Балакаємо українською
|
|
your_cuss | Дата: Среда, 24.08.2011, 23:06 | Сообщение # 1 |
I don't care, baby
Статус: Offline
|
Сообщение отредактировал your_cuss - Пятница, 30.12.2011, 17:39 |
|
| |
Гостья | Дата: Четверг, 13.12.2012, 10:26 | Сообщение # 1541 |
| Quote (Imprévisibles) Гостья, "царь снєзашов" Ха-ха-ха
Quote (Imprévisibles) ЯК СЯ МАЄШЬ? Трохи насторожена тим, що в мене гарний настрій зранку. Боюсь щоб його нічого не зіпсувало... Добавлено (13.12.2012, 10:26) --------------------------------------------- Сама як? Чим взагалі займаєшся, у вільний час і т.п.?
MITRAs Hot ART
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Четверг, 13.12.2012, 12:52 | Сообщение # 1542 |
просто нічого не хочу
| Quote (Гостья) Трохи насторожена тим, що в мене гарний настрій зранку. Боюсь щоб його нічого не зіпсувало... нічо не зіпсує! я знаю Quote (Гостья) Сама як? Чим взагалі займаєшся, у вільний час і т.п.? Вільний час? Ні, не чула... Скоро перша моя сессія, готуюсь..перездаю "еннки"..потрібно взагалі читати літературу, але я лінюся і замість цього дивлюся різні фільми не по темі...
Вбил другу осиновый кол в грудь, а он взял и умер. С самого детства с ним дружили, никогда бы не подумал, что он вампир.
|
|
| |
Гостья | Дата: Четверг, 13.12.2012, 14:42 | Сообщение # 1543 |
| Quote (Imprévisibles) Скоро перша моя сессія О, я трохи пам"ятаю всі ті хвилювання Які ж вони даремні були
Я мальохо провтикала: а ти в нас хто? І що за література: технічна (по спеціальності) чи художня?
MITRAs Hot ART
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Четверг, 13.12.2012, 20:49 | Сообщение # 1544 |
просто нічого не хочу
| Quote (Гостья) О, я трохи пам"ятаю всі ті хвилювання ага, коли мені сказали що перший внас достроково сьогодні 26 грудня...я в паніці Quote (Гостья) мальохо провтикала: а ти в нас хто? я вчителька...но це ще не точно! англійської і німецької мови, а щє світової літератури. Просто треба прочитати античну літературу, такий брєєєд!
Вбил другу осиновый кол в грудь, а он взял и умер. С самого детства с ним дружили, никогда бы не подумал, что он вампир.
|
|
| |
Гостья | Дата: Пятница, 14.12.2012, 11:13 | Сообщение # 1545 |
| Quote (Imprévisibles) я вчителька...но це ще не точно! англійської і німецької мови То ти в нас поліглот)))
Quote (Imprévisibles) ага, коли мені сказали що перший внас достроково сьогодні 26 грудня...я в паніці Дихай глибоко і просто читай уважно
Quote (Imprévisibles) Просто треба прочитати античну літературу, такий брєєєд! Так ти ще й зар-літ викладати зможеш?
MITRAs Hot ART
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Воскресенье, 16.12.2012, 13:24 | Сообщение # 1546 |
просто нічого не хочу
| Quote (Гостья) То ти в нас поліглот))) шось є таке Quote (Гостья) Дихай глибоко і просто читай уважно я і намагаюся так робити..то була паніка Quote (Гостья) Так ти ще й зар-літ викладати зможеш? то є вірно))) Як я зараз хочу кудись поїхати і забутися!
|
|
| |
Natali-Rosinka | Дата: Пятница, 25.01.2013, 11:12 | Сообщение # 1547 |
Eclipse
| Дівчата, хто полюбляє читати гарні сучасні українські книжки, дуже раджу почитати Надійку Гербіш. Випадково у книжковій крамниці побачила невелику збірку оповідань "Теплі історії до кави". Купила, і не могла відірватись. Такі прості і теплі, дуже позитивні короткі історії, в яких неодмінно присутня кава. Автор, молода дівчина, знайшла новий, як на мене, і цікавий жанр - простих, невимушених, і головне, добрих, коротеньких оповідань. Читаю на ніч - такий релакс))). Вже бачила в продажу продовження - "Теплі історії до шоколаду". До речі - напрочуд красиві обкладинки, приємно тримати у руках.
Мечты существуют для того, чтоб воплощать их в жизнь )
Сообщение отредактировал Natali-Rosinka - Пятница, 25.01.2013, 11:14 |
|
| |
Imprévisibles | Дата: Воскресенье, 12.05.2013, 23:35 | Сообщение # 1548 |
просто нічого не хочу
| Natali-Rosinka, я дуже хочу ці книги, на презентацію не змогла вибратися у нашому місті а тепер жалкую. Де б ото їх знайти?
|
|
| |
Хорошая | Дата: Понедельник, 13.05.2013, 11:46 | Сообщение # 1549 |
мобильный режим
| А в інтернеті немає? Ви мене зацікавили.
Страничка автора ♥ ArtСelestialОffice ♥ "Хороший" Ад
|
|
| |
dragon-fly | Дата: Понедельник, 26.08.2013, 23:39 | Сообщение # 1550 |
Eclipse
| Дiвчата я до вас.Розсекречуюсь Дивлюсь що у вас тут тихо-тихо.Все пилом припадає
Никакого постоянства. Либо я в истерике, либо - в облаках. Воздушно-припадочная Я!!!
|
|
| |
Imprévisibles | Дата: Суббота, 15.02.2014, 02:48 | Сообщение # 1551 |
просто нічого не хочу
| Столітній пил скоро цвісти почне
|
|
| |