що я вже тільки не робила. і таблетки, і компреси, во, гіпс ото тебе замучили.... а в тебе що було.. перелом...чи тріщина....
|
|
| |
Хорошая | Дата: Пятница, 10.08.2012, 20:26 | Сообщение # 1487 |
мобильный режим
| бананка, запалення сужожилля
|
|
| |
бананка | Дата: Пятница, 10.08.2012, 20:26 | Сообщение # 1488 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Хорошая) запалення сужожилля ого
|
|
| |
Хорошая | Дата: Пятница, 10.08.2012, 20:32 | Сообщение # 1489 |
мобильный режим
| бананка, взялося нізвідки. окуліст сказав, що очі і суглоби звязані і це все від мишки. мама різко вхопилась за це, щоб я поменше за компом сиділа, щоб причина була)))) але док сказав, що це не пов'язано. лічить він не дуже, але тут я дуже навіть повірила)))
|
|
| |
бананка | Дата: Пятница, 10.08.2012, 20:33 | Сообщение # 1490 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Хорошая) мама різко вхопилась за це, щоб я поменше за компом сиділа, щоб причина була) звичайно комп винний - мама моя все так каже
|
|
| |
Хорошая | Дата: Пятница, 10.08.2012, 20:36 | Сообщение # 1491 |
мобильный режим
| бананка, всі мами однакові добре.. рада була зустрічі. піду дивитись улюблений серіал на інтері. сьогодні серії останні. хорошего вечора
|
|
| |
бананка | Дата: Пятница, 10.08.2012, 20:37 | Сообщение # 1492 |
I'm proud of Kristen
| Хорошая, я також була рада.... треба частіше сюди заходити
|
|
| |
Хорошая | Дата: Пятница, 10.08.2012, 20:38 | Сообщение # 1493 |
мобильный режим
| бананка, згодна) ще поки хворію, обов'язково. а там. така робота, що по два дні можу не заходити. ну все, пішла)
|
|
| |
бананка | Дата: Пятница, 10.08.2012, 20:40 | Сообщение # 1494 |
I'm proud of Kristen
| Quote (Хорошая) така робота, що по два дні можу не заходити. в мене так само... вільна тільки на вихідні Quote (Хорошая) ну все, пішла) папа
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Пятница, 10.08.2012, 20:47 | Сообщение # 1495 |
просто нічого не хочу
| Quote (бананка) я з Тернополя Ну це все змінює! Файне місто Тернопіль!
|
|
| |
Malena | Дата: Пятница, 10.08.2012, 20:51 | Сообщение # 1496 |
| Дівчата, зайшла висловити свою думку з приводу мови, хоча й не думала , що ця тема може бути піднята на такому сайті. Я - за другу державну . Для меня обидві мові є рідні и я не хочу , щоб хтось мене змушував одну з них визнавати більш рідною й обмежував моє право користуватися однією з них, або зводив її вжиток тільки до вузько- обумовлених галузей. . Вибачаюсь за те, що висловлюю непопулярну тут, як я бачу , думку , але за саму думку не вибачаюсь. Мені прикро , що навіть на сайті , де мовою спілкування є російська , чутно таке неприйняття. Мене виховано в повазі до іншої думки , тому , звичайно, поважаю, але не можу погодитись з думкою тих , хто категорично проти "несолов*їної". Всім приємного вечора !
Цветы каждый год мордой в салате (с) ))
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Пятница, 10.08.2012, 21:32 | Сообщение # 1497 |
просто нічого не хочу
| malena20, ну ніхто і раніше не забороняв російську. Але сперечатись не буду. Я вже досперечалась що мої москальскі родичи ненавидять мене.
|
|
| |
Malena | Дата: Пятница, 10.08.2012, 22:55 | Сообщение # 1498 |
| Quote (Imprévisibles) ну ніхто і раніше не забороняв російську не забороняти й визнавати - не однє й теж саме, погодьтесь теж не хочу сперечатись, тільки прошу пам"ятати , що є багато українців , які ЗА прийняття цього закону. Quote (Imprévisibles) Я вже досперечалась що мої москальскі родичи ненавидять мене. Родичи завжди важливіші все це ми проходили і в помаранчеву ніяка політика не повинна впливати на родинні и дружні стосунки
Сообщение отредактировал malena20 - Пятница, 10.08.2012, 22:56 |
|
| |
Imprévisibles | Дата: Пятница, 10.08.2012, 23:01 | Сообщение # 1499 |
просто нічого не хочу
| Quote (malena20) Родичи завжди важливіші все це ми проходили і в помаранчеву ніяка політика не повинна впливати на родинні и дружні стосунки та там не політика, там була історія...мій "о великий історик" дядя намагався довести що україни ніколи не існувало, що ії созади російські царі і інші
|
|
| |
Malena | Дата: Пятница, 10.08.2012, 23:30 | Сообщение # 1500 |
| Quote (Imprévisibles) та там не політика, там була історія...мій "о великий історик" дядя намагався довести що україни ніколи не існувало, що ії созади російські царі і інші Знову ж, історію перекручують обидві сторони . Сучасні підручники просто лякають . А родичі - це рідна кров , і це важливіше Тримайтесь
|
|
| |